Hva å spise for å gå ned i vekt

Hva å spise for å gå ned i vekt - øVELSER 2023
Hva å spise for å gå ned i vekt - øVELSER 2023
Anonim

La oss starte med de fem verste matene å spise for å miste fett. Disse matvarene fremmer aktivt fettforsterkning ved enten å være super lett å konvertere til fett eller ved å forstyrre en balanseringsmekanisme som bytter hormonal maskineri over til lagringsmodus i stedet for brennemodus. Overdreven mengder mat med høye nivåer av omega-6-fettsyre i dem - vegetabilsk olje, smultringer, kaker, kjeks, kaker, kaker, nøtter, frø og oljer - fremmer betennelse, noe som kan føre til fettoppbevaring og hevelse av fettceller. Kombiner dette med transfett- og insulinfremmende matvarer, og du kan også få en økning i antall fettceller.

Pizza, med høyt raffinert hveteinnhold, kombinerer fettforbedrende dødelige effekter av et pro-inflammatorisk glutenskor med mettet fett. Reduser effekten ved å kjøpe tynn base og legge til masse ekstra protein og vegetabilsk toppings.

Gjør oppmerksomheten din nå til ting som hjelper deg å brenne av fett. Den første av disse små edelstener er fiskeolje, som kan utløse fettforbrenninggener og krympe fettceller. Hvorfor ikke prøve noen CLA? Et designerfett som forekommer naturlig i gressmatet biff. CLA kan hentes som supplement fra merker som Kinetica eller naturlig økt som en del av et skifte til villkjøtt. Grønn te hjelper faktisk kroppen til å metabolisere og forbrenne fett. En fin bivirkning etter at du har vurdert flere andre helseforbedrende fordeler, som spenner fra anti-kreft til bedre klarhet i tanken. I tillegg til grønn te kan et godt myseproteintilskudd bidra til kroppssammensetning - noe som gir mer muskel og mindre fett når det kombineres med motstandsøvelse og et sunt samlet inntak.

Kinetica Sports brand ambassadør, Matt Lovell er en ernæringsmessig terapeut med spesiell interesse for elite sportsprestasjoner. www.kineticasports.com For mer ekspert ernæring råd, få bladet. Abonner og vi gir deg Fem problemer for £ 5.

Last ned en digital versjon av det siste problemet fra iTunes.

Bli den første til å se vårt splitter nye interaktive iPad-magasin! Klikk her å holde seg informert

Populært emne