Forhold og fusk - hva er fusk?

Forhold og fusk er to komplekse termer som uunngåelig forener på et tidspunkt i våre liv. Fristes fristelsen går inn i hvert enkelt forhold, i form av invitasjon eller tvil, og det er ingenting som noen kan gjøre med det. Så hva er så snill da, egentlig?

Klikk her for å lese introduksjonen på juks i et forhold.

Har du noen gang forstått båndet som relasjoner og fusk holder sammen med hverandre? Som vi har sett i innledningen, jo mer vi er klar over, jo mer har vi en tendens til å jukse. Så hva er juks da?

Er det feil å flørt med noen andre når du er i et forhold? Selvfølgelig, alle * vet * flørt med noen andre er juksing.

Å anerkjenne dette som sannheten gjør deg bare en løgner og en juks, fordi vi alle flirter, enten foran vår partner eller bak ryggen.

Den franske forfatteren Leon Paul Blouet skrev en gang at flirten var 'oppmerksomhet uten intensjon'.

Enten du er enig eller ikke, er vi alle flørt på vår egen måte. Den eneste forskjellen er at menn gjør det åpenbart, og kvinner er mer subtile.

Du snyder bare om du faktisk følger opp på dine seksuelle innuendos.

Flørting kan ødelegge tillit, men om du er enig eller ikke, er alle en flørt.

Flørting, forhold og juksing

Flørting brukes i dag i de fleste scenarier, for å overtale en drosjesjåfør til å ta deg et sted utenfor rekkevidde, for å vinne over forretningsreiser, for å overtale noen til å ansette deg, for å få en nikkel av overladet billettpris, og hva ikke!

Problemet med flørting er at en person ikke alltid vet når de gjør det. Du kan snakke med noen i ett minutt. Og det neste du vet, du berører hverandre som en petting zoo. [Les: Slik flirter du ved å røre]

Men la oss være realistiske her. Hvis det er en liten intensjon i flirten, så er det en annen historie, og alt annet enn å handle på den med intensjon om å ha sex, bør ikke tas på alvor.

Flørting er morsomt, og en viktig og universell del av menneskelig interaksjon. Alle liker det, enten det er foran en partner eller bak ryggen.

Våre prestasjoner i alt vi gjør er bare bivirkninger av den essensielle evnen til å sjarmere og imponere andre med våre egne evner. En utveksling av beundringsfulle blikk eller en bit av lyshjerte flørtende banter kan lyse dagen, øke selvtillit og styrke sosiale obligasjoner. Så før du kaster en tantrum og be partneren din om å slutte å flirte med andre, spør deg selv om dine egne flørtende evner og se bortom dette eldgamle dilemmaet for utroskap.

Flørting og tekstmeldinger

Forhold og fusk har kommet veldig nær helt siden tekstmeldinger kom inn i våre liv. Normalt begynner dette som billig moro i en kontorsatmosfære, men igjen, hvis det ikke blir handlet, hvorfor blir vi selv opparbeidet over ord?

Har du ikke noen gang skrevet en venn frem og tilbake og fant deg selv flørt? Men du vet at du ikke var fusk på kjæresten din, ikke sant? Så hva er juks da? Er det galt om partneren din gjør det samme?

Alle vet at en tekst er bare en tekst, og ingenting annet. Når du begynner å lese mellom linjene, vil du ikke bare forvirre deg selv, men du sannsynligvis ødelegger forholdet over ingenting.

Dette er hvor tillit kommer inn i spill. Hvis du har funnet din partner teksting fascinerende meldinger til noen andre, så ikke anta at det er juks. Faktisk bør du spørre hva det er de gjorde og rydde opp. Det verste fallet kan antas noe uten å vite all informasjonen. Hva kan antas som juksing kan lett være ufarlig moro, selv om det er vanskelig å se din partner flørt som en fornøyelse.

Forløpet av sann kjærlighet gikk aldri jevn. Og husk at handlinger taler høyere enn teksttekster. Hvis det plager deg, og du tror det er juks, snakk med partneren din om det. [Quiz: Ville du være utro?]

Fusk med et glass vin

Et beruset møte på en fest med en ex-elsker eller en kollega på jobb kan til tider ende opp med at begge kysser hverandre. Eller verre, øyeblikket kan bare føle seg riktig, og selv før du vet det, kan du finne deg selv i en andres seng.

Så lurte du bare på partneren din? Helt ærlig, gjorde du bare. Men så igjen, så vondt som det kan føle, var det en ulykke. Så igjen, hva er juks?

Er kysser noen andre juks?

Den ultimative forræden (bortsett fra å sove med noen andre) er å snyte via "kysset." Ja, du kysser ikke personen du skal kysses, men du skraver heller ikke dem.

Hva ville vært verre, du skjønte at partneren kysset noen andre, eller fant du din partner som sov med noen andre?

Det kan være en feil at du kommer til å angre, men av de av oss som er ofre for dette scenariet, ikke la et kyss drepe forholdet ditt. Du kan føle deg usikker på begynnelsen fordi du føler deg som om dette aldri burde ha skjedd, men i virkeligheten skjer skitt, heck, så gjør mange andre ting. Du føler deg disgusted, offer, uverdig og unloved, men ikke la deg føle deg som om du nettopp har opplevd et scenario ut av Carrie sine sider!

Livet etterligner ikke sitcoms, så ikke la deg bli lurt.Selvfølgelig kommer følelsen av skyldig samvittighet til å spille og kan føre til en situasjon hvor offeret finner det vanskelig å gjenvinne tilliten.

I livet står vi overfor mange ulemper, og i forhold møter vi dem mer på grunn av nivået av følelser involvert. Jeg tolererer ikke alt, men jeg forkaster heller ikke det. Men for å tåle deg selv i elendighet, avhenger det av hvordan du kan komme over det.

Komme over en utrolig hendelse

Det som skjedde kan ikke fortrykkes. I stedet kan du ta din egen skjebne og bestemme deg for å begå den samme gjerningen på partneren din. Men hvorfor? Å føle at rettferdighet vil bli servert? Neppe. Hvis noe forsøker å gjenvinne noen form for rettferdighet i et forhold, er det ikke mulig. Det eksisterer ikke.

Rettferdighet er ikke servert fra relasjoner, kjærlighet er, og virkelig kjærlighet er en test av ens evne til å gå videre. Bare husk som Gandhi sa en gang, "et øye for øye gjør hele verden blind". [Les: Komme tilbake med en eks for sex]

Hvis du ikke vil føle deg elendig uendelig, må du forsøke å tilgi, glemme eller flytte ut av det. Det er langt verre ting i livet som kan skje med deg, de som er mer verdig til din sorg. Livet og kjærligheten vi oppretter, er livet og kjærligheten vi lever. Hvis du står overfor situasjonene som snyder synes å være definert som, er det troen på deg selv og måten du tror som vil få deg over denne situasjonen.

Spør deg selv hva som er juks, og definer din grense for trofasthet.

For mange forhold mislykkes fordi grensene ikke er satt i begynnelsen. Men selv om de er satt, blir vi trukket inn i hva som anses å være utro av de som definerer det rundt oss. Vi setter grenser basert på hva vi ser i filmene eller i våre venners liv. Det er bare opp til deg å vite hva som er verdt verdien og hva som ikke er.

Kanskje, jeg er en optimist, eller til og med en idealist. Men vi lever bare en gang i dette livet og for å la dine øyne tro på at du blir lurt, får du blinder til det større bildet.

I livet gjør vi alle feil og vi lærer alle fra dem. Men forelsket, når vi gjør feil, tillater vi oss ikke å lære fordi vi er begrenset av uansett grenser som blir tenkt på oss.

I dag er fristelsen til å jukse og til og med mulighetene for å jukse, økt ti ganger. I motsetning til kjønn spenderer dager og netter sammen på jobb eller mens man sosialiserer, og det tar et lite tilsyn for å gjøre en stor feil. Vi lever ikke i et eventyr romanse der det er bare en god dame og en prins sjarmerende. Vi er omgitt av vakre eventyrfolk hele tiden.

Så her går vi igjen, hva er juks, egentlig? [Les: Dating facts]

Definer dine egne grenser i et forhold, og du vil bli mye lykkeligere forelsket. Fusk og forhold går hånd i hånd, men det er bare hvis du definerer det etter reglene i gamle romantiske romaner. Så hva er fusk igjen? Lag dine egne regler og la oss få vite hva de er!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar