Hva skal du gjøre etter en oppbrytning for å føle seg fantastisk?

Innholdsfortegnelse:

Hva skal du gjøre etter en oppbrytning for å føle seg fantastisk?
Hva skal du gjøre etter en oppbrytning for å føle seg fantastisk?
Anonim

Så du har brutt opp. Hva nå? Hva skal du gjøre etter en oppbrudd for å unngå å føle seg elendig eller forvirret? Her er noen ting du definitivt bør gjøre.

Så du har bestemt deg for at det er på tide å forlate den gode kjæresten din på fortauet.

Bra for deg!

Men nå hva?

Hva gjør du etter en pause?

Noen ganger slutter et forhold den enkle delen.

[Les: Hvordan slippe et forhold som er dårlig for deg]

Den ensomhet og rare forvirring du føler etter oppbruddet er den vanskelige delen.

Det er mye som binge drikking.

Det er alt fint og dandy til du føler behovet for å tilbringe kvelden kramme toalettsetet.

Hva å gjøre etter en pause

Det er ingen rette ting eller feil ting å gjøre etter en oppbrudd.

Men det er noen smarte ting og dumme ting å gjøre som vil definitivt gjøre en forskjell for livet ditt.

Hvis du har brutt opp nylig, eller blitt dumpet av drømmeklemmen, løft du haken opp.

Det er ikke verdens ende.

Faktisk er det en helt ny spennende start hvis du velger å se den lyse siden. Du er singel, og du har kontroll over ditt eget liv igjen. Føler det ikke bra? [Bekjennelse: Jeg vil være singel igjen!]

10 ting å gjøre etter en pause

Her er ti ting du burde gjøre etter å ha slått med en elsker. Det er en helingsprosess, det er morsomt, og det vil holde deg opptatt nok til å si "kjenner jeg deg …?" Neste gang du går forbi din ex-flamme.

# 1 Ikke bli gal. Ja, du kommer til å ha mye ledig tid på hendene dine. Men se på den lyse siden, du har så mye tid til å gjøre de tingene du elsker. Ikke kutt håret ditt, ikke gå og ha sex med alt som går, og ikke full, slå din eks hele natten lang.

Enestående øyeblikk er uunngåelig når du opplever en oppbrudd, selv om du er den som avsluttet forholdet. Ditt sinn vil overbevise deg om å bli gal, men prøv å unngå trang ved å resonnere med deg selv. Du er bedre å være single. Nei, nei, virkelig, du er bedre å være single. Kom igjen, du vet du er bedre å være singel! Se, det fungerer allerede …

# 2 Ikke føl deg trist. Dette er dumt, men helt uunngåelig også. Når du slår opp med kjæresten din, begynner du å elske triste, hjertefjernende sanger og vakker utsikt over tomme vegger og halvt tomme briller. Stare på vegger for en stund, og deretter gå bakover sakte til den hypnotiske effekten av de tomme veggene slites bort. Les bøker i stedet, eller spill dumme spill på nettbrettet ditt.

# 3 Husk nei kontaktregelen. Vi elsker å bryte regler, spesielt ikke-kontaktregelen etter at vi har slått opp. Når du var i forholdet, var du lykkeligere å unngå kjæresten din. Men nå at du er mentalt begrenset fra å kontakte en eks, er det en sjanse for at du føler deg ekstremt hengiven mot din eks. Heck, du kan til og med savne din eks. Men ingen kontaktregel eksisterer av en grunn. Følg det. [Les: Ingen kontaktregel og googling en eks]

# 4 Hold deg opptatt med å gjøre ting du elsker. Det vil redusere alle muligheter for å bli fanget i en tåke av forvirring, kjærlighet og lyst. Hver gang du savner din eks, slår du deg over ansiktet. Hvis det ikke virker eller kinnet ditt blir lappete rødt, kom deg ut og handle, eller se på filmer eller spill spennende spill som kan tvinge tid til å fly forbi deg i en hast.

# 5 Ta litt tid fra kjærligheten. Men flørt mye. Unngå å bli forelsket. Husk, kjærlighet er en felle som til slutt fører til uutholdelig smerte. Tro på den ideen for øyeblikket. Hva liker du om et forhold? Den flirte og groping. Så gå ut der og gjør begge to. Bare ikke forelske deg enda.

# 6 Gjør de tingene du alltid har ønsket å gjøre. Ja, du var så glad da du var i et forhold. Men egentlig, hvor mange ting ofret du? Du ga opp de late night våte teksten til søte vennen din, ga opp sliping med andre sexy mennesker, og ga opp mange ting du elsket å gjøre. Nå som du er ledig, hold deg i rumpa eller opp mot noen sexy på dansegulvet, nyt de tingene du elsker og få ditt eget liv tilbake ut av skapet. [Les: Tegn på at exen tenker på deg]

# 7 Unngå steder og aktiviteter som gjør at du savner å være et par. Vil du komme deg bort på ferie? Ikke gå til Bora Bora eller Hawaii. I stedet, gå til Ibiza. Hvis du ikke kan fly på dine lunger, gå rundt i byen forsiktig unngå alle ting som ser ut som par og røde hjerter. Bare så du vet, røde hjerter har bukser av blod i dem. Eww!

# 8 Pick up på gamle samtaler. Jeg mener de styggene. Hvem var den hottie som nesten gjorde deg orgasme mens du snakket om sent på kvelden? Og hvor er det forelsket av deg som daterer en stygg hag? Ta kontakt med alle de riktige personene som får deg til å føle deg all sexy og uklar innvendig og fortsett samtalen der du sluttet. [Les: 20 skitne spørsmål for å spørre en fyr over tekst og forføre ham]

# 9 Party. Ingenting slår det ville, sexy rush av svette fester. Det er groping, sliping, væskeflytende og sexy folk, tørr humping. Kan livet bli bedre enn det, spesielt for en enkelt person på flørtet? Ned noen skyttere og danse som det ikke er i morgen.Og fest som du er fortsatt atten. Bare et ord med forsiktighet, unngå å bli så full, at du våkner med noe du ikke kommer til å være stolt av. [Les: Hvordan male med en mann sexig og diskret]

# 10 Har en fling eller en rebound. Naturens beste middel for et ødelagt hjerte. Hvis du lurer på hva du skal gjøre etter en oppbrudd, går du ut der og legger deg ut i markedet for en fling ting. Å ha en fling kan bringe tilbake all den fuzzy buzz of infatuation og flirty love, og det vil definitivt gjøre deg glemme din gamle kjærlighet. En fling eller et rebound forhold er håret til hunden i dating verden.

[Les: Den gode siden av rebound-relasjoner]

Lurer du fortsatt på hva du skal gjøre etter en pause? Bare gå ut akkurat nå. Det er en hel verden som venter på deg. Og gjett hva, det er et freakin-glad sted der ute!

Populært emne