11 ting som helt sikkert vil skje på denne morsdag

Innhold

Å bli behandlet som en dronning for dagen! Morsdag er tiden å lene deg tilbake, slappe av og bli verdsatt. Ikke sant? Det er som en fridag, riktig? Hmm ... her er det som å realistisk forvente dette morsdag.

Den vidunderlige Lie-In

Etter frokost får du en virkelig godbit: en lie-in. Ulempen er at de vil sannsynligvis alle være i seng med deg. Ja, fordi de ekstra 10 minuttene blir sparket i hodet, er det virkelig verdt det.

Frokost i sengen

Dine lille kjerubene vil trolig bringe deres elskede, hardt arbeidende mamma frokost i senga. Dessverre vil dette trolig bestå av en grå kopp te (sprøyte med oppvaskmiddel valgfritt), et underkokt kokt egg og limp soldater. Og du må spise og drikke alt av frykt for å fornærme dem og gnist en Gordon Ramsey-esque tantrum.

Føler seg spesiell

Selv om dette er offisielt din eneste dag i året, er du fortsatt på vakt. Nappy nødsituasjoner, bag pakking og time outs stopper ikke bare fordi det er din spesielle dag.

Mama Guilt

Å ta vare på alt du gjør mens du leser alle morsdagens kort og gaver, får deg til å sette pris på din egen mor, så mye du faktisk føler et rush av enorm kjærlighet, etterfulgt av en tidevannsbølge av skyld. Gosh, du var en horrid tenåring ... Og tross alt gjorde hun for deg!

Kunst angrep

Du vil oppdage at avkom er en mini Monet i vente. Det håndtegnede familieportret er utroligt, kalligrafen som hun skrev "Jeg elsker Mummy" bare blendende. Og for den lille blomsterkrukken, malt med glitter, laget hun i barnehage ... Jeg mener ... Jeg lurer på om vennene dine barn viser dette talentet? (Du hemmelighet tviler tvil om det).

tradisjoner

Langt fra å behandle deg som en dronning for dagen, vil den andre halvdelen ødelegge deg, ooh, fem minutter (da han skyver barna mot deg med sitt kjærlig samlede utvalg av koselige leker, håndverk og sjokolade) før du gjenopptar sine vanlige søndagsaktiviteter , det vil si snoozing og spille narr med barna. Det blir kryssord.

Virkelighetssjekk

Du vil føle deg gammel. Morsdag pleide å bety at du hadde en stekemiddag hos mammahuset mens granen din drakk for mye sherry og søskenene din helbredet sine kleshengere med et fjell Yorkshire puddinger. Nå, du og din partner gjør matlagingen. Og, mer skuffende, vasker opp etterpå.

Senterfase

Etter lunsj sang og danseshow barna dine har forberedt på at du vil ta en tåre mot øynene dine og et smil på ansiktet ditt, til tross for den slags produksjon som ville gjøre Simon Cowell smirk og scowl ... Og til tross for det nevnte fjellet av vaske opp venter på deg.

Emosjonsoverbelastning

Du vil avslutte dagen med å se sacharinfylt, boblegummi-fjernsyn med et glass vin i hendene dine og gråt uforstyrret med følelsene av det hele. Og lettelsen at de alle endelig er badet og i sengen.

Fremoverplanlegging

Du vil begynne å planlegge for fantastiske ting å skje på tre måneder, for Farsdag. Men da hans store dag nærmer seg og tiden går ut, kan pappa forvente mer av det samme (hjemmelagde kort og et krus med Best Dad skrevet i den), i motsetning til dagens racing hos Brands Hatch, har du i tankene som du Lukk øynene dine etter din tilfeldige, trettende, morsomme morsdag.

Så fantastisk?

Du føler deg heldig. Du har laget disse dudene. Du er en mamma. Og i dag har du gjort deg klar over at snoten, meltdowns, mangel på søvn og fryktelige negler er alle verdt det.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar