Hva er vedleggsforeldre - kan det fungere for deg?

Ønsker du å heve babyen din så nær deg som mulig, men uten streng regler? Vedlegg foreldre kan være bare tingen for deg

Du har kanskje hørt andre mødre snakke om fordeler og ulemper ved parenting vedlegg og har ingen anelse om hva de snakker om eller hva det handler om. Nei, det betyr ikke at du må ofre sexlivet ditt for å la barnet sove i sengen hver kveld. Faktisk er det en foreldringsmetode som lar deg bestemme hva du vil ta fra det. La oss fylle deg inn ...

Hva er det?

Vedlagt av barnelege William Sears, vedlegg foreldre involverer å svare på babyens behov og bygge sterke bånd med henne gjennom fysisk nærhet og tillit. Ifølge Sears 'teori har denne gjensidig respekt og kjærlighet til hverandre livslang konsekvenser. "Det handler om modelleringsadferd du ønsker å se og ha respekt, empati og et ønske om tilkobling," sier Michelle Mattesini, grunnlegger av Attachment Parenting UK. 'Det handler om livslang forholdskvalitet bygget på grunnlag av fysisk nærhet og følelsesmessig forståelse.' Det følger løst de syv Bs:

  • Fødselsbinding
  • amming
  • Baby klær
  • Seng deling
  • Tro på språket til babyens gråt
  • Vokt dere for baby trenere
  • Balansere

Men du trenger ikke å gjøre hver av de Bs. I stedet kan du få det til å fungere rundt planen din og velge de som passer deg.

Hvordan virker det?

Det er ikke regimental og krever ikke at du holder deg til hver eneste liten del av det. Tenk på det mer som et sett med retningslinjer du kan følge. 'Vedlagte familier kan nyte fordelene med sengetøy, babywearing eller amming, men disse er ikke avgjørende - de støtter bare evnen til å være en svært responderende forelder,' forklarer Michelle."Den viktige delen av vedlegg foreldre er en vilje til å anerkjenne våre instinktive svar og ikke bare våre betingede og å stole på at våre barn er eksperter på å kommunisere deres behov på ulike måter, forklarer Michelle. «Etter hvert som barn vokser, krever det mer emosjonell investering, men vennlighet og fasthet er nøkkelen til å bygge en respektfull, samarbeidende atmosfære i hjemmet. 'Og det innebærer en viss balanse også. «Det handler om foreldrenes selvtillit og selvomsorg og finner den støtten vi alle trenger når det er viktigst,» sier Michelle. Kunne vedlegg foreldre arbeid for deg? Gi oss beskjed nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar