Hva er ubetinget kjærlighet egentlig?

Har du noen gang opplevd ubetinget kjærlighet? Hva er ubetinget kjærlighet virkelig? Finn ut om ubetinget kjærlighet gjennom denne erfaringen. Av Carrie Jones

Har du noen gang opplevd så mye kjærlighet som bare å bringe et lystig smil på kjærlens ansikt, gjør dagen din?

Noen ganger er de enkleste følelsene det vanskeligste å forklare.

Og på noen andre tider er det lettere å se sann kjærlighet ved handling enn å høre om det gjennom kjærlige ord.

Ubetinget kjærlighet er en slik følelse som aldri virkelig kan forklares, men kan kun oppleves på små måter hver dag.

Proklamasjoner av kjærlighet og gaver overskrides av glansen av sann ubetinget kjærlighet.

Tror du at du elsker noen ubetinget?

Hva er ubetinget kjærlighet?

La meg fortelle deg en historie som skjedde for syv år siden.

Det var en gang en tenåring som var forelsket i en tenåringspike.

De hadde vært forelsket i noen år og elsket hverandre mye. De begge bodde i samme nabolag og møtte hverandre hver kveld og tilbrakte tid sammen til middagstid.

Hver sommerferie gikk jenta og hennes søsken i tre måneder for å bo i besteforeldres sted for sommeren.

Og gutten, han endte opp med å savne jenta forferdelig hver gang hun gikk bort.

En sommer, da hun gikk bort på ferie, ville han virkelig vise henne hvor mye han savnet henne. Han bestemte seg for å gi henne en diamantring. Han ønsket å foreslå henne. [Les: Den beste måten å foreslå til din partner]

Han gikk rundt i byen til alle gullsmedene han kunne huske. Han var bare 17, og de fleste gullsmedere lo enten på ham eller trodde han lurte rundt. Men han ga ikke opp. Han lærte å kle seg smart da han gikk på vinduet, slik at smykkerbutikkene ville ta ham mer alvorlig.

Og til slutt, et par dager med å søke senere, fant han den perfekte ringen han ønsket å kjøpe for kjæresten sin. Det var en platinring med en vakker, klar diamant som skinnet vakkert. Det var den vakreste tingen han hadde sett. Den aller andre han så det, visste han bare at det var ringen han lette etter. Han feignet selvtillit og spurte personalet uansett hvor mye det kostet. Og da han hørte at det kostet litt over fire tusen dollar, sank hjertet sitt.

Unge gutter tjente ikke så mye, de fleste foreldre tjente ikke så mye i en måned. Da hans venner hørte om hans besettelse om å kjøpe en ring, trodde de at han var gal. De fleste gutta ville ha kjøpt seg en bruktbil med den slags penger.

Gutten bryr seg ikke. Han ønsket den ringen. Han kunne forestille seg kjærestenes lykkelige ansikt når hun ser den ringen, og det er alt han bryr seg om, hennes smil og hennes lykke.

Han tilbrakte neste dag å beregne oddsene sine. Foreldrene hans ga ham en godtgjørelse på femti dollar i uken. Om tre måneder ville han bare ha rundt seks hundre dollar. Det var ingen steder nær å kjøpe noen ring. Han trengte mer penger, mye mer.

Han begynte å lete etter sommerjobber og endelig fant en i en klærbutikk hvor han kunne tjene nesten syv dollar i timen, og som utgjorde omtrent femti dollar om dagen fem dager i uken. Det var en god start. Han fortalte ikke foreldrene sine om jobben, men de antok at han var på en venns sted å spille spill hele dagen.

Han beregnede sine daglige besparelser og innså at han måtte redusere utgiftene sine til lunsj og ta opp noen helgjobber hvis han noen gang hadde hatt mulighet til å tjene det han trengte.

Hele nå og da, ville han gå tilbake til smykker butikken og se om ringen fortsatt venter på ham. Han fortalte selv personalet å holde det til side for ham, fordi han definitivt skulle kjøpe ringen snart.

Hans beste venner lazed og hadde det gøy hele dagen, men han ga opp alt dette til å jobbe fra morgen til solnedgang. Da han lå ned i sengen hver kveld, var alt han kunne tenke på, hvor glad kjæresten hans ville være å se ringen, og hvor spent han ville være å gi den til henne. Hver natt var han sliten etter en lang dags arbeid, men han var for opptatt til å sovne raskt.

Snart, månedene rullet på og hans skjulte stash av hemmelige penger vokste også mye. Han har hardt brukt penger på seg hele sommerferien, og reddet nesten hver krone han kunne for drømringen. I noen dager hoppet han til å kjøpe lunsj, slik at han kunne spare mer penger.

Og en fin dag, noen dager før kjæresten hans skulle komme hjem, regnet han med å sparke sent om natten under en fakkel. Han smilte et undertrykkende smil. Han hadde tjent pengene. Nesten tre måneder med sølende og sultende hadde lønnet seg!

Hele neste morgen ordnet han pent inn alle sine inntekter og besparelser i et bunt og sped til smykkerbutikken der de ansatte ventet på ham. De var også glade for den unge gutten. Og til slutt holdt han ringen i hånden og smilte. Det var en vakker ting. Kjæresten hans ville elske det. Han kunne ikke tenke på noe annet. Akkurat der var han den lykkeligste tenåringen i verden.

En uke senere kom kjæresten sin hjem. De var veldig glade for å være sammen igjen, og hadde savnet hverandre forferdelig. Hun hadde ingen anelse om jobben sin eller ringen han hadde kjøpt for henne. Den tanken fikk ham til å føle seg enda mer spent.

[Les: Hvordan være glad i et forhold]

Neste kveld tok han henne ut til middag. Det var en dyr restaurant med bord spredt ut i en hage. Og etter måltidets slutt kom den unge tenåringen på knærne foran jenta.Jenta hadde ingen anelse om hva han gjorde, egentlig, 17-åringer går ikke ned på ett kne.

Da han hvilte på ett knær, leste han et håndskrevet kjærlighetsbrev med forsiktig bleknet og forsiktig brente kanter. Det var et vakkert kjærlighetsbrev. Jenta smilte.

[Les: Hvordan skrive et kjærlighetsbrev]

Gutten gløste hånden i sin pelslomme. Og ut av det dukket opp en elegant skinnende boks med blå bånd. Jenta så overrasket. Hun ville aldri ha antatt at det ville være en ring. Ringene er dyre, alle vet det.

Da hun åpnet den lille boksen, økte øynene hennes og den vakre steinen reflekterte i øynene hennes. Hun var sjokkert og så full av overraskelse. Hun famlet for glade ord og bekreftende svar da han ba henne gifte seg med ham, ikke snart, men en dag fordi hun var den han ville tilbringe resten av livet med.

Hun smilte og ansiktet hennes glødde med lykke og kjærlighet. Hun elsket gutten så mye, og kunne aldri ha forestilt seg at han ville jobbe hele sommeren for å kjøpe en ring for henne.

Men akkurat i det øyeblikket var all den gutten brydde seg om, hennes vakre smil. Da han så sitt vakre smil, husket han alt det harde arbeidet og innsatsen han måtte tåle i tre måneder. Men da, akkurat da, var han helt overbevist om at det var alt verdt det, bare for å få et godt smil på ansiktet hennes.

Og det er det sant ubetinget kjærlighet handler om. [Les: Hvordan finne din sjelevenner]

Forstå ubetinget kjærlighet

Ubetinget kjærlighet er vanskelig å forklare. Det er noe som må forstås og oppleves. Hvis du kan gi opp dine ønsker og likevel føle deg lykkeligere, bare se din kjæreste glad, så er det ubetinget kjærlighet.

Hvis du kan uselviskelig elske noen andre, ikke å få noe tilbake i retur, men for å virkelig gjøre noen andre glade, det er ubetinget kjærlighet.

Det som gutten gjorde for jenta, kan virke gal for mange, men for gutten var alt det som betydde ikke hans ofre i hele ferien, men lykken som hans innsats førte til sin elsker i det ene øyeblikk.

Hvis det ikke er ubetinget kjærlighet, hva er det ?!

[Les: Hvordan bli forelsket for alltid]

Gutten og jenta er fortsatt ubetinget forelsket i hverandre, og som alltid har de uselvisk elsket hverandre helt siden de først ble forelsket. Noen ganger, for å forstå hva som er ubetinget kjærlighet, trenger du ikke en ekspert på kjærlighet, du trenger bare en flott historie.

PS! Guttens navn er Brian. Jentens navn er Carrie. Og ja, jeg er den heldige jenta i historien.

PPS Seks måneder senere mistet jeg ringen! Jeg ble ødelagt, men han smilte bare det av og fortalte meg at han vil kjøpe meg en ny!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar