Hva er sann kjærlighet? Den ærligste sannheten du egentlig ikke forventet

Mange mennesker vet ikke hva ekte kjærlighet er. De tror det er som eventyrene, men gutten er de feil. Så hva er sann kjærlighet? Her er sannheten.

Kjærlighet handler ikke bare om hva du alltid har tenkt det handlet om. Sjansen er, hvis du virkelig er forelsket, vet du det. Vi vokser opp og viser ekte kjærlighet som noe magisk og ut av denne verden. Den er ganske jævla bra, men det er ikke alltid som en eventyr. Så hva er sann kjærlighet?

Det er arbeid. Sann kjærlighet handler ikke bare om å møte noen og bli forelsket i dem. Sann kjærlighet handler om å stikke ut når tider blir tøffe. Det fungerer sammen, selv om du heller ikke engang ser den personen for øyeblikket. Du er kanskje ikke klar til å vite akkurat hva sann kjærlighet handler om.

De fleste er ikke forberedt på hva ekte kjærlighet virkelig er

Ofte blir folk forelsket og en måned til å være virkelig forelsket i noen, de plutselig ikke kan ta det. De er overbevist om at det er for vanskelig, og det må ikke være sann kjærlighet. Gjør ingen feil, du kan være forelsket og ha trengsler i forholdet.

Kjærlighet er ikke så morsomt og spill. Den første følelsen av salighet slites av og sann kjærlighet er mer som en sakte brennende ild som du alltid må stoke. Du kan ikke bare forvente et forhold til å jobbe rett og slett fordi du elsker hverandre. [Les: 10 tegn på sann kjærlighet som kan gjøre deg til en troende]

Hva er sann kjærlighet?

Er du virkelig klar til å høre alt som sant kjærlighet er? Du kan glemme alt om dine eventyr og riddere i skinnende rustning. Dette er hva ekte kjærlighet virkelig er, og hva du trenger å vite om du vil gjøre forholdet ditt med noen du elsker arbeid.

# 1 Det støtter noen uendelig. Din partner vil ha drømmer og hobbyer. Hvis du virkelig er forelsket i dem, vil du støtte deres ønsker, så lenge de ikke er skadelige for deg eller noen andre. Selv om du ikke forstår deres drømmer fullt ut, trenger du fortsatt å være der for å heve dem på.

Det handler ikke alltid om å oppmuntre dem når de lykkes, heller ikke. Det handler om å presse dem til å fortsette selv når de helst vil gi opp fordi det er deres drøm. Dette er kanskje ikke alltid lett å gjøre. [Les: 10 tegn på at partneren din virkelig støtter dine mål]

# 2 Det er omsorg for dem uansett kostnadene. Det er ubetinget kjærlighet. Du bryr deg om dem uansett hva som skjer. Gjennom skade, sykdom, eller til og med bare harde følelsesmessige tider, må du være der for dem.

Igjen, dette er ikke noe som vil være lett hele tiden. Partneren din kan ende opp med å gå gjennom veldig vanskelige tider som vil være vanskelig for deg å holde fast i. Men det er sann kjærlighet.

# 3 Det setter bort din stolthet for å gjøre ting riktig. Du skal argumentere. Ethvert par som ikke kommer inn i argumenter på et eller annet tidspunkt, er enten lyve eller de er ikke virkelig forelsket. Par kamp. Noen ganger må du bite kulen, svelge din stolthet, og be om unnskyldning.

Og du vil absolutt ikke alltid gjøre dette. Åpenbart må du snakke gjennom problemene dine og så komme til et punkt der det problemet du hadde, er blitt løst. Men selv da må du sette bort din stolthet og gjøre ting igjen. [Les: 23 doser og ikke å huske når man argumenterer i et forhold]

# 4 Det viser din kjærlighet aktivt hver dag. Du kan ikke forvente kjærlighet til å vare hvis du aldri legger noen innsats. Den brannen vil ikke holde opp med mindre du stoker den og legger til noe for å hjelpe det å brenne.

At noe er din hengivenhet. Pass på at partneren din vet hvor mye du elsker dem. Fortell dem hver dag. Vis dem hvordan du føler deg gjennom gode bevegelser. Du må sørge for at de føler seg verdsatt og elsket, og det er en daglig oppgave.

# 5 Det gjør en innsats selv på dine verste dager. Du kommer til å ha dårlige dager. Noen av de dårlige dagene har ikke noe å gjøre med din betydelige andre. Det vil være lett å slå ut på dem i sinne, bare fordi de er der.

Sann kjærlighet handler om å sørge for at du prøver å elske selv når du føler deg langt fra den. Dette er veldig vanskelig når du helst vil slå og seethe i stillhet. Men du må få det til å fungere.

# 6 Det løfter sine ånder når du vet at de har hatt det grovt. Du elsker din betydelige andre. Du vil sørge for at de er glade og derfor, når de føler seg nede, vil du hjelpe til med å oppmuntre dem. Dette betyr at du må prøve og prøve å få dem til å føle seg bedre når de er nede. Fordi det blir en tid når de er i lav ånder. [Les: 18 måter å hjelpe muntre opp og få dem til å føle seg bedre]

# 7 Det er uselvisk når de trenger deg til å være. Sann kjærlighet er ikke egoistisk. Du må sette noen andre over deg selv til tider. Når din betydelige andre har det vanskelig, må du sette dine egne behov til side for å hjelpe dem.

Dette kan være veldig vanskelig hvis du ikke føler det bra og trenger noen andre til å ta vare på deg. Av og til må du ta en for teamet, sette dine behov til side, og sørg for at partneren din har det de trenger.

# 8 Det elsker sine feil. Alle har feil.Partneren din vil definitivt ha feil. Sann kjærlighet handler ikke om å være blind for disse tingene. I stedet handler det om å elske de aspektene av hvem de er, uansett.

Hvis din signifikante andre alltid er glemsom, kan du bli frustrert noen ganger, men samlet, vil du lære å elske det om dem. Det vil være en søt pynt i stedet for en hindring. Det er hva sann kjærlighet er.

# 9 Det husker de små tingene. Det blir mange ting du lærer om din betydelige andre. Sann kjærlighet handler om å huske de små, men svært viktige, detaljer. Det handler om å vite at de hater pepper på maten og sørger for at servitøren tar ned ordren til høyre.

Det handler om å kjenne hundens bursdag fordi det dyret er en av de beste tingene i livet. Å gjøre en innsats for å kjenne de små tingene og vise at du har vært oppmerksom på, er hva ekte kjærlighet handler om. [Les: De små tingene i kjærlighet som gjør romanse bedre]

# 10 Det vil ha det beste for dem selv om det betyr mindre for deg. Noen mennesker vil ikke være fornøyd med deg. Det er bare sannheten, så vanskelig som det er å godta. Hvis det er sant, elsker du at du føler for dem, vil du ha det beste for dem selv om det betyr at du vil være ulykkelig.

Jeg sier ikke at du skal gi inn i andres vilje bare fordi du elsker dem. Dette betyr at du må gjøre noen ofre for sann kjærlighet. Men hvis det er med hensikten å gjøre den andre personen glad, er det virkelig kjærlighet.

[Les: 15 tegn du har uteksaminert fra valpens kjærlighet til ekte kjærlighet]

Hva er sann kjærlighet? Nå vet du at sann kjærlighet kanskje ikke alltid er sommerfugler i magen og stjålet kyss. Det tar mye mer å falle og forbli i sann kjærlighet.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar