Hva er Pioppi dietten?

Pioppi er en liten fiskerlandsby i sør i Italia som har en sprekkstrand og et havmuseum. Det er også det åndelige hjemmet til middelhavsdiet og inspirasjonen til ny bok Pioppi dietten av dr. Aseem Malhotra og Donal O'Neill, som tar sikte på å gi en enkel 21-dagers livsstilsplan som forfatterne hevder, kan forandre helsen din for alltid.

Denne bemerkelsesverdige effekten oppnås uten drastisk kutting av kalorier eller trening hver time på dagen. Pioppi-planen er basert på å unngå tilsatt sukker og raffinerte karbohydrater, og i stedet bygge kostholdet rundt grønnsaker og fettstoffer som fet fisk og olivenolje. Planen går utover kostholdet ditt, med anbefalte bevegelser og stresspustende pusteøvelser.

Folk vil snakke om denne boken, så sørg for at du er i vet. Her er en bluffers veiledning til sentrale søyler i 21-dagers Pioppi-planen, som beskrevet i boken.

Spis mer av disse

Grønnsaker, nøtter og olivenolje, for startere. Guiden anbefaler fem til syv porsjoner fibrøst grønsag og lavsukkeret frukt per dag, og minst fem av disse bør være de første. Pioppi-planen anbefaler også to til fire spiseskjeer olivenolje (med mat - du trenger ikke å nakke den) og en liten håndfull nøtter hver dag. Pioppi dietten er også stor på fet fisk som laks og sardiner (tre porsjoner i uka som et minimum), egg (ti en uke, Pioppi kyllinger er ikke slackers), fettfattig meieri, kokosnøttolje og mørk sjokolade (30g om dagen).

Unngå disse

Sukker. Fjern alt tilsatt sukker. Du kan ikke komme rundt dette ved å velge honning heller - det er forbudt, sammen med sirup og fruktjuicer. Raffinerte karbohydrater, spesielt de som er melbaserte, gjør også Pioppi diettenSkitlisten. Det inkluderer pasta, brød og ris - hvis du har dem i det hele tatt, bør de ses som en sporadisk godbit spist i små porsjoner. Du bør også unngå matlaging med industrielle frøoljer som solsikke, canola og mais.

Pioppi dietten foreslår også å holde fast ved den ukentlige 500g grensen for rødt kjøtt anbefalt av World Cancer Research Fund, og fokuserer på ubearbeidet rødt kjøtt når du spiser det.

Rask en dag i uken

Bygg en 24-timers faste periode i hver uke. Boken anbefaler at du starter dette etter middagen en kveld og hopper over frokost og lunsj neste dag, og bruker kun væsker i mellom. Når det fastes, sier teorien, kroppens insulinnivåer faller og lagret energi blir brent av.

Ikke bry deg om retningslinjene for sprut

NHS anbefaler at du ikke drikker mer enn 14 enheter alkohol per uke, noe som gjør at du kan nyte et lite glass vin med middag hver dag, akkurat som innbyggerne i Pioppi. Hold deg innenfor disse grensene.

Flytt mer

Pioppi dietten understreker at du ikke kan overvinne skaden forårsaket av et usunt kosthold gjennom trening, men du bør fortsatt være aktiv. Sikt i 30 minutter med rask gange fem ganger i uken, unngå å sitte stille i mer enn 45 minutter om gangen, og tilbringe så mye tid som mulig utenfor og rundt naturen. Boken gir også en 21-dagers bevegelsesprotokoll for kroppsvektøvelser. Kroppsvektøvelser, sier du? Klikk på denne måten.

Sov for syv timer en natt

Syv timers snooze som et minimum, og redusere eksponeringen mot blått lys fra telefoner og datamaskiner i de siste to timene før sengetid. Hvis du har tilgang til en nydelig Middelhavet solnedgang, prøv å se på det i stedet.

ANBEFALT: Slik sover bedre

Puste

Åndedrag er en utvilsomt viktig del av en sunn livsstil og Pioppi dietten anbefaler å gå utover din vanlige respirasjon ved å gjøre korte pusteøvelser hver dag. Pust inn i fem sekunder og pust deretter ut i fem sekunder, med fokus på pusten, i to minutter om gangen. Gjør dette fire ganger om dagen.

Tilbringe tid med venner

Pioppi dietten anbefaler å øke tiden du bruker sammen med venner og familie hver uke. I tillegg foreslår det smilende og ler mer også. Lydråd.

Kjøpe Pioppi dietten på amazon.co.uk

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar