15 måter du vil oppleve hvilken kjærlighet virkelig føles som

Det er forståelig at noen mennesker kan stille spørsmål om hvorvidt de virkelig er forelsket, spesielt hvis de aldri har kjent hvilken kjærlighet som føles.

Det er ingen spesifikke kriterier for når eller hvordan du blir forelsket i noen. Når det gjelder å føle det, er det heller ikke mulig å måle om det er ekte eller ikke. Å bli forelsket kan misforståes som forelskelse, fordi de to følelsene går hånd i hånd. Det folk som virkelig vil vite, er om det ikke er blitt forvirring, og endelig blir det til kjærlighet.

Hvordan vet du om det er kjærlighet?

Den eneste måten å vite om du virkelig er forelsket er når du begynner å tro det uten en skygge av tvil. Uansett hvor mange tegn det er, kan du ikke garantere hvorvidt det er virkelig kjærlighet, men du kan få en ganske god idé på en eller annen måte hvis du vet hva du skal se etter.

Hvis du virkelig er forelsket, slutter du å tenke på hvorfor du ikke bør være forelsket. Hvis det er for tidlig, kan du føle at det ikke er sant. Hvis du er for bevart, kan du bestemme at du ikke vil åpne hjertet ditt enda. Med slike begrensninger er det lett å fortelle deg at du ikke er forelsket.

Men hva skjer når du endelig vil vite om du virkelig er forelsket eller ikke? Er det et signal? Er det et bestemt ritual som må gjøres for å finne ut? Ikke egentlig. Alt du trenger å gjøre er å spørre deg selv hva du virkelig føler deg dypt ned. [Les: 19 sikker tegn på forelskelse å se opp for]

Hvis din tarm føler er at du ikke er forelsket i noen, er sjansene du ikke. Hvis du likevel synes å føle en slags varm og prikkende følelse når du tenker på den personen, er det kanskje på tide å dype mer dypt inn i dine følelser.

For å hjelpe deg ut, har vi oppført noen av de vanligste følelsene som er relatert til å være forelsket. Disse er ikke begrenset til romantisk kjærlighet, men hvis disse er alle til stede, er det høyst sannsynlig at du begynner å gå utover forelskelsen og inn i ekte kjærlighetens territorium.

Det du føler når du tenker på personen du elsker:

# 1 Giddiness. Tenk deg, dette er den samme typen giddiness du føler første gangen du holder hånden din. Når du blir forelsket, begynner den imidlertid å bli en vanlig del av dagen din. Med eller uten partneren din ser det ut til å aldri gå bort.

# 2 Et uønsket behov for å smile. Noen ganger skjer det selv før du tenker på personen du elsker.

# 3 Trenger sin tilstedeværelse, ikke deres oppmerksomhet. Forskjellen mellom å ha en persons oppmerksomhet og ønsker deres tilstedeværelse er forståelsen for at en person ikke kan være der hele tiden. Å, ja, noen ganger er det søt når du sender en uskyldig â € œwhatchadoinâ € Â tekst, men det er også greit for bare å vite at partneren din vil svare når de kan.

# 4 Worrying i deres fravær. Verden er et skummelt sted, så det er forståelig at du kanskje begynner å tro at partneren din døde fordi de ikke gjorde tekst i 24 timer. Likevel, selv når de sender regelmessige oppdateringer, kan du ikke hjelpe, men håper og ber om at de vil være i orden hele dagen.

# 5 Føler behovet for å gjøre dem lykkelige. Å ha en andres lykke er ok, men bare hvis det ikke er til skade for deg selv. I stedet for å være uselvisk, føler du deg mer generøs om hva du kan gi til din partner for å gjøre dem lykkelige. En skulder å gråte på, en klem for ettertiden, eller et kyss for lykke. En liten ting vil gjøre så lenge du får det smilet du har lyst til å se på din elskede ansikt. [Les: Er kjærlighet ekte? 10 glade tegn på at uklar følelse er ekte]

Det du føler når du går om dagen din:

# 6 Uforklarlig lykke. Det er et spark til ditt skritt og en gnist i øynene dine. Nei, det er ikke en etter-sex-glød. Det er en konstant følelse av lykke som eksisterer fordi du gir bort kjærlighet.

# 7 Et behov for å dele kjærligheten med andre. Du vil ikke være glad alene alene. Du vil at alle skal være lykkelige. Du begynner å bli en matchmaker - en veldedighetsdispenser - og du kan til og med være enig i å bli den utpekte driveren til vennene dine som vil drikke sine problemer unna.

# 8 Å føle at alt vil alltid falle på plass. Å være forelsket gjør at du innser at ting skjer i sin egen tid. Nå som du føler en enorm tilfredsstillelse i forholdet ditt, begynner du å se at det også er mulig å ha denne typen lykke i alt annet i livet ditt.

# 9 Spenning om å se den du elsker. Å være med dem kan være smertefullt, men det kan også gi deg stor tilfredshet og glede. Skjønnheten i å forutse nærværet av din kjære er at du føler deg eksponentielt lykkeligere når du endelig ser dem personlig.

# 10 En stille aksept at de alltid vil være der. Uansett hvor du er i verden, er det å være forelsket å gi deg en følelse av trygghet at partneren din alltid vil være der, uansett hva. Selv når du har mindre argumenter eller til og med store kamper, vet du i bakhodet at du og partneren din alltid vil være der for hverandre til slutt. [Les: 10 dyptfølende tegn er det riktig tidspunkt å si â € œI love youâ €]

Det du føler om deg selv:

# 11 Du føler deg som den vakreste personen i verden. Når du er forelsket, vil nesten alle dine negative følelser mot deg selv gradvis forsvinne. Det er fordi det føles bedre å elske og bli elsket for hvem du er, enn å søke kjærlighet gjennom andres godkjennelse.

# 12 Du begynner å elske dine feil. Manglene dine vil neppe forsvinne, selv om du elsker deg selv, men de begynner å miste grepet på deg. Den overlappende biten av huden over jeans og den treårige akne arr er ikke relevant lenger. Ved å elske noen andre har du lært å elske deg selv, feil og alle.

# 13 Du føler deg sterkere. Oppleve en positiv følelse som kjærlighet, gir folk styrke. Det gir deg styrken til å presse hardere i livet, å være bedre, og å være mer medfølende. Styrken du får fra kjærlighet, reflekteres i styrken du viser i andre aspekter av livet ditt også. [Les: Hook, line og sinker - 20 tegn han begynner å falle forelsket i deg]

# 14 Du føler deg mer skjøre samtidig. Selv om du har blitt sterkere, er hjertet ditt nå mer delikat enn noensinne. Å være forelsket betyr at muligheten for hjertesorg er mer ekte og smertefull.

# 15 Du begynner å føle deg ansvarlig for et annet menneskes hjerte. Nå som du er forelsket, føler du at du også har et ansvar for å gjøre noen andre lykkelige. Ved å la deg elske, har du også registrert deg for å ta vare på den persons velvære og følelser som du kan.

[Les: Er jeg forelsket? 21 tegn for å dekode den fuzzy følelsen]

Enten du er i et nytt eller et langsiktig forhold, er det ofte vanlig å stille spørsmål på et eller annet tidspunkt om det er den virkelige avtalen eller ikke. For å være sikker, sammenlign dine egne følelser med vår sjekkliste over!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar