Hva å gjøre når du og en venn er i samme fyr

Han er hei, han er smart, han er singel ... Og din venn liker ham også. Hva er en jente å gjøre når en av vennene dine er i samme fyr som deg?

De fleste ganger kan du og din venn dele samme interesser, noe som er vanlig fordi det er det som bringer folk sammen. Du kan like samme mat, klær, musikk, hobbyer og så videre. Med det i tankene er det mulighet for at du deler samme smak i gutta, og det kan være litt av et problem.

Er du sikker på at hun er forelsket i ham?

Ah, spørsmålet om sikkerhet. Det kan noen ganger være vanskelig å vite om vennen din virkelig har en crush på den fyren du liker, spesielt hvis vennen din ikke har nevnt det til noen. Trikset her er å fastslå om vennen din virkelig gjør som din forelskelse, eller hvis hun bare er interessert i ham som en venn.

En måte å vite om hun liker den fyren du liker, er å merke seg hvor ofte hun nevner ham i samtale. Hvis hun klarer å presse ham inn i samtalen med den minste ledelsen, har hun sannsynligvis en forelskelse på ham. En annen mer surefire måte å vite om hun liker ham, er hvis hun prøver å bli litt flørtende med ham. Dette inkluderer å prøve sitt beste for å sitte ved siden av ham, følge ham rundt, eller direkte flirte på ham. [Les: 15 åpenbare tegn på flørting mellom en fyr og en jente]

Når du bekrefter at vennen din gjør det som fyren du er inn i, så er det tid for fase to av operasjonen?

Hva skal du gjøre når vennen din har forelsket seg på din forelskelse

Etter fase to av operasjonen snakker jeg ikke om å få ham til å stikke bort fra vennen din. La oss gå om dette den modne, ikke-catty måten.

# 1 Bestem om en av dere kan gå etter fyren. Sanne venner vil kunne diskutere om den ene eller den andre skal gå etter fyren. Hvis du vet at fyren er en perfekt passform for din venn, så hvorfor ikke la henne gå etter ham. Hvis du virkelig støtter henne som går etter ham, så la henne vite at du er helt ok med det. Men hvis din venn vil at du skal gå etter ham, og hun gir henne støtte, så går du derfra. Tross alt er det en forelskelse, ikke et ekteskap!

Noen ganger er venner komfortable med å være åpen om denne typen situasjon. Du vil enkelt kunne støtte vennen din når hun går etter det hun ønsker når vennskapet er ekte. Å bestemme hvem som kan gå etter fyren, vil lette problemet umiddelbart, slik at dere begge kan gå videre til bedre ting. I tillegg kan dere begge føle seg godt å vite at minst en av dere har en fin fyr. [Les: 12 regler for dating etikette for den moderne kvinnen]

# 2 Diskuter årsakene til at du er i ham. Kanskje dere begge har bestemte grunner til hvorfor dere er i ham i utgangspunktet. Med vennen din kan du diskutere årsakene til at du liker ham, og deretter bestemme derfra hva du vil gjøre om situasjonen.

Når du snakker om hvorfor du er både inn i fyren, kan du både innse hvilken av dere som har en bedre grunn til å være med ham. For eksempel kan du bare ha crush på ham fordi du liker hans abs, mens vennen din liker ham fordi han er i samme uklare filmer, bøker og musikk hun er. Fra det alene kan du både se hvilken av dere som har bedre odds for å faktisk klikke med den aktuelle personen.

# 3 Bestem som er viktigere: fyren eller vennskapet ditt. Sanne venner vet nøyaktig hvordan man skal kompromittere. Når du vet at verdien av vennskapet ditt er viktigere enn en felles forelskelse, så vil du ikke la dette mindre problemet komme mellom dere to. Du vil ikke tillate sjalusi å bygge opp og forårsake problemer i vennskapet ditt.

På den annen side, hvis vennen din begynner å bringe deg ned for å motvirke deg fra å stjele bort hennes forelskelse, så er det alene et bevis på at din "venninne" verdsetter sine egoistiske begjær mer enn vennskapet ditt. Er det virkelig verdt det å ha den slags venn?

# 4 Ikke konkurrere om fyren. Dette er et nei-nei! Ikke prøv å konkurrere om fyren med vennen din. Ingen vennskap trenger slike problemer. Dette kan føre til uønskede argumenter, irritasjon, sjalusi og en rekke andre ting. Å konkurrere over fyren vil også gjøre dere begge ser desperate ut. Desperasjon er aldri i stil.

Ingen fyr er verdt så mye trøbbel. Tenk deg å dele opp vennegruppen din, alt på grunn av en fyr som kanskje ikke engang liker noen av dere tilbake.

# 5 La hans handlinger snakke. Gutter er vanligvis på forhånd om hvem de liker og hvor de vil se ting gå med noen. Hvis han gir din venn all sin tid og oppmerksomhet, så gi henne det klare. Det er ikke noe poeng i å prøve å vinne din venn når det er klart at fyren allerede har valgt hvem han liker.

Uansett hva du gjør, ikke la bitterheten seile inn i vennskapet ditt. Hvis hans avgjørelse gjør deg vondt, så fjerner du dem for en stund, til du får dine følelser i sjakk. Donâ € ™ t være to-ansikt ved å sette opp en forside av lykke mens backstabbing din venn.

På den annen side, hvis fyren velger deg, ikke gnid det inn ved å være alt søtt og grøtaktig når vennen din er rundt. Nå ut til vennen din, og fortell henne at du håper vennskapet ditt fortsatt kan fortsette til tross for dette lille blipet. Hvis hun er en ekte venn, vil hun forstå * i sin egen tid *, og hun vil lære å være virkelig glad for deg. [Les: 7 vanlige blandede signaler fra gutta og hvordan man forstår dem]

# 6 Gå videre til en annen fyr. Dette sier jeg til både deg og din venn. Husk at det er andre gutter der ute som du ikke trenger å konkurrere om. Du kan begge bestemme at det bare er for mye plagsomhet som hviler på å likne den samme fyren, så du kan både bare glemme ham og gå videre til en annen fyr.

Hvis du liker den samme fyren, er det for mye å håndtere, så gjør det du kan for å gå videre fra det. Du trenger ikke å dvele om hvorvidt noen av dere ville ha vunnet fyren. Du kan begge gå bort fra situasjonen og vite at du valgte ditt vennskap i stedet. Uansett hva utfallet kan være, kan du begge glede på at du er så gode venner at du ender med å bli med i samme fyr, og likevel velger du fortsatt å velge vennskap over noen fyr. [Les: 6 ultimate grunner til å aldri danse en venns eks]

Når vennen din er i en fyr du liker, er det fristende å begynne å konkurrere om hans følelser. Men når du vurderer vennskapet ditt i forhold til en spinkel crush, er det lettere å bare la fyren gå og le om din delte smak hos menn.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar