Hva å gjøre hvis hun sover over for første gang

Innholdsfortegnelse:

Hva å gjøre hvis hun sover over for første gang
Hva å gjøre hvis hun sover over for første gang

Video: Hva å gjøre hvis hun sover over for første gang

Video: Hva å gjøre hvis hun sover over for første gang
Video: Ting alle jenter gjør 2023, September
Anonim

Enten du planla det eller det kom som en overraskelse, kan du ha en jente over det som gjør en mann bekymret. Finn ut hva du trenger å gjøre for å få henne skjegg.

Så du lar deg endelig inn i hjemmet ditt. Avhengig av tilstanden til din ydmyke bolig er hun enten den heldigste kvinne i nærheten eller noen som kan begynne å løpe for åsene. Du, som eier av bostedet, har et ansvar for å gjøre gjesten så komfortabel som mulig.

Ikke hver mann er heldig nok til å ha råd til en husholderske på samtale. Og ikke hver eneste fyr har lyst til å legge til side en hel dag for å rydde opp huset ved hatten. Derfor har vi kommet opp på måter som er relativt enkle og raske å utføre, hvis du plutselig finner deg selv forventer en husgjest, mens ditt hjem er i dire straits.

Hva å gjøre på en planlagt overnatur

Hun kan si at hun vil elske deg uansett hva, men du trenger ikke å vise henne den krigszone som er ditt hus på den første sleepover! Legg til side en time eller to for å gjøre hjemmet ditt mer innbydende.

# 1 Opprydding. Denne er en brainer, men hvor starter du hvis du trenger en rask løsning? Start med soverommet. Stuffer alt ditt søppel sted hun vil ikke bry seg om å se, som vaskerommet eller skapet ditt eller under sengen. Du kan bekymre deg om det senere. Ikke sikker på hva du bør prioritere? Som en tommelfingerregel vil alt på gulvet og på øyenivå først fange hennes oppmerksomhet, så dekker først de områdene først.

Deretter feie gulvet eller raskt løft et vakuum gjennom et område du kan bli plaget til å dekke. Når det gjelder badet, bare stash alle de gule tingene i et skap eller over kommode. Skru ut håret fra avløpet. Og vær så snill, på vegne av alle kvinnene i verden, rengjør toalett!

Sist men ikke minst, må alt som er selv eksternt knyttet til noen av dine exes, enten de er bilder, gaver eller klær, bli stanset bort på et sted hvor din nåværende dame kjærlighet aldri vil finne! [Les: 13 irriterende kjæreste egenskaper og hvordan man kan unngå dem]

# 2 Bytt arkene. Vi er ikke så glad i å ligge på ark som er dekket med helvete, vet hva kroppsvæsker. Og selv om arkene dine ikke har flekker, må du endre dem for å sikre at de er friske og klare for en natt med svette elskov. Friske plater føles alltid ti ganger bedre enn de gamle som har marinert i din mannsvekt.

# 3 Skjul porno. Ja, vi vet at du kjøper det enkelte magasinet, men vi trenger ikke bevis på at det stirrer oss i ansiktet når vi bruker ditt bad.

# 4 Varsle roomies. Hvis du har roomies, ville det beste tilfelle være å få dem ut av huset i løpet av jentens opphold. Det er ikke noe vanskeligere for en jente enn å gå ned i hallen, og å ha en merkelig skjorteløs mann går plutselig inn i henne.

Hvis du ikke kan få roomies ut av huset, i det minste spør dem om å forvente en besøkende. Hvem vet, de kan være hyggelige nok til å hjelpe deg med å gjøre hjemmet ditt litt mer presentabelt.

# 5 Replenish stash. Din jente vil sannsynligvis allerede ha med seg egne toalettsaker og klær, så det er ikke nødvendig å bekymre deg for det. Men siden det er hjemmebanen din, må du være den som leverer alle andre nødvendige redskaper som mat, drikke, kondomer og smøre.

Ingenting dreper et humør raskere enn å plutselig stoppe for å klandre hverandre for mangel på kondomer. Så legg opp et par forskjellige og la henne velge hvilken du vil bruke deg til.

# 6 Få henne litt underholdning. Selvfølgelig vil du ikke få det på hele natten. Så i mellomtiden, planlegg noe for å holde dere begge opptatt. Jo, du kan alltid bare snakke og knytte og kose og hva. Men det lønner seg fortsatt å være forberedt.

Internett kan være din frelser. Bare gi jenta din wifi-passordet, så hun kan gå online når du har slått av. Hvis du ikke har en forbindelse hjemme, ta med et par bøker og blader som hun kanskje vil, og hold dem ved nattbordet. Hvis hun ikke er i det, kan du pope en DVD og la henne gå på en serie maraton med drakter eller spill av troner eller Breaking Bad eller hva annet hun kan være i. Du vil få massevis av å snakke om når du har våknet opp.

# 7 Forbered litt stemningsbelysning. Duftende stearinlys gjør underverk som de gir det perfekte omgivende lyset, mens du maskerer lukten av det hun er bedre av, ikke luktende. Hvis det er for mye brannfare, gå for en svak lampe. Å stole på gatelysene utenfor kan ikke gi deg nok lys for å få noe gjort, mens du bruker den bærbare datamaskinen som nattlys kan vise seg å være for distraherende.

[Les: Soveværelse décor tips for å gi det en mer sensuell stemning]

Hva å gjøre på en improvisert sleepover

I tilfelle at hennes søvn ikke er planlagt, ikke ta panikk. Tross alt, spontanitet regler, ikke sant? Mens det ikke er mye du kan gjøre for å endre tilstanden til ditt hjem nå, er det noen måter du kan gjøre opp for din mangel på planlegging.

# 1 Grip litt mat. Vi vil ikke dømme om du ikke har noe stashed i kjøleskapet, bortsett fra litt foreldet pizza og forrige måneds kinesiske takeaway. Vær imidlertid oppmerksom på at jentens humør lett kan løftes opp med et godt måltid. Ta tak i takeaway, og sørg for at du har nok til å vare til neste dag.Dette sparer deg fra scrambling for å finne mat klokken 2, mens begge tummiene dine brummer etter en oppvarmet tromme.

# 2 Ta tak i forsyninger. Jenta din tar sannsynligvis ikke med seg et bades baderomsverdier når de går ut med deg. Og du har sannsynligvis ikke en ekstra tannbørste eller noen kvinners hygienebehov i bachelorplaten din. Så før du kommer til din plass, slå opp en nærliggende 7-11 og ta en tannbørste, noen av hennes sjampo og kanskje en liten pose med ansiktsvask. Hun vil svømme på din omtanke!

# 3 Dim lysene. Så rommet ditt kan være en absolutt dump. Men det er ikke noe litt strategisk belysning kan ikke fikse! Ta tak i en lampe og drap et mønstret ark over det for å gjøre det litt dimmer. Hvis hun ikke kan se tilstanden på rommet ditt på grunn av sensuelle lys, kan hun ikke kommentere det, ikke sant?

# 4 Distrahere henne litt. Før du går inn i rommet ditt, be henne om å sitte på sofaen eller lede henne mot badet for å gjøre forretningen sin, hvis hun må. Mens hun gjør det, gjør en gal dash mot deg rom og gi det en 2-minutters opprydding. Skyv uanselig røff du kan inn i skapet, under sengen eller inn i et annet rom. Spray litt Febreeze eller Lysol og åpne vinduet for å friske luften litt. Voila, ditt rom er nå litt mer presentabelt!

[Les: 13 måter å gjøre soverommet ditt mer romantisk]

Å ha jenta sove over trenger ikke å være en smerte. Du trenger ikke engang å være helt forberedt på å gjøre hjemmet ditt litt mer behagelig for hennes feminine smak. Men bare vær oppmerksom på at hvis du holder huset rent og fylt regelmessig, trenger du ikke å bekymre deg om ting neste gang hun sover over!

Anbefalt: