Hva å si på en første dato for å holde den lett, lett og flørtende

Første datoer er romtemperaturkaffe i dating verden. Men å vite hva du skal si på en første date, kan gjøre dem mye enklere.

Å gå på en første date er som å gå inn i det ukjente. Du vil at den skal være lett og morsom, men vil ikke falle inn i vennssonen. Du vil også at det skal være flørtende, men ikke ubehagelig. Så, hva å si på en første date for å finne det glade mediumet?

Snakker du om politikk og religion? Hva med din familie eller din ekser?

Hva IKKE å si på en første date?

Før vi kommer inn på hva vi skal si på en første date, bør vi nevne noe du sannsynligvis burde unngå ... din eks. Det er en ting å nevne at du nylig kom ut av et forhold eller en morsom historie om din eks, men når det kommer til det punktet du rant om dem, er det et stort rødt flagg.

Ikke bare ville dette gjøre din dato tror du fortsatt er hengt opp på ex, men også at du er ganske dømmende. Så hvis du ikke kan holde ex-samtalen til et minimum, bare unngå alt sammen.

Gå inn med en plan

Jeg sier ikke at du bør gå inn i en første date med et skript på klare, men noen få snakkepunkter i standby er alltid gode. Spesielt på en dato som potensielt kunne bli vanskelig.

Så, bare ha en håndfull spørsmål eller anekdoter å dele som du vet jobbet for å øke en samtale i det siste. [Les: 20 måter å perfeksere din første date samtale]

Her er hva du skal si på en første date

Ikke alle disse vil fungere for alle. Det er ingen hemmelig formel for den perfekte første date samtalen. Det er noen emner og ting du kan si for å gjøre de vanskeligste øyeblikkene mindre klossete.

Så velg og velg hva som fanger din fancy, og ta den derfra.

# 1 Husk dine oppførsel. Dette kan være sunn fornuft for mange mennesker, men glemmer å si de magiske ordene * takk og takk * kan virkelig slå noen av. Enten du sier takk til din dato for å holde døren eller servitøren eller bartenderen, går høflighet langt.

Det er fint å se at datoen din er respektfull for å betjene arbeidstakere, selv ved å bare si takk for at du har tatt med maten. Når noen er uhøflig til en servitør, viser den sine sanne farger og kan være et stort rødt flagg. Så husk oppførsel, selv når du ikke er på en dato. [Les: Hvordan lage et godt inntrykk og la dem ønske mer av dere]

# 2 Kompliment deres lidenskap. På en første dato er det ganske normalt å chatte om jobbene dine. Og selv om du ikke vil ha det for å overta samtalen, kaster du inn et kompliment eller to. Datoen din vil sette pris på at du faktisk hører på dem, snakker om hva som kan være en jobb som ikke gir mening.

Å si noe som "Wow, det må ta mye engasjement for å være i den posisjonen", eller "Jeg kan fortelle deg at du er lidenskapelig om det fordi ansiktet ditt bare lyser når du snakker om det." Disse kommentarene viser at du er i tråd med dem og setter pris på hva de gjør. [Les: Dekoding komplimenter og forstå hva de egentlig betyr]

# 3 Del en morsom historie. Å ha en gå til anekdote er perfekt for en første date. Enten du bruker den til å fylle en vanskelig lydløshet eller kaste den inn i samtalen naturlig, hjelper latter alltid med en date, går bedre. Og det er noe vi alle ønsker å knytte over en felles sans for humor.

Enten det er et pinlig øyeblikk som viser at du kan le av deg selv eller en forferdelig første date du har hatt før, kan dette bidra til å bryte isen.

# 4 Ta opp avtalen breakers. Dette er helt personlig preferanse og avhenger av at du føler deg komfortabel eller ikke. Etter min mening, når det gjelder å vite hva jeg skal si på en første date, er kaste avtalebruddene dine der ute fra starten nyttig, spesielt hvis du vil ha et seriøst forhold. Hvis du bare vil ha det gøy og ikke er for alvor, kan du hoppe over disse.

Noen vil si for å unngå emner som politikk og religion, men hvis du vet at du aldri kan date en republikan eller noen som ikke trodde på Gud, ta den opp. Hvorfor unngå hva som kommer ut etter hvert? Alt som vil gjøre er å gjøre det vanskeligere å avslutte ting senere. [Les: 13 advarselsskilt for å holde øye med de første dagene]

# 5 Si noe fint om familien din. Selvfølgelig, hvis du har et anstrengt familieliv, kan dette være noe du vil vente på til senere. Men familieverdier er viktige for mange mennesker. Bare å snakke om hvordan du er nær med foreldrene dine eller snakk med søskenene dine daglig kan vise datoen din at familien er viktig for deg.

Og det samme gjelder for familien sin. Hvis de bringer opp sine foreldre, søsken, fettere eller hva har du, la dem få vite det betyr noe for deg. Sørg for at de vet at familien også er en prioritet for deg.

# 6 Spør om deres fortid. Du kan gå seriøst eller dypt med dette spørsmålet. Du kan til og med gjøre det mer moro. Snakk om å ha braces som en tenåring, hvor de handlet i sitt vanskelige stadium, og til og med ta opp nostalgiske emner som tegneserier og 90-tallers godteri. På denne måten knytter du over noe lystartet. [Les: 40 første date spørsmål som vil fungere som en sjarm, hele tiden]

# 7 Snakk om popkultur. Nå om dette er Kardashians nyeste drama eller den nyeste Netflix-utgivelsen, viser dette hva du har til felles. Det er en ting hvis du elsker å reise eller vandre, men 9 ganger av 10 er du hjemme. Så vet du at du deler litt nedetidshobbyer, er det alltid fint.

Selv om du snakker om favorittprogrammer eller kjendiser, er det morsomme temaer som holder presset av.

# 8 Ta opp fremtidige ideer. Tydeligvis er dette bare noe du vil si på en første date hvis du vil ha en andre dato, men hvis du gjør det, ta opp noen ideer. Nevn en restaurant du har døpt for å prøve. Hvis de elsker en bestemt skuespiller, tilbud å ta dem til sin neste film.

Dette kan være mindre nervegående enn rett opp og spør etter en annen dato. Det holder også samtalen flytende og føles naturlig. [Les: 18 tegn på datoen din liker deg virkelig på din første date]

# 9 Chat om barndomsdrømjobben din. Siden mye arbeid kan snakke om til et slags intervju, kan det være forfriskende å snakke om drømmen din om gangen. Det kan også føre til en del diskusjon av fremtiden. Har de fortsatt planer om å gjøre dette til en jobb?

Dette er en annen flott måte å bli kjent med din dato uten tredje grad. Du kan ha det gøy og minner mens du ser om du er kompatibel. [Les: Hvordan holde en morsom og engasjerende samtale]

# 10 Slutt datoen med sannheten. Hva mener jeg med dette? Vel, vanligvis ved slutten av en dato, vet du om du vil gå ut med denne personen igjen eller ikke. S0, gjør det klart at du vil se hverandre igjen. Du trenger ikke å legge ned planer der og da, men si noe som, "Jeg ringer deg om neste uke."

Det samme gjelder hvis du ikke vil se dem igjen. Du trenger ikke å avvise dem. Men unngå å si at jeg ringer til deg, eller jeg kan ikke vente med å gjøre dette igjen. Det er ikke nødvendig å lyve. Bare la det være på "det var flott å møte deg" og på enkelte måter.

[Les: Garanterte måter å dike den fryktede datoen bort fra]

Forhåpentligvis ga dette deg noen morsomme ideer om hva du skal si på en første date. Vri og slå disse tingene slik at de passer til din personlighet og stil, og vær godt på vei til dato nummer to.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar