Hva er uberørt kjærlighet og hvordan man skal håndtere det

Uberørt kjærlighet er en opplevelse som er best ikke opplevd. Det er en av de verste slags kjærlighet som kan påvirke livet ditt negativt, med mindre du stopper det. Finn ut hva som er uberørt kjærlighet her.

Det er så mange måter å forelske seg i noen.

Mens ingenting slår lystens utbrudd som ekte kjærlighet kan gi deg, kan ingenting føles så smertefullt som å oppleve uberørt kjærlighet.

Uberørt kjærlighet er en slags forbannet kjærlighet, hvor du ikke kan unngå å bli forelsket i noen, selv om du vet at personen aldri vil elske deg igjen.

Du kan bli forvirret mellom limerence og uberørt kjærlighet.

Når du opplever limerence, bryr du deg ikke veldig om gjensidig gjerning. Bare synet av din forelskelse kan gjøre dagen din og gi et skip i ditt skritt.

[Les: Hva er limerence?]

Men når du opplever uberørt kjærlighet, har hver hjerteslag vondt og håper den du elsker vil elske deg tilbake.

Hva er uberørt kjærlighet?

For å bli slått på er ubehagelig kjærlighet en ydmykende og grusom opplevelse som kan fjerne deg fra din verdighet og selvrespekt.

Tross alt, ville du være klar til å gjøre noe for denne personen så lenge de viser deg en glimt av kjærlig håp.

Før vi snakker om hvilken uberørt kjærlighet egentlig er, må du forstå noen ting.

Har du noen gang latt personen du elsker kjenner til dine følelser? Eller er det en hemmelig besettelse som begynner å ta over hele livet ditt? Hvis du ikke har virkelig spurt denne personen, vel, det er egentlig ikke uberørt kjære ennå, er det? Det er bare en hemmelig forelskelse som venter på å bli avslørt.

Les hvordan du spør en fyr ut og hvordan å spørre en jente ut for å finne den enkleste måten å gjøre din forelskelse som deg tilbake.

Nå er en forelskelse bare en forelskelse, og det er definitivt ikke uberørt kjærlighet, ikke minst før du avslører dine følelser til denne personen og blir slått ned.

Opplever uberørt kjærlighet

Den mest smertefulle delen av uberørt kjærlighet er når du blir forelsket i noen og uttrykker dine følelser, og de slår deg ned av en eller annen grunn.

Du vet at du må gå videre og komme over denne personen som har pierced hjertet ditt, men gjett hva du bare ikke kan. Livet ditt begynner å dreie seg om denne personen, og med hver dag som går, føler du deg bare mer elendig og håpløs. Det er et trist sted å være, og det er definitivt ikke en overdrivelse.

Hvis du vil vite hvordan du kommer over uberørt kjærlighet og har et godt liv som er fullt av solskinn igjen, må du være sannferdig overfor deg selv og følge alt som er nevnt her. Få disse trinnene riktig, og du vil definitivt kunne gå bort med verdighet.

[Les: Hvordan vite om du er forelsket]

Bli dypere i uberørt kjærlighet

Den største feilen de fleste gjør i uberørt kjærlighet, er å klamre seg på en streng håp, med et ønske om at deres forelskelse vil elske dem tilbake en dag.

Nå er det ingen klare stadier i uberørt kjærlighet, men med hver eneste dag som du ufrivillig lar deg bli forelsket i denne personen, jo dypere kommer du til å synke inn i uberørt kjærlighet, og jo mer smertefull vil din erfaring være.

Hvis du noen gang blir forelsket i noen, jobber du med motet ditt og lar dem få vite om dine følelser. Og hvis de ikke gjengjelder kjærligheten, forfølge dem litt lenger hvis du må, men lær å gi opp på et tidspunkt.

Den tynne linjen mellom lykkelige kjærlighet og uberørt kjærlighet er nesten alltid aldri synlig, så det er et farlig spill av dødelig tiltrekning som du går inn i når noen slår deg ned, og du fortsetter å forfølge dem.

Det er alltid bedre å se etter tegn på gjengjeldelse, slik at du kan vite om du skal forfølge noen eller ikke, men disse tegnene er aldri enkle å dechiffrere, spesielt hvis din forelskelse spiller med dine følelser.

Det beste å gjøre til tider liker disse er å enten vende tilbake og møte noen andre. Eller hvis du tror at du klarer å håndtere det, forfølge din forelskelse, men hold deg opptatt av andre ting og date andre mennesker slik at du ikke glir dypere inn i kvicksand av uberørt kjærlighet.

[Les: Tegn en fyr er i deg]

[Les: Hvordan fortelle om en jente liker deg]

Uberørt kjærlighet og din forelskelse

Hvis du vil forstå hva uberørt kjærlighet er og hvordan du kommer over det, må du tenke på hva slags forhold du deler med denne personen.

Du kan ha en stor forelskelse på denne personen, men er du forelsket bare ved å bruke deg?

Tenk på det og vær sannferdig overfor deg selv her. I de fleste tilfeller går uberørt kjærlighet inn i bildet bare fordi du hele tiden ser et glimt av håp som gjør at du holder fast i denne typen kjærlighet, selv om det egentlig ikke er noe håp i utgangspunktet. Er denne personen du er forelsket i å prøve å få deg til å gjøre ting for dem ved å snakke med deg, eller ved å bruke deg som sexkammerat bare å sove med deg for en morsom stund mens du blir mer forelsket? [Les: Er du forelsket eller lyst?]

Er du forelsket i deg?

Det er lett å gå bort hvis din forelskelse hjelper deg ved å unngå deg for en stund, eller ved å hjelpe deg med å helbrede ved å stoppe deg fra flørting eller søtt å snakke dem. Det kan skade en stund, men det er fortsatt riktig å gjøre.Men hvis din forelskelse forsøker å fløyte med deg nå og da eller late som om de er forelsket i deg, bare for å vinne ditt hjerte tilbake og få deg til å bli mer forelsket igjen, blir du forelsket i en veldig dårlig person som egentlig ikke fortjener deg.

Uberørt kjærlighet er ikke alltid en ensidig historie. Du er sannsynligvis i denne grusomme fasen fordi din forelskelse bruker deg, kanskje fordi de liker oppmerksomheten eller kanskje det er på grunn av en annen grunn.

Hvis du noen gang finner deg selv opplever et forhold med din forelskelse som blåses varm og kald, hold deg borte fra denne personen før uberørt kjærlighet forbruker deg og gjør hver eneste dag en elendig opplevelse.

[Les: Hvordan begynne å danse en venn]

Hvis du har lurt på hva som er uberørt kjærlighet, forstå hva det er og sørg for at du holder deg borte fra denne typen kjærlighet. Det har ingenting annet enn smerte i butikken for deg. Men hvis du allerede opplever uberørt kjærlighet, les om hvordan du kommer over uberørt kjærlighet og ha et lykkeligere liv.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar