Hva å gjøre når du liker noen andre?

Verdsetter eller liker noen andre er akseptabelt, men hva skal du gjøre med det? Finn ut hva du skal gjøre når du liker noen andre, og du er allerede i et forhold.

Liker du noen andre selv om du allerede er i et forhold?

Noen ganger kan du bare hoppe inn i et nytt forhold for å finne ut at du ikke liker personen og liker noen andre.

På andre tidspunkter kan du være i et forhold i lang tid og finne deg selv dypt tiltrukket av en annen person.

Du kan ikke helt stoppe hjertet ditt fra å likte noen andre eller bli tiltrukket av en annen person enn din egen elsker, og hvis det skjer, er det uunngåelig.

Men hva skal du gjøre med det?

Det er det som virkelig betyr noe når du befinner deg i kryss og må avgjøre mellom den eldre og pålitelige banen og den nye og mer risikable banen.

Hva skal jeg gjøre når du liker noen andre?

Det kan hende du liker noen andre når du minst forventer det.

Det kan være deres personlighet eller den elektriske kjemi som dere begge deler.

En liten flørting kan være ufarlig, men hva om forvirringen vokser over tid og blir en besettelse?

Mens det er naturlig å finne noen andre attraktive til tider, er det aldri lett å bestemme hva du skal gjøre med det.

En av de første tingene du virkelig trenger å gjøre er å evaluere ditt eget forhold. Er du glad for å være forelsket i partneren din? Kan du se din egen elsker i livet ditt fem år fra nå? Hvis du kommer til å bli forvirret om forholdet ditt hver gang du liker noen utenfor forholdet, er det åpenbart noe galt med forholdet ditt.

Kanskje, du er uklar, eller tror du er for god til partneren din, eller du er bare ikke glad for å være i forholdet. [Les: Hvorfor er kvinnene ufattelige forelsket?]

Når du liker noen andre, må du virkelig spørre deg selv hvorfor du faller for en annen person når du allerede er i et forhold. Mens en forferdelse eller en liten forelskelse er helt akseptabelt, blir forelsket når du allerede er forelsket, kan være litt forvirret, til deg og til og med til din egen partner som ville konfrontere deg til slutt.

Ny kjærlighet og en ny fling

Har du nettopp forelsket deg i noen, og funnet deg å bli tiltrukket av noen andre på kort tid? Nå er det ikke veldig lett å forelske seg i to personer på samme tid, spesielt i begynnelsen av et nytt og lykkelig forhold.

Hvis du opplever forvirringen om å likte noen andre i en ny romantikk, er du sannsynligvis ikke forelsket i det hele tatt! [Les: Hvordan vite om det er kjærlighet eller lyst]

Spennende, er det ikke? Det er lett for deg å bli forelsket og bryte opp, bare for å bli forelsket i noen andre på kort tid fordi du ikke er forelsket i det hele tatt. Selv når to personer blir forelsket i hverandre, er det bare en forelskelse for de første ukene eller månedene. Det er ingen ekte kjærlighet til den seksuelle spenningen og tingle av de stjålne berøringene forsvinner. Så hvis du synes å like deg noen andre etter å ha kommet inn i et forhold, avslutt det hvis du virkelig må. Tross alt er det bedre å være fornøyd med noen du virkelig liker enn å være dyster med noen du tror du liker.

Et langsiktig forhold og en ny forelskelse

Er du i et langsiktig forhold til partneren din? Når du blir forelsket, kan livet virke ganske spennende. Du utforsker verden med noen nye, og alt ser friskt og spennende ut. The wooing og forfølgelse av kjærlighet kan være spennende og kan gi deg mange spennende søvnløse netter.

Men etter hvert som forholdet begynner å bli eldre, aldrer det og modnes i en romantikk som ikke bare handler om seksuell spenning eller tuller hverandre. Det som holder et langsiktig forhold i live er kompatibiliteten, kommunikasjonen og den følelsesmessige modenheten til de to elskerne. [Les: Hvordan bli forelsket for alltid]

Hvis du begynner å smake på noen andre når du er i et langsiktig forhold, kan du kanskje bare oppleve det flammer av de første dagene av kjærlighet og forvirre det med noe annet. Du kan anta at den nye personen i ditt liv oppmuntrer deg mer, men i virkeligheten kan ditt nåværende forhold ha opplevd den samme knitrende kjemi og brennende lidenskap også. Spør deg selv om det er virkelig en sterkere grunn til å avslutte forholdet ditt og være med noen andre.

Bare å oppleve sizzling kjemi er ikke grunn nok til å avslutte et eldre og krydret, lykkelig forhold. Tross alt, selv et forhold til din nye forelskelse kan vise seg å være det samme om et år eller to. Hva skal du da fortsette å bytte partnere hele livet ditt? [Les: Opplever du en forelskelse eller limerence?]

Hva burde du gjøre?

For det første, gjør deg oppmerksom på om du vil gjøre noe i det hele tatt. Det er lettere å tenke på en ny forelskelse som ufarlig flørting og holde seg borte fra noe alvorlig. Du kan kanskje liker noen, men de kan ikke like deg på samme måte som du liker dem. På den annen side kan du virkelig liker noen intenst, men denne personen har kanskje ikke de egenskapene du leter etter i en langsiktig partner.

Hvis du virkelig elsker din nåværende partner, unngå å falle i forvirringen om å elske to personer. Det er bare ikke verdt det.

Men hvis du ikke er veldig glad i forholdet ditt eller ikke ser en fremtid i det, kan du vurdere dette nye datingpotensialet og se hvor det går. Men to timing din nåværende partner er aldri en god ting heller.

Husk alltid dette i kjærlighet. Slutt et forhold fordi du vil eller fordi du ikke er glad i det. Ikke avslutt et forhold fordi du tror du har funnet noen bedre. Det kommer til å skade deg eller til og med tilbake på deg på et tidspunkt.

Skal du være i ditt gamle forhold?

Hvis du er overbevist om at du liker noen andre og ikke din egen partner, så avslutt forholdet hvis du tror at du aldri kan være virkelig fornøyd med partneren din. Men hvis du er usikker, gi forholdet ditt et annet skudd. Ha en ærlig diskusjon med partneren din og fortelle dem at du ikke er veldig glad i forholdet. Sammen, prøv å gi forholdet ditt en annen sjanse til å innløse sin kjærlighet og lykke. Du skylder ditt forhold minst like mye.

Men selv etter gjentatte forsøk, hvis du finner ut at forholdet ikke egentlig holder hver partner lykkelig eller uansett hvor hardt du prøver, synes du bare ikke å finne spenningen forelsket, kanskje er det på tide å avslutte det. Ikke avslut den fordi du liker noen andre, avslutt det fordi forholdet ikke virker. [Les: Beste måten å avslutte et forhold til]

Gjør deg oppmerksom når du liker noen andre

Når du forlater et forhold i håp om å finne noe bedre med noen andre, tar du et skudd av tro. Og til tider kan dette bli en svak og gjentatt opplevelse hvor du liker noen, og når forferdelsen dør, tror du også forholdet er dødt.

Det beste å gjøre når som noen andre er å la det gå. Hvis du ikke er glad i forholdet ditt, avslutte det, men vent ikke på at noen andre kommer med.

I livet skal du møte mange mennesker du vil bli tiltrukket av og mange andre mennesker som vil bli tiltrukket av deg. Når du er i et sikkert og lykkelig forhold, betyr ingenting annet.

Liker noen hvis du må. Ha en hemmelig forelskelse på noen få mennesker. Fantasere om det. Og la det gå. Det er den beste måten å holde seg i et lykkelig forhold og komme over de små knusene som dukker opp nå og da. Lovers som blir forvirret eller synes å likte noen andre, gjør det bare fordi de er usikre på deres egen forholdsstatus. Hvis du elsker din egen partner mye, kan du ha en forelskelse på noen andre, men du vil aldri kunne sammenligne følelsene du har for din nye forelskelse og din egen partner.

Tenk på det og ta opp deg. Hvis du er glad i kjærlighet, hold deg unna hemmelige flak.

Hvis du føler at du fortjener bedre eller ikke er glad i forholdet ditt, hold øye med. Eller enda bedre, avslutt forholdet og åpne begge øynene dine!

[Les: Hva skal du gjøre når du er forelsket i to personer?]

Har du gjort deg oppmerksom på hva du skal gjøre hvis du liker noen andre? Vel, det er beslutningstid. Hva er det første som dukker opp i tankene dine? Tenk ... Sannsynligvis er det svaret på spørsmålet ditt.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar