Ligger han? Hva å spørre en fyr hvis du tror han skjuler sannheten

Så lurer på hva du skal spørre en fyr for å finne ut om han lyver eller ikke? Ta en cue fra eksperter for å finne ut om din fyr er pålitelig eller ikke.

Jeg har blitt løyet mange ganger, og jeg har løy mer enn det. Det er en uunngåelig del av livet. Vi lyver for å beskytte våre kjære, og vi lyver for å beskytte oss selv. Dessverre er løgn nesten alltid aldri en god ting. Hvis du lurer på hva du skal spørre en fyr for å oppdage en løgn, er disse seks måtene hvordan ekspertene gjør det.

Når jeg fanger et så løgn for meg, er mitt første instinkt å bli sur. Hvordan våger det jerkhole å stole på? Hvordan tør han synes jeg er ikke intelligent nok til å oppdage sannheten? Neste ting du vet, jeg anklager min fyr av ting han aldri gjorde. Så begynner jeg å notere ned de tingene han faktisk gjorde.

Ikke bry deg hvor gal jeg hørtes da jeg prøvde å forhøre dem på en måte jeg fant tilpasning. Som var jeg ropende spørsmålet i håp om at han ville være enig bare ved den kraftige kraften i stemmene mine. Jepp. Jeg var gal.

Anywaaaaay, bare fordi jeg trodde en fyr løy for meg, betydde ikke at jeg hadde rett. Selv om en fyr innrømmet at han løy, hvem skal de si at de ikke lyver om å lyve bare for å få meg til å holde kjeft? Det er en glatt skråning, og det er ikke mye du kan gjøre, unntatt vente på at noen skal finne en effektiv, håndholdt løgnedetektor.

Så, hva er alternativene dine? Tar du fyrens ord for det? Eller finner du et sikrere alternativ som rådene disse FBI-eksperter bruker når de forhører deres mistenkte? [Les: Hvordan slutte å lyve til deg selv og andre rundt deg]

Tegn på å lyve og spørsmålene du burde spørre ...

Før du begynner å undersøke "løgnen" du tror din fyr forteller deg, prøv å finne ut om han virkelig lyver først. Snarere enn å gå hardt og begynne å forhøre ham, se etter tegn som bekrefter mistanken din. Oppdage sannheten kommer senere.

Nå, før noe annet, glem det du så på "Lie to Me" og "The Mentalist." Forfatterne av disse forestillingene satte opp løgnene, så de satte også opp tegnene. Hvis du vil vite hvordan de virkelige menneskelige løgnedetektorer jobber, er det den tidligere FBI-agenten, Joe Navarro, og andre eksperter gjør for å identifisere løgnere. For formålet med denne funksjonen, bruker vi den til hvordan din SO ville reagere.

# 1 Ikke ta nervøsitet som et tegn på å lyve. Før du begynner å anklage kjæresten din om å lyve, husk at det ikke er noen konkrete tegn for å bekrefte det. Som vi sa, glem hva popkulturen forteller deg om løgnoppdagelse. Ikke-verbale tegn som fidgeting, risting og støping av øynene nedover, bekrefter ikke helt å lyve.

Hvis din fyr gjør dette når du snakker med ham, viser det bare at noe er "av". Det er mulig at han kan skjule noe. Det betyr ikke at han lyver om noe.

Hva å spørre: Hva er galt? Fortell meg så vi kan jobbe sammen med det. [Les: 17 personlige spørsmål for å spørre en fyr, få innsiden av scoop]

# 2 Bruk det du vet om din fyr. Hvis du har sett på hverandre en stund, vet du sannsynligvis hvordan kjæresten din fungerer når han ikke er stresset eller nervøs. Bruk dette som referanse for å kontrollere om han opptrer noe annerledes når du spør ham om et probing spørsmål.

Hvis han viser tegn på uro og nød, er noe sannsynligvis feil. Hvis du ikke er sikker på hvordan han opptrer annerledes, kan du prøve å snakke med ham om stressfrie emner og spør etter hvert om hva du tror han gjemmer. Hvis han begynner å se engstelig, er det på tide å finne ut hva han egentlig er nervøs for.

Hva å spørre: Tilfeldige spørsmål om hans dag og hva han planlegger å gjøre. Etter en stund, begynne å stille spørsmål om hans løgn ved å bruke foreløpige spørsmål om problemet.

For eksempel, hvis du tror han lyver om det han gjorde i går kveld, spør han: "Så hva gjorde dere når du gikk ut i går kveld?" Han forventer spørsmålet. Han forventer ikke hva du skal spørre neste. [Les: Så full av dritt - Hvordan håndtere en fyr som er full av det!]

# 3 Spør ham noen lignende spørsmål om mistankene dine. Ifølge Navarro, bruk denne spørsmålet for å se om noen av ordene du bruker utløser en annen reaksjon fra alle de andre spørsmålene.

La oss si at du spør ham om hvor han var i går kveld, hvem han var med, og var det noen jenter der. Hvis han viser lignende reaksjoner på de to første spørsmålene, men begynner å handle fidgety på det siste spørsmålet, ligger han sannsynligvis.

Hva å spørre: Ved hjelp av eksemplet ovenfor, her er det du burde spørre for å finne ut om han lyver.

Var du i baren som du sa du var? Var du med Joe, Gary og Steve i går kveld? Var du med noen andre i går kveld? Var du med noen jenter i går kveld? Har du gjort noe med de jentene i går kveld?

Se fremdriften? Ikke hopp inn med beskyldningen din. Spør om enkle sannheter først før du sjekker for å se om han virkelig lyver. Hvis han ser engstelig på ett spørsmål og lettet med det neste, vet du hvilket emne du skal forfølge fra da av. [Les: 20 skjulte tegn kjæresten din er juks allerede]

# 4 Se etter andre nervøse gester, mens du spør om detaljer. Der er mange vanlige bevegelser som signalerer en person, lyver.De kunne hoste, løsne kragen, riste seg selv eller løpe sine hender gjennom håret.

Se opp for disse, spesielt hvis din fyr fortsetter å gjøre dem mens du stiller spørsmål. Jo flere satser du spør, jo mer sannsynlig reagerer han på denne måten. Hvis han gjør det, er du på rett spor.

Hva å spørre: Fortsett å be om flere detaljer og pass opp for mer nervøse bevegelser.

# 5 Ikke trykk kjæresten din til å svare. Jo mer du aggressivt presser for et svar, jo vanskeligere er det for deg å sjekke for tegn på lyver.

Pass på at du er i et privat sted, si din leilighet eller soverom. Fjern eventuelle former for distraksjon som smarttelefonene dine. Deretter spør de høflig om å fortelle deg deres side av historien. [Les: Slik stoler du kjæresten din: 12 spørsmål som hjelper deg med å bestemme]

Hva å spørre: Fortell ham, "Jeg føler at noe ikke stemmer, så vær så snill og fortell meg hva du gjorde i går kveld. Bare humor meg, så vi kan fortsette fra denne diskusjonen. "

# 6 Fortell dem å fortelle historien igjen bakover, men vær ikke klar over det. Still underlige spørsmål om historien som tar ham gjennom det fra slutten, tilbake til begynnelsen.

Hva å spørre: Vent, jeg er litt forvirret. Kan du fortelle det til meg igjen og starte fra det siste du sa helt tilbake til hvordan det begynte? Hvis noe endres i historien, gå tilbake til den delen senere og fortsett å spørre om det - rolig og høflig.

Og ALLTID HUSK, prøv å ikke handle påtalende. Selvfølgelig viser du allerede tvil når du begynner å lete etter spørsmål, men det er best å ikke la din sinne eller irritasjon vise seg. Gjør som om du bare er nysgjerrig på noe og la kjæresten din legge alt for deg. [Les: 18 geniale måter å sikkert fange en juksepartner]

På denne måten vil han ikke fornærme deg for å prøve å beskylde ham, og du vil fortsatt kunne få sannheten ut av ham. Navarro sier at folk føler mer frihet til å være ærlig når de føler at deres anklager ikke dømmer dem eller opptrer overlegen. De er mer sannsynlig å innrømme sine feil og ikke vende seg til aggresjon eller sinne under spørsmålet.

For å si det enkelt, ikke la fyren vite at du prøver å fange ham i en løgn!

[Les: 13 giraways å fortelle om noen lyver i ansiktet ditt]

Planlegger du å bruke disse triksene for å finne ut om fyren din lyver? Hvis du lurer på hva du skal spørre en fyr, eller hvordan du kan forsyne sannheten uten å miste mistanke, kan du prøve disse måtene, og du får resultatene dine.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar