Hva å gjøre på en dato for å ha en perfekt første date

Innholdsfortegnelse:

Hva å gjøre på en dato for å ha en perfekt første date
Hva å gjøre på en dato for å ha en perfekt første date

Video: Hva å gjøre på en dato for å ha en perfekt første date

Video: Hva å gjøre på en dato for å ha en perfekt første date
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, September
Anonim

En flott første date kan gjøre hele forskjellen. Finn ut hva du skal gjøre på en dato for å sikre at du har en perfekt første date, og imponere med datoen din også.

De fleste av oss bruker ikke for mye tid på å tenke på den første datoen.

Tross alt snakker du bare og gjør nesten aldri noe mer enn det.

Men har du noen gang tenkt på dette?

Den aller første dagen bestemmer potensiell skjebne for forholdet og resten av livet ditt!

Kanskje jeg er dramatisk, men i nesten alle tilfeller er det første datoen som tester både kompatibilitetene dine.

[Les: Hvilke jenter ser alltid på en date]

Hva å gjøre på en dato for å ha en perfekt en

Hvis du lurer på hva du skal gjøre på en første date, er det ganske mange ting å huske på for å sikre at dere begge har en minneverdig opplevelse.

Mens stedet du velger og måten du oppfører deg på datoen, kan virke som de viktigste kriteriene, er det fortsatt bare et par mange ting som betyr noe.

Her er 15 av de viktigste tingene å gjøre på en dato for å sikre at du har en perfekt første date.

# 1 Steder å gå på en første date. Stedet du velger å gå på en dato har mye å gjøre med din alder og forventninger utover datoen.

Prøver du bare å møte noen du kan dato for en stund, eller prøver du å finne en elsker? Les denne meningsmålingen på de beste stedene å gå på en dato for å gjøre det perfekte valget.

# 2 Vær en god dato. Enten du er fyren eller jenta, prøv å vise frem din beste side. Ikke skam deg med datoen din ved å kle deg dårlig eller bli sen på en dato. Gjør deg bra og lær å være en god dato. [Les: Hvordan være en god date hele tiden]

# 3 Hold datoen personlig. Hvis du vil vite hva du skal gjøre på en date, må du slutte å tenke på hva andre tenker. Planlegg datoen og hold begge interessene dine i tankene. Gjør dere begge som et band som spiller i byen din, eller vil din dato foretrekke å prøve et nytt kjøkken, eller vil du helst foretrekke å spille det trygt og bare gå for kaffe? Planlegg datoen for å holde både dine intimitetsnivåer og komfort i tankene.

# 4 Spør din dato for forslag. Involver din dato. Det vil få henne til å føle seg verdsatt og mer involvert. Du bør forstå at jenta ville forvente at du skulle komme opp med alle planene. Men til å begynne med, spør din dato for forslag eller steder hun ville være interessert i å gå til. [Les: Tips for å få en perfekt filmdato]

# 5 Hold din dators komfort i tankene. Mens du møter hverandre på en klubb, kan det virke som en perfekt start på et amorøst forhold, ikke alle dine datoer ville være for komfortable med det. Jo mer behagelig og glad din dato føles, jo bedre blir kvelden for dere begge.

# 6 Visualisere datoen på forhånd. De fleste gutta tror at de har planlagt datoen perfekt. Men hvis du bruker noen få minutter å visualisere hele datoen, kan du se om du faktisk har planlagt noe spennende hele kvelden.

# 7 Revolv datoen rundt hennes interesser. Dette kan være urettferdig mot menn, men det er en manns ridderlige jobb for å sikre at kvinnen har en flott tid i løpet av dagen. Sett prioriteringer til side og lær å tenke som en kvinne. [Les: Hvordan tenke som en kvinne og imponere jenta]

# 8 Har plan B på plass. Noen ganger kan en perfekt dato gå nedoverbakke hvis planene dine ikke trener. Hvis du vil ha en perfekt første date, hold noen få alternativer i tankene bare hvis noe går galt midtveis.

# 9 Husk hvorfor du er på en dato. Husk alltid fokuspunktet på en første date. Du vil imponere din dato og gjøre henne som deg. Ellers er det ikke noe poeng å gå ut på en dato med en spesiell person. For hvert øyeblikk av datoen, hold det i bakhodet og unngå å snakke om noe som skildrer deg i dårlig lys.

# 10 Vær sjarmerende. Ha en hyggelig samtale med datoen din og hold den glade samtalen. Snakk om deg selv og hjelp din dato å vite mer om deg uten å måtte proddere deg for detaljer. [Les: Hva skal jeg snakke om på en første date]

# 11 Test kompatibiliteten din. Noen ganger kan å stille de riktige spørsmålene gjøre hele forskjellen når det gjelder å vite om du og din dato vil være kompatibel for langdistanse. [Les: 5 perfekte spørsmål å spørre om en dato og teste kompatibiliteten din]

# 12 Reglene for dating. Ikke vær forsinket på en dato, og stå aldri oppdatoen din. Hvis du er fyren, oppfør deg som en gentleman og behandle din date som en dame. Hvis du er jenta, vær damen rundt datoen din og få ham til å føle seg som en mann mer. Det er bare noen av de viktigste datingsreglene du må huske å ha en perfekt dato. [Les: 12 dating regler å være en stilig dato]

# 13 Lag minner. En første date må være minneverdig. Du må huske på at datoen din definitivt vil ha en samtale om denne datoen med vennene sine neste morgen. Jo mer spesiell du får henne til å føle den kvelden, desto mer vil vennene hennes snakke til din neste morgen. Se etter måter å lage noe minneverdig og glad i løpet av datoen, og datoen vil vippe til din fordel uansett hva.

# 14 Få litt alene tid på slutten av datoen. Å få litt alene tid til å tilbringe med hverandre etter datoen, er den perfekte måten å evaluere datoen og se om det har potensial for å komme videre. Etter datoen, tilbringe en stund å snakke med hverandre, være det i bilen eller mens du tar en tur på en ensom gate.Hvis du er heldig, kan mye skje her. [Les: Enkle tips for å berøre en jente seksuelt på en første date]

# 15 Slutt datoen på riktig måte. Det er mange ting du må huske på for å sikre at du vet hva du skal gjøre på en dato og avslutte den den perfekte måten. Takk datoen for en flott tid og lag noen planer for din neste dato hvis alt går bra. [Les: Når skal en fyr ringe etter den første datoen?]

Hvis du lurer på hva du skal gjøre på en dato, bare hold disse femten tipsene i tankene mens du planlegger din neste dato. Få disse tipsene riktig, og du vil definitivt få et godt inntrykk på alle de riktige stedene.

Anbefalt: