Micro-Cheating: Hva er det og signerer du utilsiktet gjør det

Hvis juks er et grått område for noen, hva er det som er micro-cheating? Og har du gjort denne typen juks uten å vite det?

Fusk kan virke som en grei ting. Men mikrofusk er et enda mer komplisert territorium. Hva er det egentlig?

For noen er fusk hvis du kysser eller sover med noen som ikke er partneren din, du er juks. Det er fornuftig. Men alle har sin egen ide om hva juks er.

For noen er flørting juks og for andre, det er helt uskyldig. Til noen bare fysiske handlinger er utro og til andre, det inkluderer å ha følelser for noen, selv om du ikke handler på dem.

Hva er micro-cheating?

Micro-cheating er egentlig en liten handling av utroskap. Nå, hva betyr det? Det er en handling som er disloyal for partneren din, men på mindre skala enn tradisjonell juksing.

Gjør det det riktig? Nei ikke i det hele tatt. Men det gjør det litt mindre galt avhengig av hvem du snakker med.

For meg personlig har jeg blitt lurt på så noen juks i boken min, selv om mikroforhold er et nei-nei. Jeg finner at mikrofusk ofte kan føre til legitim juksing.

Men fra andres perspektiver kan mikro-utroskap anses å være helt uskyldig eller til og med sunn for et forhold så lenge begge parter føler det samme. [Les: Emosjonell juks og 10 dårlige ting det kan gjøre for deg]

Er micro-cheating utroskap?

Igjen, det avhenger av hvem du snakker med. Det som betyr noe, er hva du og din nåværende eller fremtidige partner mener å bli betraktet som utroskap. Utroskap er imidlertid en handling for å være utro mot partneren din, og mikrofusk faller inn i det grå området.

Det kan argumenteres begge veier. Så du og partneren din må bestemme hva som er greit, og hva er over linjen. På den måten kan du begge sikre at du ikke går ut av grensene for forholdet ditt, spesielt til et punkt hvor partneren din føler seg forrådt.

Hva er noen eksempler på micro-cheating?

Micro-cheating er ikke det du vet og gjenkjenner som juksing. Det er vanligvis litt mindre opplagt og litt mer subtilt. Det kan være en liten gestus, en flørtende setning, eller en fullstendig forfall i dommen.

# 1 Teksting noen du er tiltrukket av. Det kan hende du har lest det og tenkte "hva dunk." Og du ville ha rett. Teksting noen attraktive trenger ikke å bety noe, men det er heller ikke micro-cheating.

Teksting noen er greit, men hvis dette er noen du muligens ville danse hvis du var singel, er det micro-cheating. Tenk, hvis partneren din ville bli opprørt av dette, er det en form for juks. Hva ville gjøre denne oppførelsen faktisk fusk? Endre navnet i telefonen for å skjule det fra partneren din.

Det tar det fra uskyldig chatting med skjulte sketchy tekster. [Les: 8 små måter du tilfeldigvis snyder i hverdagen]

# 2 Forteller folk du er singel. En fyr kjøper deg en drink i baren og du flirter litt. Det er ganske uskyldig. Men hvis han spør deg om du er singel og du lyver, det er micro-cheating. Vi alle tenker på det enslige livet mens vi er i et forhold, men faktisk å være foran noen som kan gjøre det til en realitet, er disloyal.

Hvorfor vil du føle behovet for å downplay eller helt lyve om å ha en kjæreste? Hvis det er bare å få gratis drinker for natten, okay. Men hvis du nyter en annen fyrs oppmerksomhet og er komfortabel, slik at han tror at du ikke er involvert, er det micro-cheating.

# 3 Holde hemmeligheter. Enhver som ligger i et forhold er ikke bra. Men å lyve fordi du vet at partneren din ville være opprørt forteller deg at du sannsynligvis ikke bør gjøre hva du gjør i utgangspunktet. Hvis du må lyve om hva du gjør, er det feil. [Les: 18 tegn på at du allerede har en følelsesmessig affære og ikke engang vet det!]

# 4 Snakker med en eks. Hvis du og en fyr jobber sammen eller deler en vennegruppe, er det greit. Men hvis du kommer ut til en eks på ditt tidligere jubileum, det er mikro-juksing. Hvis du føler deg skyldig i å snakke med dem eller ikke vil at partneren din skal finne ut, er det micro-cheating.

# 5 Å være på dating-app. Enten du chatter folk opp eller bare ubøyelig swiping for å se hva som er der ute, det er mikro-juksing. Det er ikke nødvendig å være på dating-app når du er i et sunt forhold. Og ethvert ønske om å være på en datingapp mens du er med noen, skal være et rødt flagg at noe ikke er riktig.

# 6 Disrespecting din partner. Du har kanskje ikke tenkt å sove med eller til og med kysse noen andre enn partneren din, men å skyve en interaksjon helt til det brytepunktet er mikro-utroskap. Du kan ikke være juks, men du gjør alt, men. [Les: Er flørtende juks når du allerede er i et forhold?]

# 7 Følelsesmessig juks. Bare fordi det ikke var fysisk forbindelse betyr det ikke at du ikke var utro. Koble til noen følelsesmessig mens du er dating, en annen er micro-cheating og fører til mer. Noen vil si at dette er enda verre enn fysisk juksing.

# 8 Kontroller på noen. Med sosiale medier er det så mange måter å micro-cheat. Å like Kim Kardashian's bikini innlegg ville ikke være micro-cheating, men kommenterer hjertet øyne på college kjæresten din bikini pic kunne være. Gjentatt å gå tilbake til noens profil kan også betraktes som micro-cheating.

Det avhenger egentlig av grunnene til at du gjør disse tingene, og hvis partneren din er i orden med den.

# 9 Slår på fremmede. Det er en ting å bli truffet på og flirte tilbake, men å gjøre det første er absolutt micro-cheating. Faktisk er det rett på randen av faktisk juksing. Selv om du er vennens vingevenner eller wingwoman, er det en sliten unnskyldning for micro-cheat.

# 10 Å ha drømmer om noen andre er IKKE mikro-utro. Du kan ikke kontrollere underbevisstheten din. Så selv om du hadde en sexdrøm om en annen person, kan det bety mange ting. Så lenge du ikke gjør den drømmen til virkelighet, har du det bra her. [Les: Forklaringer på sexdrømmer om din forelskelse]

Er du skyldig i micro-cheating?

Hvis du tror du kan ha micro-cheated, er sjansene du har. Vanligvis, hvis du tenker at du kanskje har overstyrt grensene for forholdet ditt eller føler deg skyldig, er det fordi du gjorde noe for å være skyldig. Og mikro-juks er den tingen.

Skal du komme ren?

Det kommer an på. I min bok bør du alltid være 100% ærlig. Andre sier hva partneren din ikke vet, kan ikke skade dem. Men faktisk kan det, og det kan skade deg.

Hvis du føler deg skyldig selv for noe mindre som du vet ikke vil skje igjen, har partneren din rett til å vite. Hva om situasjonen var reversert? Ville du ikke vite det?

Din oppførsel endres når du føler deg skyldig. Du kan til og med bli mistenksom på partnerens oppførsel og skyve dem bort. Du kan også tro at du allerede er micro-cheated, så hvor forskjellig er juksen egentlig?

Alle disse tingene fører til en sprekk i forholdet ditt. Hvis du oppdager at du er micro-cheated, kan du bli ren. La partneren din vite at du ikke engang var klar over det før senere, og ønsket å være ærlig, så de ville vite at det var en feil og ikke ville skje igjen. [Les: Hvordan gjenoppbygge tillit etter forræderi]

Ligger om mikro-juksing

Hvis du bestemmer deg for å skjule din micro-cheating fortid fra partneren din, kan det være en glatt skråning. Hvis du vet at du flørt med en kollega eller tenkte på din eks i dusjen, kan du kanskje glemme det og fortsette uten diskusjon. Ikke så farlig, ikke sant?

Sikkert så lenge det egentlig ikke var så farlig. Ofte er disse små forfall i dommen. Jeg har vært der. Jeg hadde en kjæreste, men ble slått på av en søt selger. Jeg flørte tilbake i noen minutter før jeg dro til å aldri snakke med ham igjen. Det er noe som ikke endret forholdet mitt i det hele tatt.

Men hvis jeg gikk tilbake til telleren hver uke for å fortsette å flørte, ville det være mer alvorlig. Micro-cheating kan veldig enkelt være en inngangsport til juks. Så lenge du vet hvor linjen er og ikke krysser den, må du kanskje ikke dele hver flørtende detalj med partneren din.

Bare prøv å ikke gjøre micro-cheating en vanlig forekomst, det kan være farlig. En god måte å tenke på det er, ikke gjør noe du ikke vil at partneren din gjør. [Les: 15 ting å huske når du er i et forhold og flirter med noen]

Hvorfor er micro-cheating så ille?

Du kan kanskje tro at micro-cheating er så subtil, hva er big deal? Vel, en eller to små hikke kan ikke være en stor avtale. Men hvis micro-cheating blir et mønster, kan det være alvorlig.

Ikke bare kan micro-cheating forårsake usikkerhet, sjalusi, og til og med obsessiveness for "offeret", men det kan skape spenning i forholdet til begge parter. Personen som gjør micro-cheating, utnytter i hovedsak sin partner ved å komme seg bort med så mye som de kan uten at det "teknisk" er å snyde. [Les: Snapchat: En ny lurende trend i å snyte]

Hvordan snakker om micro-cheating?

Micro-cheating er et sensitivt emne for tilnærming. Fordi det er så lite eller subtilt atferd, kan det komme ut som utslett og paranoid å bli opprørt over det. Dette kan føre til at personen som er micro-cheating å bli defensiv.

Eventuelle diskusjoner om mikro-juksing må forbli rolige. Du og din partner bør ikke anklage eller hoppe til konklusjoner, heller dele hvordan visse atferd får deg til å føle deg og hva du kan gjøre for å gjøre det bedre.

[Les: Hvordan løse konflikt uten drama]

Micro-cheating har ikke en klar definisjon. Men så lenge du og partneren din forblir åpne og ærlige, bør ikke micro-cheating komme mellom deg.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar