Hva skal jeg gjøre om at Nagging Fusk

Din tarm kan fortelle deg at partneren din er utro, men du kan ikke være sikker. Her er hva du bør gjøre for å håndtere disse mistenksomhetene.

Du har ingen andre fakta enn det som gir deg følelsen av at partneren din kan gjøre noe bak ryggen din. Det kan bli brakt av et plutselig skikkelig blikk, hemmelighetsfulle trekk på sosiale medier eller noen løgner som du har bekreftet. Annet enn dette, har du ingen konkret bevis eller bevis.

Når instinktene dine forteller deg noe, må du virkelig være oppmerksom. Glem logikk og glem grunn fordi dine instinkter har muligheten til å se rett gjennom vennens unnskyldninger. Så når tarmen forteller deg at det kan være problemer i paradiset, hva skal du gjøre?

Hvordan håndtere en partner som kan være utro

I stedet for bare å presse tanken ut av hodet ditt, er det det du bør gjøre når du føler at din partner kan være utro.

# 1 Tving deg selv til å akseptere muligheten for at partneren din kan bli utro på deg. Fornektelse kommer ikke til å tjene deg i denne situasjonen, med mindre du er komfortabel med å være i et forhold hvor du er utro på. Du må egentlig bare la realiteten suge inn. Å gjøre det er din beste mulighet til effektivt å møte situasjonen, hvis du har det riktig.

# 2 Samle inn informasjonen du allerede kjenner. Selv om du må skrive noe av det for å huske alt, kan du samle alle fakta du har om situasjonen, hjelpe deg med å organisere all informasjon. Lag en liste over bevis på at partneren din er utro, samt en liste over bevis på at han eller hun ikke er fusk. Sørg for at fakta du samler er faktisk fakta, og ikke bare mistankene dine! [Les: 10 sviktende enkle grunner til at menn snyder på store kvinner]

# 3 Vurder informasjonen svært nøye når du har skrevet det ned. Når all informasjon og bevis er skrevet ned, vil det være mye lettere for deg å gå over det, og se om det faktisk gir mening. For eksempel kan en av vennene dine ha nevnt å se fyren din med en annen kvinne i kjøpesenteret, men du vet for et faktum at denne unge kvinnen er søsteren hans basert på Instagram-bilder, så kan du bare få alt jobbet for ingenting. Vurder dine data videre, og koble prikkene slik at du får et klarere bilde av situasjonen. [Les: 18 tegn på at partneren din kanskje har en følelsesmessig affære]

# 4 Samle mer bevis. Når det første søket etter bevis gir deg potensielle kunder, følg opp på de som leder en la CSI. Du trenger ikke å gjøre rettsmedisinske tester eller forhør. Men hvis du mistenker at på en bestemt dag i forrige uke, fortalt partneren deg en historie mens en sosial mediepost forteller deg en annen, bekrefter hvilken som er den virkelige historien ved å prøve å samle flere ledetråder. [Les: 25 grunner til at kvinner jukse]

# 5 Diskuter situasjonen med venner som du virkelig stoler på. I scenarier som dette, hjelper det virkelig å få en god annen mening. Årsaken er at innsatsen er så høy. Du vil virkelig ikke beskylde partneren din om å snyte, med mindre du er sikker på at dette er hva som skjer.

Hvis du anklager ham eller henne, og du har feil, kan det være katastrofalt. Så forhåpentligvis kan vennene dine hjelpe deg med å behandle alle bevisene dine, og prøver å finne ut om du virkelig blir lurt på eller ikke. Hvis dine mistanke er sanne, så har du minst dine venner som kjenner historien, og de kan være der for deg når verre kommer til verste. [Les: 9 sikre måter å vite at du er dating en snyder]

# 6 Ta kontakt med partnerens exes. Denne kan være litt risikabel og borderline paranoia, men det kan også være svært nyttig. Så hvis du har tenkt å bruke dette trekket, gjør du det bare for å risikere å ødelegge partnerens hjerte og miste tillit for alltid hvis du har vist seg feil, og partneren din blir kjent med det på en eller annen måte.

Partneren din kan få vite viktige ting om partneren din som kan hjelpe deg med å komme til bunnen av situasjonen. Kanskje exen ble lurt på av partneren din på et tidspunkt. I så fall kan du begynne å tenke at juks er noe partneren din bare pleide å gjøre.

Eksperten kan også være i stand til å advare deg om bestemte oppføringsmønstre, som korrelerte med å snyte i fortiden. Det kan være ekstremt vanskelig å snakke med partnerens ex, men de er som en database med kunnskap om de dype, mørke relasjonsvanene til ex.

# 7 Se om du kan fange din partner i handlingen. Det er mange måter å fange en juksepartner på, alt fra det relativt trygge til det latterlig risikabelt. Vær imidlertid forsiktig når du gjør dette siden, i tilfelle at mistankene dine er feil, vil det definitivt fortelle partneren din at du ikke stoler på dem. [Les: 18 geniale måter å fange en juksepartner i handlingen på]

# 8 Se om du kan få informasjon fra venner. Det er usannsynlig at hans eller hennes venner vil gi deg informasjon direkte, fordi de sannsynligvis ikke vil involvere seg i situasjonen. Hvis de gjorde det, kan det potensielt koste dem deres vennskap med partneren din. Men det betyr ikke at de ikke vil avsløre informasjon ved et uhell. Du kan stille dem enkle spørsmål som, "Hei, vet du hvor John var på onsdag kveld?" Du vet aldri, de kan la noe slippe.

# 9 Endelig, etter at du har gjort alt annet, konfronterer du partneren din. Hvis alle de andre tingene du fører videre til konklusjonen om at partneren din jukser på deg, kan du ikke ha noe valg igjen, men å ha en konfrontasjon.

Hvis i tilfelle din forskning og snooping ikke fører til noe vesentlig bevis på at partneren din er utro, kan du fortsatt konfrontere partneren din om mistankene dine, i håp om at han eller hun vil slutte å gjøre noe for å gjøre disse mistankene spiral ute av kontroll .

Ikke alle har styrken, midlene eller tiden til å gå ut av deres måte å sjekke om en partner er utro. Men for de som verdsetter deres forhold og deres sunnhet mens de bor i forholdet, er det av største betydning å finne ut om du blir utro.

Ikke la deg bli lurt av søte, beroligende ord eller halvt forsømte biter av bevis på troskap. Du har all rett til å vite om det er noen morsomme forretninger som skjer i ditt forhold.

[Les: 8 ting du aldri bør gjøre rett etter en oppbrudd]

Når den gnagende svindelen mistenker sin stygge hode, går du bedre opp og begynner å komme til bunnen av tingene. Det du finner kan være smertefullt å vite, men det slår sikkert smerten av å vite at du har vært helt uvitende om partneren din skandaløse aktiviteter.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar