Hvilke jenter finner attraktive: 20 egenskaper som gjør deg uimotståelig

Innholdsfortegnelse:

Hvilke jenter finner attraktive: 20 egenskaper som gjør deg uimotståelig
Hvilke jenter finner attraktive: 20 egenskaper som gjør deg uimotståelig
Anonim

Alle ser etter kjærlighet, men ikke alle vet hvordan de skal finne den. Hvis du trenger hjelp til å finne en partner, er det de jentene som finner attraktive.

Vi har alle vært der. Du vil finne en partner, men noen ganger føles det som om du bare slår ut hver gang. Eller selv om du ikke har det slik, kan den jenta du har knust på, ikke returnere din kjærlighet. Og så lurer du på hva jentene finner attraktive.

Hvilke jenter finner attraktive i en fyr

Mens jeg ikke kan snakke for hele kvinnens art, ville jeg være villig til å satse på at hvis jeg tok en undersøkelse, ville de fleste være enige med denne listen over 20 ting som jentene finner attraktive. Men la meg advare deg - listen kan ikke se ut som du hadde forventet.

# 1 Personlighet. Jenter er suckers for en flott personlighet. Det er imidlertid ikke å si at du kan være en svett, skitten, grov person som ikke tar vare på seg selv. Nei. Det er ikke et gratis pass for å slutte å ta vare på deg selv fysisk.

Men jenter er virkelig tiltrukket av en fyr som har en sjarmerende personlighet. [Les: Hvordan få en kjæreste 101 - 11 tips for å få det til å skje]

# 2 Sans for humor. Noen ganger er dette en del av personligheten, men noen ganger er det ikke. Du kan være veldig sjarmerende, men har ingen sans for humor. Og jeg snakker ikke bare om å spre spøk etter spøk etter spøk. Det går utover det. Jenter vil ha noen som kan le av seg selv og le på livet. Alle elsker å le, og det er smittsomt!

# 3 Intelligence. Ingen jente vil gå ut med en fyr som bare grunter seg gjennom en "samtale." Vi vil snakke om håp og drømmer … eller kanskje til og med religion og politikk. Når en fyr kjenner sine ting og kan holde slutten av samtalen og faktisk få oss til å tenke, finner vi det veldig sexy. Smart er sexy. Å ja, det er jentene som finner attraktive. [Les: Slik holder du en samtale med en jente du virkelig liker]

# 4 Vennlighet. Stopper du når du ser en baby å oooh og ahhh og si hvor søt hun er? Hjelper du gamle damer over gaten? Åpner du døren for en funksjonshemmede? Vi elsker når du har et godt hjerte, og du hjelper folk rundt deg. Det får oss til å smelte.

# 5 Empati. Jenter vil at du skal kunne føle det de føler. Hvis de har en dårlig dag, bør du ikke bare spørre henne hva som skjer, men fortell henne at du forstår hva hun går gjennom. Hun trenger en skulder for å lene seg på.

Så, prøv å holde deg unna din instinktive behov for å løse hennes problemer, og bare gi henne litt empati. Forresten, dette gjelder også å vise empati til andre mennesker også.

# 6 Styrke. Det er fysisk styrke, og så er det følelsesmessig styrke. Jenter elsker begge deler. De tror det er sexy når du kan bokstavelig talt feie dem av føttene og bære dem rundt, men de elsker det også når du er deres følelsesmessige rock. Men vær forsiktig … følelsesmessig styrke betyr ikke at du ikke har noen følelser. Husk at.

# 7 Uavhengighet. Men ikke for mye. Det jeg mener her er at jentene ikke liker trengende, klamrende gutter. Mens vi ønsker at våre kjærester skal vise kontinuerlig, ekte interesse for oss * og ønsker å tilbringe tid med oss *. Hvis du er for ivrig, ser det ut som om du ikke har ditt eget liv. Og vi finner ikke det attraktive. [Les: Hvordan være den "varme fyren" - 20 regler for øyeblikkelig hotness]

# 8 God hygiene. Denne skal være åpenbar, men jeg vet at mange gutter som bare sitter rundt huset deres hele helgen blir fettete og stinkende og ikke bry deg om å dusje til mandag morgen. Ewwwww. Æsj. Bare ikke gjør det. Ta vare på deg selv!

# 9 Renslighet. Jenter liker ikke slobs. De er ikke din mor, så de trenger ikke å rydde opp etter deg. Det er ikke så vanskelig å bære den skitne parabolen fra soverommet og legg den i oppvaskmaskinen. Vakuum en gang imellom. Hold opp med støvingen. Hvis du ikke gjør det, må hun det, og da blir hun vred når hun må gjøre alt. Ikke å måtte handle som din mor er definitivt hva jentene finner attraktive.

# 10 Selvbevissthet. Jenter vil vite kjæresten sin - sinn, kropp og sjel. Men hvis han ikke er selvbevisst, så kan han ikke dele sitt innerste selv med henne. Vi vil ha en fyr som vet hvem han er og hvorfor han oppfører seg som han gjør. Vi vil også at han skal artikulere om det, slik at vi kan forstå ham på et dypt nivå. [Les: Hvorfor ikke jenter som meg? 9 grunner hun er bare ikke i deg]

# 11 Sikkerhetsproblem. Det er ingenting verre enn en fyr som bare ikke kan åpne opp og være sårbar. For å elske noen, er det en slags krav. Jo, du kan være sammen og ha sex.

Men jenter vil ha en fyr som virkelig, dypt bryr seg om dem og er sårbare nok til å sette seg der ute. Denne kvaliteten er på toppen av listen over jentene som er attraktive.

# 12 Evne til å elske. Noen karer virker tom for følelser. De kan si de to ordene "elsker deg," men det ser virkelig ut til å ikke være noen følelse bak dem. Kjærlighet betyr mange ting, for eksempel å si disse ordene og også gjøre ting for den du elsker. Jenter vil ha en fyr som virkelig kan vise sin kjærlighet.

# 13 Ikke-fordømmende. Ingen liker å bli kritisert.Og forestill deg om du var dating en person som hele tiden dømte deg? Ikke morsomt. Jenter vil ha en fyr som ikke dømmer dem. Heck, de vil ha en fyr som ikke dømmer noen. Hvorfor? Fordi det betyr at de er snille og empatisk, som er noen av de nevnte egenskapene vi vil ha. [Les: Hvordan få en jente til å le, smile og like deg med det samme]

# 14 Emosjonell modenhet. Ikke gjør et fjell ut av en molehill. Vi vil ikke ha en fyr som er liten og plukker kamper. Vi ønsker en mann som kan ta personlig ansvar og forstår viktige ting i livet. Ufruktbar oppførsel er en ekte avvei. Dette er definitivt hva jentene finner attraktive.

# 15 Passion. Og jeg mener ikke bare seksuell lidenskap * selv om jenter vil ha det også *. Vi vil ha en fyr med en lidenskap for alt - livet, karrieren hans, hans familie, hans hobbyer - og mest av alt, kjæresten hans. En fyr som bare er ho-hum om disse tingene er vilt uattraktivt for jenter.

# 16 Sunn kjønnsstasjon. Hei, det er 21st århundre! Det er greit for jenter å innrømme at de liker sex. Og stol på meg, de gjør det. Det er ikke noe verre som daterer en fyr med en lav sexdrift. Det får oss til å føle seg usammenhengende og ulovlig. Så vis henne din kjærlighet ved å elske henne regelmessig. [Les: 11 beveger seg for å forføre kvinner og få dem i seng med deg]

# 17 Sunn generelt. Ikke bekymre deg, du trenger ikke å begynne å jobbe med seks-pakken din. Jenter trenger ikke en kroppsbygger. Men vi ønsker noen som bryr seg om kroppen deres. Det betyr at du ikke kommer hjem fra jobb og spiser en hel pizza i munnen din, etterfulgt av en pakke med Oreos og en 12-pakke øl. Elsk kroppen din og ta vare på den … for oss.

# 18 Stabil. Ikke vær den typen fyr som går fra jobb til jobb til jobb. Eller hvem har fantasier i å drive 10 bedrifter mens du fortsatt bor i foreldrenes kjeller, og spiller videospill hele dagen. Jenter vil ha en fyr som er solid, dedikert og stabil. Det gjør oss trygge, og vi respekterer stabiliteten. [Les: 15 ting kvinner ser etter i en mann før han faller for ham]

# 19 Morsom kjærlighet. Det er alltid flott å bli presset utenfor våre komfortsoner en gang i mellom. Så det er gøy når en fyr hjelper oss med å gjøre det. Vi ønsker å høre, "Hei babe, det blir gøy! La oss prøve det! "Alle liker å ha det gøy, og jenter vil gjøre spennende ting med sine kjærester.

# 20 Fysisk attraktivitet. Har du lagt merke til at jeg legger denne sist på listen? Det er ikke fordi attraktivitet er ikke viktig. Men det er subjektivt. Det som er attraktivt for en jente er ikke til en annen. Men uansett, hvis du har alle de andre 19 kvaliteter over, er sjansene for at hun finner deg attraktiv, langt bedre. Alt kommer ned til kjemi, og "hele pakken."

[Les: Hvordan imponere en jente - 15 atypiske hemmeligheter du må vite]

Alle lurer på hva de kan gjøre for å bli mer attraktive for motsatt kjønn. Så nå som du vet hva jentene finner attraktive, finner du din perfekte kamp på kort tid!

Populært emne