Hva er National Fitness Day? Plus, hvordan du kan bli involvert

Hva er National Fitness Day? Plus, hvordan du kan bli involvert - øVELSER 2023
Hva er National Fitness Day? Plus, hvordan du kan bli involvert - øVELSER 2023
Anonim

Den beste dagen på året er julaften. Ignorer Scrooges - det er bare et faktum. Den nest beste dagen er trolig bursdagen din. Den tredje beste dagen er uten tvil National Fitness Day. Selvfølgelig, hvis bursdagen din faller på julaften, blir begge ødelagt (halv gaver, halv oppmerksomhet), men hvis bursdagen din faller på National Fitness Day, vel, kan du bare være den heldigste mannen til alle.

Nasjonal Fitness Day 2017 faller onsdag 27. september, og det gir muligheten til å nyte gratis trenings klasser og smaksøkter for ulike idretter over hele landet. Dagen kunne ikke bli bedre tidsbestemt, med mange mennesker kanskje fristet til å lette av på aktiviteten da været blir chillier.

ANBEFALT: Seks ukers komme tilbake til treningsplan

I fjor var det over 18.000 arrangementer over 6000 arenaer, så uansett hvor du er i Storbritannia, er det nødvendig å være noe i nærheten. Da vi kom inn i postnummeret vårt i aktivitetsfinneren på National Fitness Day-nettsiden, ble vi tilbudt en HIIT-klasse i skogen, treningsdager og fotball i en metodistkirke alt innen fem miles, og det er bare for startere. Utvalget av aktiviteter vil ikke la deg ned.

Så, i stedet for å sitte ned for en stillesittende noen måneder i oppbyggingen til jul (før du prøver å slå den rundt med et kortvarig helsespark i januar), hvorfor ikke prøve noen nye sport på National Fitness Day gratis? Du kan til og med finne din perfekte aktive hobby. Eller bare gå og knuse noen mål over noen Metodikere for en motivasjonsforhøyelse du kan ri gjennom til nyttår. Enten fungerer.

REKOMMENDERT: Kjører for nybegynnere: En 8-ukers sofa til 5K treningsplan for alle

Sammen med virkelige aktiviteter kan du ta med deg involvering i National Fitness Day til sosiale medier ved å bli involvert i # Fitness2Me-kampanjen. Ta et stykke papir og skriv ned hva fitness betyr for deg. Sett så et bilde av deg og din fitness credo og send det til verden med hashtags # Fitness2Me og #FitnessDay, merking i @FitnessDayUK.

Du trenger ikke å vente til onsdag for å få bildet ditt - sjekk ut disse tidlige eksemplene for litt inspirasjon.

Dette er Josh, han har nylig begynt å jobbe som lærer og har nettopp returnert fra å reise over hele verden i fjor. http://socsi.in/79RiD # Fitness2Me #BeYou

Et innlegg delt av Active Medlock (@active_medlock) på

% u202AOkay # fitness2me betyr: Slår under benyttede åpne områder i fysisk morsomme omgivelser% uD83D% uDE4C @FitnessDayUK @_ukactive% u202C. . #Motivation #Situps #Squats #Starjumps #Starwars #Abs #Fitness #Fitnesaddict #FitFam #Fitpo #Cardio #Ripped #Morning #Jumps #Sport #Yoga #Yogaeverydamday #Exercise #Smile #TurnUpToneUp #Muscles #Fit #PushUp #Combo #love #love #Instagood

Et innlegg delt av Born Barikor (@bornbarikor) på

Populært emne