Hva er i hennes mamma veske ... Melanie C

Tidligere Spice Girl og mor av en Melanie C snakker oss gjennom de må ha hun holder i vesken hennes

«Hei, jeg er Melanie C, og jeg skal vise deg hva som er i min mamma pose.

Snakten

Jeg skal først og fremst gå til snacken. Dette er en fruktstreng, men det kan være noen matbit. Faktisk er det foretrukket en rekke snacks fordi min lille jente er fem og hun er veldig sulten når hun kommer ut av skolen.

Men en dag liker hun noe, og neste dag liker hun ikke det og vil ha noe annet, så jeg har alltid noen der inne, så hun er en glad liten ape.

Viskene

Alltid en viktig. Min lille jente har vært ute av bleier i svært lang tid, men kluter. Hva gjorde vi før kluter?

De er for rotete barn og rotete mumier.

Flaske med vann

Jeg har nylig vært i Ghana, og jeg er involvert i en kampanje, der hvis du kjøper dine P & G-produkter fra Asda, gir de en dag med rent drikkevann.

Jeg så det i aksjon og det er utrolig. De blander små sachets i vannet, filtrer det gjennom og skittent vann - noe du ikke vil gi barna dine - blir forvandlet innen 30 minutter inn i dette. Jeg drakk det og det smakte ganske bra, så du kunne gjøre noe på en enkel måte å gjøre en enorm forskjell.

Pawpaw salve

Jeg fant dette da datteren min var liten, og det er bra for sårbare bunner og flekker og biter og stikk - alle slags ting.

Jeg tror du kan få det på internett, og det er veldig nyttig.

Smarttelefonen

En velsignelse og en forbannelse - min smarttelefon. Jeg har så mange apps, og det er ikke ideelt, men det er lagret mange situasjoner. Mitt beste tips er å alltid ha lyden skrudd ned eller bare litt, fordi disse nydelige appene har veldig irriterende sanger på dem.

Du kan ikke slå den ned i barnets hender fordi de er for kloge for det, så bare ha det på et volum du kan stå. ' Melanie C støtter P & G og Asda Clean Water Campaign for å gi 75 millioner dager rent drikkevann til barn over hele verden innen utgangen av 2014. Fra 27. februar, for hvert kjøp av et P & G-produkt (som Ariel, Gillette, Pampers) i Asda, P & G vil donere en dag med rent drikkevann.Filmet og redigert av Lisa Howells

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar