Hva slags gutter trenger jenter?

Hva slags gutter liker jenter å date? Hvordan kan du imponere en kvinne og gjøre henne som deg uten å late som å være den beryktede onde gutten? Her er din ti trinns guide til å få kvinner til å ønske deg.

Klikk her for å lese de første tipsene påhvordan å få jenta du vil ha

I introduksjonen ville du ha lest om de riktige måtene å tiltrekke seg en jente ved å være dårlig og likevel avsløre en myk side nå og da.

Selv om det ikke er lett å holde følelsene dine tilbake, er det noe du trenger å lære.

I hvert fall for de første ukene, til du er sikker på at hun liker deg tilbake.

Les resten av tipsene om hvilke jenter som i gutter de liker å date her.

[Les: Få en jente til å like deg i 8 enkle trinn]

Lær å kontrollere dine følelser

Det er den følelsesmessige kontrollen til den bratte gutten som virkelig gjør ham så ønskelig.

Ikke se på de populære ikonene. Få ekte og tro på deg selv! Din selvtillit er den eneste tingen som vinner over jenter * hvis måten du snakker ikke *.

Men dårlige gutter gjør ikke en vane med å avgi denne holdningen med kvinnene de stoler på. Jenter liker deres plass og liker også å ta sine egne beslutninger.

Din arroganse er attraktiv, men ikke hvis du kaster din vekt rundt jentens liv.

Spiller hardt for å få utfordringer hennes ego

Du tror jenta som er klar til å risikere livet for å få et glimt av deg, er søt. Men hvorfor skulle hun gjøre det i utgangspunktet? Vel, hun ville nok gjøre det hvis du har samvirket med henne, og likevel ikke gi henne mer oppmerksomhet enn hva du ville gi til omtrent alle andre rundt deg. [Les: Hvordan flørt med en jente som en venn]

Og husk, brat gutter, som dårlige gutter, elsker seg mer enn noen andre. I det minste, slik gjør de seg som om de er.

Din likegyldighet ...

Det er mer enn en liten forskjell mellom å spille hardt for å bli og likegyldig. Du kan være likegyldig for ekte. Selv om du vil vise dine følelser, hold tilbake. Boblen dukker opp når du har ditt hjerte på ermene. Hver jente vil vite hva som skjer i tankene dine, men når du tar det ut i det åpne, er det ingenting mer å vite om deg.

Men det er to sider til samme mynt, så en jente kan også feiltolke dette som en mangel på interesse. Så sørg for at det er en skarp interesse for all den likegyldigheten.

Og bare en peker, mange gutter gjør det selv etter å ha hitching jenta, som kan være veldig uhøflig mot jenta, som nettopp ville være igjen usikker og forvirret. Ikke noensinne, for da ville du ikke være en Brat Boy, du ville bare være en pistolens sønn.

Vær uforutsigbar

Ikke forbrytelser. Nei! Men din evne til å gjøre alt du vil og komme unna med det gir deg en ukjent kant. Jenter forventer likeable brats å være lunefull også! Vi vet at ingen er perfekt, og det er slik vi vil at fyren skal være. Vær veldig søt en dag, og fullstendig ignorere henne neste. Yup, det er frustrerende for kvinner, men ironien av alt er at de vil ha det akkurat slik! [Les: Hvordan bli en bedre fyr]

Høy handedness

En høy hengivenhet i oppførselen din kan til tider gi bort din negative side, men det kan også vise seg å være rasende også! Vet dette, å være høyrehendt trenger ikke nødvendigvis å bety arroganse, det er faktisk din overlegne tro på deg selv og "faktumet" at du er bedre enn noen andre. Kvinner elsker å være rundt en mann som kan strippe andre av sin kraft på sitt innfall. Så gå for makt, brat gutt!

Stolthet

Din stolthet er en trekkfaktor. Er du i stand til å stå opp for deg selv? Det er ingenting som kan skille en kvinne mer enn en fyr som skryter hele veien, og forsvinner uten spor når det gjelder å stå opp for seg selv eller folket med ham. En dårlig gutt ville stå opp for seg selv, men en brat viser sin bekymring for folket rundt, selv om han er unnumbered! Idiotisk, ja, men så jævlig søt!

Den afrodisiakale mannen

Det er selvtillit som oozed av de dårlige bratsene som har jenter swooning. Tillit til tale og kontroll er billetten din. Men din kjærlige tillit gjør deg til en treff med jentene. Det er på tide å fortelle deg (på sen måte) at den uutholdelige arrogansen til den dårlige fyren også gjør ham ønskelig. De fleste jenter forventer ikke at gutta kommer inn i "rosa-bånd-bokser" uansett. De er heller ikke forventet å være masete og finaktige om ting. Så, en racy og eventyrlystne dårlig gutt, med en eventyrlig stripe er oppsiktsvekkende.

[Les: Tips å tenke som en jente og få henne til å elske deg]

Så vær forberedt på å slå et nytt blad og slippe alle tegn på den dårlige gutten. Tross alt ser du på å danse en jente og holde henne også, ikke sant? Hvis du vil være en keeper, og få en jente til å bli forelsket i deg, er det best å komme frem med å være brat.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar