18 essensielle å pakke inn i sykehusposen din

Når det gjelder å pakke din maternity bag, er forberedelsen alt. Tross alt, vil du ikke bli fanget uten en pose hvis barnet ditt bestemmer seg for å dukke opp tidlig!

Vi snakket med foreldre og graviditetsekspert Anya Hayes for å få detaljer om hva du skal pakke for deg, for din partner og for din baby, for å være sikker på at du er forberedt på forhånd med alt du trenger.

Hva skal jeg pakke i sykehusposen min?

1) behagelige klær

Å ha på jobb: komfortable ting som en vestover, slouchy T-skjorte, behagelig kappe. Du foretrekker kanskje å gå primal og ta alt av. Du vil kanskje ha en bikini-topp hvis du er i bassenget, men sjansen er at du ikke virkelig bryr deg.

2) Hårbånd

Eller et hodebarn / bredt hodebånd for å holde håret ditt ute av ansiktet ditt.

3) Ansiktsspray

Ansiktsspray eller rose ansiktsspritz: Det trenger ikke å være et dyrt merke, men det er flott for forfriskende og avkjølende deg under arbeid, men også for postnatalavdelingen hvis du føler at du trenger en pick-up.

4) leppebalsam

Gass og luft kan gjøre leppene tørre, så sørg for at du har noe å hånden for senere.

5) Lavendelolje

Lavendelolje har flere bruksområder. Det kan brukes til din partner for å massere nedre rygg eller nakke. Den har en trøstende og oppløftende duft som kan ha fantastiske kraftige effekter for å slappe av og berolige deg ned under arbeidskraft. Noen få dråper på en flanell drapert over pannen kan også bidra til å stenge verden rundt deg hvis det er nødvendig, og hjelpe deg med å komme inn i sonen med dyp pusting. Det er også et antiseptisk middel, så noen dråper på fødselspuden etter fødselen kan bidra til å berolige din perineum. Det er et velprøvd antidepressiv middel, og hjelper til med avslapning og søvn: så postnatalt kan noen dråper på puten din eller dabbed bak ørene være magiske for sjelen.

6) Lavendel hvetepose

De er fantastiske for å lindre spenning, og kan plasseres over øynene, ansiktet eller baksiden. En varmtvannsflaske kan utføre samme funksjon for nedre rygg, lettelse av smerte og spenning. De er også flotte postnatalt hvis du er på avdelingen, som en lavendel hvetepose over øynene vil hjelpe deg med å sende deg til et zen-sted.

7) Ja mamma kort

Eller andre positive bekreftelser som du har laget for deg selv. Undervurder aldri kraften i sinnet i arbeid. Omgir deg med positivitet.

8) Massevis av podcaster

Også guidet meditasjon eller hypnobirthing avslapning nedlastet på telefonen, er et must.

9) En pute eller putevar

Det er trøstende å ha noe som gjør at du føler deg avslappet som om du er i ditt eget hjem. Det vil tillate deg å myke inn i arbeidet ditt hvis du ikke føler at du er i et helt ukjent miljø.

10 Et mørkfarget håndkle

Vi lar det være der.

11) Nightie eller åpne pyjamas foran

Alt du føler deg veldig behagelig og koselig i, med høyt, løst linning og enkel tilgang til amming. Du må føle deg komfortabel. Mørke farger er best - det er kanskje ikke tid for Cath Kidston blomstrete hvite ting, siden du aldri vet hva slags kroppsvæsker fra deg og din baby skal spilles over det. Du kan variere mellom å være kokende og være litt kjølig, så ha noe som er lett å ta på og av, eller kanskje ta med deg et skjerf du kan kaste over skuldrene dine for de kjølige øyeblikkene.

12) Varm furry eller fluffy tøfler

De er mye bedre enn flip-flops, for selv om det er midt på sommeren, kan gulvene være kjølige mens du pusser rundt postnatalavdelingen, og det er et annet fint element for at du skal føle deg som hjemme.

13) Lette klær

Eller en slags kappe du kan kaste på hvis du er født i et basseng, eller hvis du har et par dager opphold på sykehus, og du kommer til å dra og tilbake mye.

14) Store knickers

Tenk alltid stort med knickers. Du må ha slitasje pads for en stund etter at babyen din er født, og hvis du har hatt en C-seksjon, vil du virkelig ikke ha noe som berører arrområdet. Granny bukser en go-go!

15) Pads, både fødsel og bryst.

Massevis av hver. Din melk kommer kanskje ikke fullt inn under ditt opphold på sykehus, men det kan, så det er best å være forberedt.

16) Nippelbalsam

Du kan ikke føle deg sår med de første stadiene av amming på sykehus hvis barnet ditt tar det som en proff, men du må ha vats av det under ammende reisen uansett, så det er best å få det til hånden.

17) Øreplugger

Postnatalavdelinger er ikke generelt så fredelige, og ikke bekymre deg for ikke å høre babyens gråt. Vi har en sjette følelse for disse tingene. Øreplugger kan bare gi deg litt verdifull hvile.

18 Frosset Ribena

Eller noe du kan drikke med halm. Chuck masse kartonger av Ribena i fryseren i dagene før du går på sykehus. Så når øyeblikket kommer til sykehuset, kast dem i posen. De vil være kalde og forfriskende gjennom hele arbeidet ditt, og det er nyttig å ha drinker med halm, slik at samarbeidspartneren din kan hjelpe deg til å drikke, og du kan være handsfree. Hvis det er noen igjen når barnet er født, er det flott å sørge for at du holder deg hydrert og holder blodsukkernivået oppe. Noen form for overlevelsepakke til postnatalavdelingen hvis du trenger drivstoff i midten av natten.Mørk sjokolade er det sunnere alternativet, men dette er ikke på tide å berate deg selv om alt du har lyst på er en Mars-bar.

Topp tips når du pakker sykehusposen din:

Bruk den som en del av din "nesting-prosess"

"Pakke sykehuset bag - eller" fødselspose "hvis du planlegger hjemmefødsel, er det fortsatt godt å ha alt utstyret ditt klart og tilgjengelig et sted - kan være en flott del av hekkeprosessen, slik at du kan positivt visualisere hva kommer snart til å skje, sier Hayes. "Det er et rituelt å få deg inn i tankegangen for ditt forestående morskap. Det er en fin måte å kanalisere dine organisasjonsinstinkter på, og la alle jitters få plass til å roe. "

Få din fødselspartner til å pakke posen

Hayes anbefaler først å samle sammen og legge ut alle tingene på sykehusposen din du vil pakke. "Du kan pakke posen selv hvis den hjelper deg når det gjelder nesting og ritual," sier hun. "Men da pakker du ut og får din fødselspartner til å pakke posen. De er de som vil pakke ut den for å finne ting mens du ellers er engasjert i arbeidet ditt, eller ligger i seng med ditt nyfødte. Det er nyttig og mindre stressende for alle hvis de har en bevissthet om hva og hvor i verden det hele er. "

Bli organisert!

Hun anbefaler også å ha en barnehagepose for din egen fødsel og postnatal ting, og en annen bare for babyen, for å gjøre det lettere for røverkjøp. Men hvis du ikke klarer å få alle disse elementene, ikke bekymre deg.

"Ikke bekymre deg for mye om sykehusposen," legger Hayes til. "Vi lever i den moderne verden, slik at du alltid kan få noen til å nippe ut og kjøpe ting du har glemt hvis du trenger dem.

"Det er mer en god nesting ritual for å hjelpe deg å visualisere bringe ditt nyfødte inn i verden. Prøv alltid å komme inn i et rolig tankegang når du tenker på å pakke det, og aldri bekymre deg for at du ikke har noe du hører er "viktig". "

Uten videre ado ... her er hva Hayes anbefaler å legge til sjekkliste på sykehusposen.

Hva skal min fødselspartner pakke?

 • Gi din fødselspartner ansvaret for å forberede en birthing musikkspilleliste. De fleste leveringsrom vil tillate deg å spille din egen musikk som virkelig kan gjøre en forskjell. Alt som beroliger din sjel, har det til hånd: spillelister som gjør deg glad, og at du knytter deg til gode minner og tider hvor du følte deg støttet, elsket og trygt.
 • En iPad lastet med filmer og boksett, som arbeidskraft kan være kjedelig.
 • Bøker og aviser for å lese i alle tider hvor det kan være en vrang i handling.
 • TENS-maskin, hvis du bruker en: Øv deg hvordan du legger den på først, da du ikke vil ha noen fiddling rundt med pads mens du faktisk kan gjøre med å høste fordelene.
 • Snacks og drikke: det kan være vanskelig for en fødselspartner fordi de kanskje føler at de ikke "fortjener" når som helst å gå ut og fylle opp hvis du har vært på sykehus for en stund. Ha et stash av nibbles.
 • Pass på at du husker å pakke en tannbørste og litt tannkrem, slik at du kan både friske opp hvis du er på sykehus for en stund.
 • Din fødselspartner vil kanskje trenge et nytt par bukser og en endring av T-skjorte, hvis ditt hjem ikke er innenfor en lett tur fra sykehuset. Vi har en tendens til å glemme fødselspartner, men de har mindre sannsynlighet for å få dusjer og så videre, så selv pakking noen deodorant - som du begge kan bruke - vil bety at du er litt mer forberedt på et lengre opphold i sykehus.
 • Du ser mye aktivitet på telefonen, med tekster og samtaler fra spente og engstelige familie og venner som venter på de store nyhetene. Mens du begge har telefonene dine i lommen eller posen, ikke glem å pakke en lader, slik at batteriet har rikelig med juice til den store annonseringen!
 • Vi stoler så mye på våre telefoner for kameraer i disse dager, men ta ikke sjanser og pakk et kamera for å registrere babyens dyrebare første øyeblikk i verden.

Hva skal jeg pakke for babyen min?

 • Minst fem til 10 nyfødte vester og sovevester med festet riper og sokker. Det er ikke behov for en lue og jakke for innendørs, men pakk dem utendørs hvis det er kaldt.
 • Et teppe til babyen. Det er fint for babyen hvis det er noe du har snuggled med slik at det lukter av deg. Kanskje en favoritt snuggly kaster for deg også.
 • bleier: Vei mer enn du tror du måtte trenge. Nyfødte poo hver gang de foder.
 • muslins. Disse tingene er i utgangspunktet et uunnværlig mirakel med så mange bruksområder: oppmåling av poo, melk, posset, og hvis du er ute med barnet og blir kort uten en bleie, vil en av disse gjøre det.
 • Bomullsull eller vannservietter for bleieendringer - nyfødte bør ikke ha noe annet enn vann på deres delikate hud i de første ukene.
 • Flasker med formel: Du kan kjøpe ferdige startpakker i Boots. Selv om du planlegger å amme, kan det være verdt å ha noen på standby, bare i tilfelle.

Fortsatt bekymret for hva du skal pakke? Skriv ut vår praktiske sjekkliste nå, og ta en titt på denne virkelige mamma råd med de elementene du mest sannsynlig glemmer.

Anya Hayes 'bok Graviditet den naken sannhet tilbyr en ikke-holdt barred guide til graviditet besvare alle de pinlige spørsmålene nye mødre er redd for å spørre.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar