15 skritt å ta hvis du fortsetter å si "jeg hater familien min"

Noen ganger har vi uenigheter med våre familier som får oss til å si, "Jeg hater familien min," selv om vi ikke mener det. Hvis dette er deg, så er det hva du skal gjøre.

Jeg tror vi kan alle forholde seg til å misliker våre familiemedlemmer. Og mens dette er helt normalt, gjør det deg også veldig lite tålmodighet med dem. Som et resultat får du flere argumenter og uenigheter enn du ville med noen andre.

Vår familie er også mye som oss. Når du er omgitt av folk som virkelig ligner deg, kan du støte på hoder mye. Jeg vet at dette kan virke som om det ikke gir mye mening, men det er veldig sant. Uansett hva, skjønt, bør du aldri føle at du hater familien din.

Din familie er egentlig ikke så ille

Ok, nå er noen familier sannsynligvis super, super forferdelige. Men mesteparten av tiden virker familien din ikke noe annet enn gjennomsnittet. De fleste av oss tror kanskje at våre familier blir forferdelige, når de i virkeligheten bare ser etter oss.

Vi kan til og med være uenige med dem til det punktet hvor det driver oss for å faktisk føle hat mot dem. Sannheten er imidlertid at det er veldig vanskelig å virkelig hate familiemedlemmene dine. De opptrer bare som de gjør ut av kjærlighet for deg, og de prøver å beskytte deg.

Hva å gjøre hvis du fortsetter å si, "Jeg hater familien min"

Hvis du føler at du virkelig hater familien din, og du finner at du sier dette igjen og igjen, er det noen ting du kan gjøre for å endre det. Nei, du kan ikke bare løpe bort eller kutte deg fra dem for alltid.

Men hvis familien din er der for deg og bare prøver å gjøre det beste, kan du ikke tenke på denne måten om dem. Så, hvis du finner ut at du sier "Jeg hater familien min" mer enn den gjennomsnittlige personen, så er det du bør gjøre.

# 1 Løs problemet. Åpenbart hvis du føler at du hater familien din, er det et problem du står overfor med dem som får deg til å føle seg slik. Du må løse problemet før du kan gå videre fra det hatet. Så, identifiser hva dette problemet er, og prøv ditt beste for å finne en løsning. [Les: Hvordan fikse forhold som faller fra hverandre]

# 2 Snakk med dem. Mer enn sannsynlig, problemet du trenger å fikse kommer til å involvere deg å snakke med familien om hva som skjer. Nå kan dette være veldig vanskelig hvis du føler deg veldig sint og opprørt, men du må bare presse gjennom.

Gå til dem og fortell dem hvordan du føler deg. Kanskje vet de ikke engang hvor opprørt du er! Ved å få følelsene dine der ute, kan det bidra til å løse det som skjer slik at du ikke lenger føler at du hater dem.

# 3 Snakk med noen andre. Hvis du er for sint eller opprørt til å snakke med familiemedlemmene om hva som skjer, snakk med vennene dine om det. Dette er også en fin måte å se om du bare overreagerer, eller hvis du er berettiget til å føle hat mot dem. Dine venner kan også ha erfaring med dette problemet, og kan hjelpe deg gjennom det. [Les: Typer giftige relasjoner å se opp for]

# 4 Sett deg i skoene sine. Hvis du virkelig føler at du hater familien din fordi de er urettferdig eller behandler deg på en måte som forstyrrer deg, setter du deg i skoene sine.

Hva ville du gjøre i denne situasjonen? Du kan innse at de har en grunn til å handle på denne måten, og du ville gjøre de samme tingene de er. [Les: Familienorientert dato - er de virkelig keepers?]

# 5 Vurder din egen oppførsel. Er du virkelig skikkelig opptatt? Er ditt hat faktisk berettiget, eller er du opptatt litt umodent og dumt? Mange av oss har en tendens til å overreagere ting som vi føler er urettferdig eller som overrasker oss.

Tenk over handlingene dine og spør deg selv om du ville bli overrasket hvis noen andre i situasjonen din skulle handle slik. Dette kan hjelpe deg med å innse at familien din ikke fortjener ditt hat og du bare opptrer.

# 6 Vær realistisk. Hvis problemet du står overfor har du hater familien din, må du tenke realistisk. Er det veldig bra for deg å hate dem i din nåværende situasjon? Er det enda realistisk at hva de gjør, skal føre til at du hater dem?

# 7 Ikke si det hvis du ikke mener det. Å si at du hater familien din, kan forårsake skade som er virkelig vanskelig å angre om det virkelig gjør vondt for familien din. Hvis du virkelig føler virkelig hat mot familien din, så er noe galt og må løses.

Men hvis du bare er sur på dem og sier at du hater dem fordi du ikke vet hva annet å si, stopp. Du hater ikke familien din. Du er bare opprørt. [Les: 18 kritiske tegn på et usunt forhold]

# 8 Snakk med en profesjonell. Noen ganger kan bare profesjonell hjelp få deg til å innse at kanskje du ikke hater familien din. Og kanskje bare en terapeut kan løse det problemet familien din står overfor. Ikke vær redd for å få faglig råd når det gjelder familien din.

# 9 Har familie rådgivning. I stedet for å bare gå til en profesjonell selv, få hele familien til å gå.Det er tider når du og din familie ikke ser øye til øye, og det tar en psykolog å hjelpe familien din til å se akkurat hvordan du føler for å komme forbi håpens følelser.

# 10 Lag en liste over de gode tingene med dem. Hvis du begynner å føle at du hater familien din, må du stoppe deg der og ta en notatbok. Skriv ned 3 ting om hvert familiemedlem som du liker om dem, og det er flott. Dette kan bidra til å lette de negative tankene og hjelpe deg med å innse at du egentlig ikke hater dem. [Les: Hvordan stoppe egoistiske folk fra å skade deg]

# 11 Ta deg tid til deg selv. Kanskje du bare bruker for mye tid rundt familien din. For mye av noen kan føre til at selv den fineste personen begynner å tenke på en negativ måte. Gå en tur, gjem deg i rommet ditt, og vær alene, slik at du ikke blir syk av dem så lett.

# 12 Bo med en annen slektning en stund. Hvis det kommer til det punktet at du er ulykkelig, bor under samme tak som familien din, og du ikke kan slutte å si, "Jeg hater familien min," bør du trekke seg tilbake til andres hus for en stund. Gå tilbringe litt tid med en ny slektning å roe ned.

# 13 Reduser stresset ditt. Stress kan gjøre selv de mest positive menneskene føler hat mot noen som setter dem av. Sørg for at du regelmessig gjør aktiviteter som reduserer stressnivået ditt. Tren, ta en tur i naturen, lytt til musikk, eller gjør hva det er som gjør at du føler deg rolig. [Les: Hvordan bygge tillit til et forhold og gjøre det til sist]

# 14 Skriv dine følelser om dem i en journal. En stressreduserende teknikk som vil hjelpe dem mest når du fortsetter å si, "Jeg hater familien min," skriver bare ned følelsen i en notatbok. Skriv ned alt ditt hat og kast det deretter bort.

Fysisk å kvitte seg med disse tankene i form av ord kan bidra til å fjerne hodet og sette deg i en positiv tankegang.

# 15 Spør deg selv hva du vil gjøre uten dem. Sann virkelig ditt liv uten din familie. Ikke veldig bra, er det? Uansett hvor opprørt vi kan få med dem, og hvor mye vi tror vi hater dem, vi elsker familien vår. Ved å gjøre dette ser du hvor mye du egentlig ikke hater dem, og faktisk trenger du dem.

[Les: Hvordan gjenkjenne og avslutte giftige forhold]

Alle går gjennom perioder i deres liv når de sier: "Jeg hater familien min." Det er en vanlig del av livet. Men hvis du sier dette mer enn den gjennomsnittlige personen, er det noen ting å gjøre med det.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar