Hva å spise når du trener for en utholdenhetsutfordring

Du har satt på de vanskelige timene på sykkelen, den tidlige morgenen løper, lungebestandige teglmøter, til og med den odde, uhyggelige sportsmassasjen (gjenoppretting er tross alt når du blir bedre). Men det er en annen del av treningen å vurdere og uten det er det en veldig god sjanse at du aldri vil se målstreken.

Hva du legger i munnen din, og når, blir viktigere jo lengre hendelsen du trener for. Så for deltakerne i den to-dagers Fitbit Fifty utfordringen - hvem skal løpe og sykle i lag fra London til Edinburgh og tilbake - er ernæring viktigst. Men selv om du har satt dine severdigheter på en mer beskjeden hendelse - en sportslig, si eller en maraton - kan du bruke de samme prinsippene for å sikre at du gir deg den beste ytelsen på dagen.

På kjøkkenet

Første ting først: Det er en forskjell mellom hva du spiser på veien og hva du spiser av den. Den beste tiden å bekymre seg for god helse og næringsstetthet er når treningen er over for dagen - det vil si når du skal sikte på minst 20 gram protein og en sunn bunke grønn veg på tallerkenen din. Du bør også sørge for at du får nok fett til å støtte din innsats - hvis du trener for en hendelse, er det ikke på tide å bekymre deg for fett tap.

"Å vite hvor mange kalorier jeg har brent i løpet av en hel dag, ikke bare under treningen, er viktig for meg å forstå hvor mye jeg trenger å spise for å sikre at jeg brenner ytelsen, sier triatlete Mike Vulanich. "Jeg bruker dataene som lastes opp til Fitbit - som bruker hjertefrekvensdata til å anslå kaloriene du har brent - for å sikre at jeg får nok."

Under opplæring

"Den gylne regelen for utholdenhet hendelsen er å ikke prøve noe i tilfelle du ikke har prøvd i trening," sier John Readman, en sykkelhendelse arrangør og veteran av 100-miles-a-day rides. "Du vil bruke treningsøktene dine for å finne ut hva som fungerer for deg. Noen liker gels, men de kan stoppe ting som kommer ut eller starte dem raskere. Personlig tar jeg bananer, datoer, nøtter og en mengde hjemmelagde flapjacks - men du bør eksperimentere. "

Og husk, du lærer kroppen din å fordøye mat på farten like mye som du trener bena og lungene. "Du trener din tarm og tankene dine, så du er i tankene om å spise automatisk før du føler deg sulten," sier OnePro Cycling coach James McCallum. Øv strategien du vil bruke i løpet, og det vil være en mindre ting å bekymre deg for på dagen.

Under arrangementet

"Tenk deg at du starter om morgenen å dra en sandpose med et hull i det," sier McCallum. "Hvis du drar det rundt uten å fylle det opp, hvis du ikke betaler oppmerksomhet, vil det til tider være tomt. På det tidspunktet er det for sent å gjøre mye om det. "

Trikset for å unngå en pinlig "bonk", når du går tom for energi og må stoppe? Spis tidlig og ofte. "For enhver hendelse som varer mer enn 90 minutter, vil du få 60g karbohydrater ned hver time," sier McCallum. "Da jeg gjorde en rekordbrudd på 24 timer i Skottland, hadde jeg en vannflaske med karbohydrater, elektrolytter og forgrenede aminosyrer for å opprettholde sunne muskler. Til slutt vil de slutte å jobbe, men du vil forsinke det så lenge som mulig. "

For våre Fitbit-50-deltakerne, er det en god ide å holde noen få alternativer for hånden, bare i tilfelle kvelning ned en annen banan blir trettende etter 36 timer. "Det kan være at de ender med å drikke milkshakes og spise Haribo - det handler om å finne noe som er lett fordøyelig og velsmakende."

Og hvis du er i tvil om du får nok, spor det. Det er bedre å være trygg enn bonk, tross alt.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar