Hva å pakke og hvor du skal dra for en vinterferie i Edinburgh

Innholdsfortegnelse:

Hva å pakke og hvor du skal dra for en vinterferie i Edinburgh - STIL 2023
Hva å pakke og hvor du skal dra for en vinterferie i Edinburgh - STIL 2023
Anonim

Det er mange steder vi vil gjerne besøke om sommeren, men det er bare en håndfull byer over Storbritannia som vi vil vurdere en tur til når temperaturen synker under 5 ° C. Edinburgh er en av dem. Vi vil til og med gå så langt for å si at vi nyter et whisky-drama, store strøk og de bratte, bratte skrittene enda mer om vinteren.

For å overbevise deg om at Edinburgh er stedet å være akkurat nå, har vi valgt fem destinasjoner - forlater slottet til side for denne turen - som viser frem det beste av den skotske hovedstaden. Men først, for å være sikker på at du er forberedt, har vi foreslått at varene skal ta med deg.

Hva å pakke for Edinburgh

En anstendig vinterjakke: Penfield Hoosac Faux Fur Hooded Down Mountain Parka

Et bilde lagt ut av Penfield (@penfieldusa) på

Som du kan tenke deg, blir det ganske kaldt der oppe, og en polstret jakke passer perfekt til regningen. Du vil nok være ute for det meste av tiden - nyter naturen og det - så et polstret nummer som denne Penfield Hoosac Parka vil se deg gjennom. Det er en ekstra bonus hvis du kan finne noe lignende som har vannavstøtende kvaliteter, da du sannsynligvis vil trenge det.

Lined Leather Hansker: Norske Prosjekter X Hestra Ivar

Et bilde lagt ut av @norseprojects på

For de av oss med sirkulasjonsproblemer eller utsatt for en liten blå fingerhandling, er et besøk Edinburgh uten hansker en alvorlig dårlig ide. Tynne, billige bomullshansker vil bare ikke holde opp - du trenger noe skinn og lined å følge med den varme jakken du har pakket. Prøv disse norske prosjektene X Hestra-hansker.

Lett holdall: Fjallraven Duffel nr. 5

Et bilde lagt ut av Fjallraven Official (@fjallravenusa) på

Hvis du har vært i Edinburgh før, vet du at stedet har flere trapper og åser som du kan riste en pinne på. Hvis du ikke har det, har du nå blitt advart. Det er prisen du må betale for å komme seg rundt en av våre vakreste byer - rik på historie, kultur og utallige stigninger. Derfor foreslår vi at dukker rattet på saken og tar en lett holdall til å slynge over skulderen, som dette Fjällrven duffel (den blå posen avbildet). La plass til noe whisky på vei hjem.

Fottøy: Nike Roshe Cortez

Et bilde lagt ut av FreshCotton.com (@freshcotton) på

Noen bud gamle robuste støvler kan virke som det opplagte valget her, men alle de konstante gangene løfter bare sjansene for å få flere blærer. Et fornuftig kompromiss ville være noen skikkelige, komfortable trenere. Ikke engang tenk på Converse - du trenger virkelig noe mer holdbart, med en anstendig svampete sål som kan håndtere noen miles rundt Royal Mile. Den nye Nike Roshe Cortez vil sikkert være en konkurrent for våre sko av valg.

Solbriller: Bantom Rammer Farrier

Et bilde lagt ut av BANTON FRAMEWORKS (@bantonframes) på

Når du er i en by med så mye åpen plass, må du beskytte øynene dine når den bitre vintersolen kommer ut. Hvis du ikke pakker et par, vil du beklage det og / eller gi den den gamle modifiserte sjømannens salute hele dagen. Siden vi er i Skottland, kjøp inn i et skotsk merke. Sjekk ut Bantom Frameworks 'ta på den klassiske Wayfarer.

Populært emne