Hva er en trofékone og hvorfor ønsker alle menn å ønske seg?

Trofé kone, arm candy, menneskelige smykker - uansett begrepet du bruker, er dette fenomenet en som nesten alle menn abonnerer på.

Vi har alle sett dem. Uansett om de er på forretningskonvensjoner, filmprestere eller sosiale arrangementer, ser den flotte kvinnelige med modell ut som det er forførende over armen til et langt underlegent manneksemplar, noe vi ikke kan ta øynene av.

Dette er den legendariske trofekongen; et tilbehør til vellykkede menn siden uendelig. Uansett hvor det er ambisjon, blir trofekonaen funnet. Og gjør ingen feil om det; Det er ikke mange av oss, som ville skru ned sjansen til å ha en av våre egne. Men hvorfor er det egentlig så?

Fordelene og ulemperne

Det er mange grunner til at menn søker et troféhustru, en kvinne som er betydelig bedre ute enn dem; en ekte ti-out-of-ten på stunner skalaen. Ja, dette kan skyldes det enkle faktum at man kan nyte fysikk av en slik vakker kvinne, men det er en rekke andre grunner, vanligvis knyttet til spill av fordel og en-opping andre i sin umiddelbare sosiale sirkel. Disse diskuteres i den første av de to følgende lister.

Det er imidlertid fallfall knyttet til trofekonaen, og vi synes det er bare rettferdig at vi også bør diskutere disse. [Les: De 23 typer relasjoner for å definere ditt kjærlighetsliv]

Hvorfor ønsker menn en trofekone?

Vi ser alle på dem når de går inn i restauranten, da de går inn i den klassiske bilen, og som de stiver nedover gaten, ser mer enn litt fornøyd med seg selv. Er det bare at menn elsker oppmerksomheten om å ha en vakker kvinne på armen, eller er det noe mer?

# 1 Det lille grønne øynene. La oss møte det gutta elsker det første øyeblikk når de introduserer henne til sine venner og / eller kolleger og deres kjever slår bakken i forbauselse. Å invitere denne sjalu reaksjonen fra andre er en av hovedgrunnene til at trofekvinne er så populær, med all den glødende glede det bringer! [Les: 18 fysiske trekk av en kvinne som vekker en mann straks]

# 2 Profesjonell prestisje. Å ta med et troféhustru til en profesjonell begivenhet er sannsynlig å få en sjef å sitte og ta varsel. En fyr som kan ha en kvinne som på armen hans, må være en ekte go-getter, en action mann av høyeste rekkefølge. Det er en garantert måte å få deg til å merke neste gang kampanjen er utdelt.

# 3 Stumme tunger. Trofofer er vanligvis veldig klar over hva de er, og glade for å kompromittere eventuelle andre prinsipper de måtte ha. Følgelig er det lite sannsynlig at de utfordrer og kritiserer dine beslutninger og meninger på den måten andre kvinner kan. Dette betyr et enkelt liv garantert for mannen som ikke har mye om ham. [Les: Hvordan være en sexy gudinne som er ønsket av alle menn]

# 4 Den raske sporet. Det er ikke bare i ditt profesjonelle liv at å ha en trofruhustru som setter armene dine til rette for det beste. Se låsede dører åpne og køer plutselig forkortes etter hvert som folk gjør et forsøk på å spore deg og dine menneskelige smykker raskt ned i livets korridorer. Fra fly til linjer på nattklubben, vil du begynne å glide gjennom livet som litt enklere.

# 5 Du kan ikke være seriøs? En trofruhustru er uomtvistelig morsom. Hun kjenner hennes sted i livet og gjør ikke til å være noe annet. Hun er der for å få deg til å se bra ut og føle deg godt, og det er rollen hun utfører. Alltid liv og sjel til festen, sørger hun for at du aldri har en kjedelig kveld - en eller annen måte!

# 6 Mystikkfaktoren. Det er ikke noe mer garantert å få folk til å gjette om deg enn tilstedeværelsen av en trofekone. Hva er du? En stor forretningsmann, en politiker, en superstjerne, en Bond-esque hemmelig agent? Det er alle fantastisk ego-bygning ting. [Les: 25 awesomely dårlige måter å være totalt badass]

# 7 Ung i hjertet. Det er sannsynligvis rimelig å si at trofehustruen vanligvis finnes på armen til en gentleman som er betydelig eldre enn seg selv. Og det er noe betydelig foryngende om å tilbringe personlig tid i selskap med en yngre, vakker kvinne. Som de sier, er du bare like gammel som kvinnen du føler! [Les: Hvorfor menn alltid faller for jomfruen i nød]

Så hva er fangsten?

Dessverre er det ikke alle morsomme netter med champagne og sjalu stirrer. Å ha en trofekone i livet ditt har også noen betydelige ulemper.

# 1 Dype lommer påkrevd. Den mest åpenbare ulempen til en troféhustru er at hvis du skal kjøre en Ferrari, må du betale mye mer i vedlikehold. Troféer kommer ikke billig, og en sporadisk lommebok-middag på lokal burger-joint er aldri et alternativ. For denne damen er det swanky restauranter og catwalk tilbehør hvert skritt av veien.

# 2 Til døden gjør oss del? Trofuskone vil ha en tendens til å holde fast ved noen som lavishes nok oppmerksomhet på dem, men bare til neste rikere og bedre utseende kommer med. Vær forberedt på å bli slipt for en nyere, mer ekstravagant modell. Og stol på meg, hun vil ikke tenke to ganger om å gjøre den forandringen. [Les: De 7 kvinnene som vil ende opp med å bare kaste bort tiden din]

# 3 Farlige sammenhenger. Å være en perfekt 10, kan hun få hvilken som helst mann hun vil ha - og den magasinet senterfoldstudenten som gikk inn i baren, kommer til å gå bort med telefonnummeret på slutten av natten. Utroskap er forbannelsen til ethvert troféhustruforhold.

# 4 Noe mangler. Hvis det er mer for deg enn ditt oppkjøp av et trofé kone ville foreslå, vil du finne forholdet svært unfulfilling veldig raskt. De er ikke kjent for sin scintillating samtale, og du kan bare finne deg selv pining for en kvinne som kjenner sitt eget sinn.

# 5 Slår klichéet. Hvis du er den typiske eldre mannen i dette forholdet, forventer du at fluisterne skal delta i samtale ved enhver anledning som du vender tilbake til. Romormongrene vil kalle deg alle skumle gamle mannsepitel under solen, og dette er egentlig ikke den ideelle måten for folk å bli kjent med deg - på noen arenaer. [Les: 10 lurte tegn du daterer en 24K gullgraver!]

# 6 Raised eyebrows. Ikke den typen hun får hver gang hun går til hennes forfriskende sprøyte med Botox, men det er det som vennene dine viser når hun prøver å snakke på restauranten. Hvis hun ikke er den største av conversationalists, forberede seg på å bli flau!

# 7 Akkumulativ stress. Med alle forlegenhetene, bekymringene og utgiftene til å opprettholde en trofekone, er det faktisk verdt å ha en? Det er selvfølgelig for deg å bestemme, men det er ikke mange menn som klarer slike påkjenninger uten betydelig aplomb.

Det er ingen tilfeldighet at mange menn som gifter seg med trofehustruer, kommer opp med forskjellige kvinner senere i livet. Det er utmattende, dyrt og mentalt tømt for å styre en trofekone - uten noen reell garanti for at hun vil bli hos deg til slutt.

[Les: 15 tegn på at en jente er høyt vedlikehold og ikke bare en trofekone]

Noen menn elsker likevel den prestisje som en vakker kvinne gir. Hvis det er du, så fortsett og søk etter ditt eget smykke. Bare vær sikker på at du er klar for fallgruvene også.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar