Hva å gjøre hvis du blir rappet på en dato

Hva skal du gjøre hvis du blir voldtatt på en dato? Kan du være midt i en voldtekt hvis du føler deg svimmel i en klubb? Her er alt du trenger å vite om hva du skal gjøre i en voldtekt, selv om du tror det er for sent å gjøre noe med det.

Klikk her for å lese introduksjonen, Date Rape Facts og lære hvordan voldtekt skjer i første omgang.

Kan du bli voldtatt på en dato?

Det er veldig viktig å være våken og forsiktig når du er ute, selv om det er med en venn. Hvis du føler deg kvalm, svimmel eller begynner å svikte ut, spør en betrodd kjæreste for å komme deg til et trygt sted umiddelbart, eller ring noen som kan hjelpe deg, selv dine foreldre.

Ikke nøl med disse øyeblikkene, selv om det er bare en hunch.

Donâ € ™ t akseptere en heis eller hjelp fra noen andre. Det er all mulighet for at selve personen som vil hjelpe deg, kan vise seg å være den potensielle voldtektsmannen.

De fleste ganger, nesten alltid, skjer voldtekt på et kjent sted, enten i huset eller på en venns sted.

Hva skal du gjøre hvis du har blitt voldtatt på en date?

Først av alt, husk at det ikke er din feil at det skjedde. Du ble enten tvunget inn i det, bevisst eller uvitende, eller du var sannsynligvis ikke i en tilstand for å forhindre det.

Rapes blir vanligvis aldri rapportert på grunn av all skyld. Du kan føle deg skitten, skamfull og brutt. Men du bør vite at voldtekt er en forbrytelse også, og akkurat som i alle andre tilfeller er angriperen den eneste som skal skamme seg.

Tror du at du har blitt voldtatt på en dato?

Hvis du har blitt voldtatt eller våkne med tilbakemeldinger om mulig voldtekt, kom så snart som mulig til sykehus eller lege. Ikke vask eller bytt klærne dine. Kontakt politiet umiddelbart og insister på at det tas urin og blodprøver.

Hvis du ble drugged og tvunget til å handle, forblir beviset på stoffet vanligvis i kroppen fra 5 til 8 timer opptil 48 timer, avhengig av hvilket stoff som brukes. Få sjekket for seksuelt overførbare sykdommer eller graviditet og vurder å ha en AIDS-test.

Det kan være vanskelig å komme over tanken, og du kan lide mye skyld og ekstreme reaksjoner i deg. Du kan miste din selvtillit, føle deg verdiløs, eller gå inn i depression. Hvis du føler noen av disse følelsene, er det svært viktig at du søker rådgivning, eller snakk med en betrodd venn eller et familiemedlem.

Hvordan unngå å bli voldtatt på en dato

Det er et meget godt kjent og kliché-ordtak. Det er bedre å være trygg enn beklager, men det er en av tingene du bør forstå.

Tips nr. 1 Stol alltid på dine instinkter. De kan virke for langt til tider, men de fleste ganger lar instinktet deg aldri ned.

Tips nr. 2Hvis du føler at noen er skumle, må du ikke klare dem, og ikke ta imot drinker fra dem eller holde seg rundt dem.

Tips nr. 3 Når du er på en pub, må du alltid drikke med deg til enhver tid, selv om det betyr at du trykker på dansegulvet med en drink i hånden.

Tips # 4 Hvis du må besøke loo, bør du kanskje tenke på å bestille et annet glass når du kommer tilbake til bordet ditt.

Tips # 5 Donâ € ™ t dele eller bytte drinker. Det er gøy å prøve ut de forskjellige cocktails dere alle har, men du vet aldri hvor ting kanskje bare blir feil for deg.

Men selv med alt dette i tankene dine, hvis du noen gang er offer for en voldtekt eller et seksuelt overgrep, husk at det ikke er din feil og den beste måten å håndtere det er ved å rapportere det til politiet.

Vi vet alle at de fleste jenter som blir voldtatt på en date aldri avslører det, men hvorfor la noen perver komme unna med et billig, skittent trick som kunne skje deg for alltid, når du har et valg å sette ham bak stolpene.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar