Hva å gjøre når du liker en venn

Hva skal du gjøre når du liker en venn? Forteller du dem eller holder du det stille? Å likne en fremmed er forvirrende, men lik en venn er som å gå på et gruvefelt, vet du aldri hva som kan skje før du tar neste skritt, sier Super Kitty.

Er du forvirret over dine følelser mot en venn? Tror du at du liker en god venn på en måte som er mer enn bare venner?

Så hva gjør du når du liker en venn? Her er en komplett guide til å håndtere det forvirrende dilemmaet om å like en venn.

Hva å gjøre når du liker en venn

Kanskje du har elsket denne vennen siden første gang du satte øynene på dem, eller kanskje "trossen kjærlighet" blomstret ut av ditt lange vennskap.

Nå forteller du vennen din om din forelskelse, eller holder du bare den i tarmen mens en annen person visser dem bort fra rett under nesen din?

Men selv om du må blurt det ut, hvordan skal du vite om følelsen vil være gjensidig?

Eller vil du bare bli usynlig i denne personens liv alt sagt og gjort?

Du mindet deg om at du bare er en venn hver dag, men om natten kan du aldri sovne uten å kysse puten din med denne personen i ditt sinn og et lem på leppene dine. Hvor rørende er det ikke? Det virker rett ut av en side av en gammel romantisk roman.

Forstå hva du føler

Noen ganger kan kjærligheten mot en venn være åpenbar fra starten. Mange prøver faktisk å bli en venn med noen de liker bare fordi de er tiltrukket av dem i utgangspunktet. Så er du en av dem?

Hvis dette er tilfelle, er du åpenbart ikke en venn å låne en skulder. Du liker alt som rører!

Men uansett må du forstå at dere begge har utviklet et vennskap nå. Og vennen din kan aldri engang ha antatt at du liker dem. Så denne hele kjærlighetsgjenningen kan vise seg å være en svik av vennskap snarere enn en kjærlighetserklæring.

Før du dykker i hodet først, gi følelsene dine en seriøs tanke og spør deg selv om du virkelig trenger å gjøre vennskapet ditt til romantikk.

Liker du virkelig din venn?

Tenk lenge og hardt før du bekjenner din utødelige kjærlighet siden forrige uke eller i fjor, til denne vennen din. Pass på at det ikke er bare en forelskelse, eller en fling ting du leter etter med vennen din. [Les: Hvordan flørt tekst med en venn]

Ta en helg eller et par dager og spør deg selv om du liker din venn. Hvis du fortsatt ikke er sikker, er det bedre at du går i klubb og henger sammen med noen for en fling, i stedet for å skade et godt vennskap. Noen ganger slutter vi med at vi har blitt forelsket i en venn bare på grunn av all oppmerksomhet de får fra motsatt kjønn.

Når denne vennen din snakker godt med deg og henger ut med deg hele tiden, mens du spyr alle de andre potensielle datingmaterialene, er det lett å forvirre denne seksuelle attraksjonen med følelser av kjærlighet og hengivenhet.

Og du åpenbart liker oppmerksomheten. Til tider som disse er det veldig lett å begynne å se på vennen din som et attraktivt medlem av motsatt kjønn enn en god venn som liker din bedrift. Dette er en av de største grunnene til at mange faller for en venn. [Les: Hvordan å ha sex med en venn]

Er du klar til å ta det neste skrittet?

Hvis du er veldig sikker på at du er forelsket i vennen din, er din venn single? Hvis din venn er allerede glad i et godt forhold, er det sannsynligvis bedre å bare slippe tanken enn å dele et par bare for å tilfredsstille dine behov. Og du må innse at hvis du er god nok til å bryte parets kjærlighet, hvorfor er ikke dette ditt forelsket med deg allerede? [Les: Hvordan få en jente med en kjæreste]

En fin dag bestemmer du sannsynligvis at det er på tide å skjule sannheten, at du er forelsket i vennen din, og du kan ikke forestille deg å leve livet ditt uten dem. Du oppsummerer alt ditt mot, og med en stor klump i halsen din og en stutter nesten fullstendig replikert til Hugh Grant, støter du bort og bekjenner din ujevn kjærlighet.

De fleste av mennene ville ha vært i denne situasjonen og vel, svaret lurte i skyggene selv før man kunne pope spørsmålet ut! En stor rungende nei! Og en kald skulder for resten av evigheten. Seriøst nå, hva er det galt i å bekjenne den skjulte kjærligheten til en venn?

Det er ikke veldig annerledes når en jente bekrefter sin kjærlighet til en fyr heller. Fyren ville bare stirre på henne med de dazed øynene, ligner de som er fanget foran et fartkjøring, og når du er ferdig, vil han vri på tærne og rødme, men det er ikke noe du kan få som svar? Det er det? Seriøst, hva i helvete ?!

[Les: Hvordan få en fyr til å like deg]

[Les: Hvordan få en jente til å like deg]

Når du begynner som en venn, må du være villig til å lide konsekvensene og forlegen. Men det trenger ikke å ende på en negativ måte. Bare vær sikker på at du vet hvorfor du liker en venn, og vi skal vise deg hva du må gjøre.

Så hva skal jeg gjøre hvis du liker en venn? For det første, sørg for at det er virkelig kjærlighet og ikke en liten forelskelse som kan glemmes om noen dager. For det andre, fortsett å lese her om hvordan du spør en venn når du er sikker på at du liker din venn.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar