Hva virker kjærlighet? 20 Følelser du opplever gjennom kjærlighet

Hva virker kjærlighet? Er det sommerfugler eller elendighet? Sjekk ut disse 20 tegnene for å vite hvordan det er å bli forelsket og hvordan det føles!

Å bli forelsket er en merkelig og fantastisk ting. For de som ikke har opplevd det før, kan det være en veldig nysgjerrig ting. Når du først starter i et forhold, er det mye spenning, og når du blir kjent med hverandre, begynner bedre følelser å utvikle seg. Men hva virker kjærligheten i virkeligheten?

Noen sier om kjærlighet som "når du vet, vet du." De tror at kjærlighet er en følelse som ikke nødvendigvis lett kan forklares. De tror, ​​hvis folk må spørre, "er jeg forelsket?" Så er de sannsynligvis ikke.

Hva virker kjærlighet?

Sannheten er, kjærlighet er en forvirrende og merkelig opplevelse. Det er ikke alltid så enkelt som bare å vite, og noen mennesker, spesielt de som er ny til å elske, vil dele sine erfaringer og finne ut vanlige faktorer som hjelper dem å vite sikkert.

Folk tar forskjellige tid til å bli forelsket. Ingen to relasjoner er de samme. Men folk sier ofte at de har bestemte tanker og følelser når de blir forelsket i noen. Hvis du vil se etter tegn, sjekk disse ut!

Så hvordan virker kjærlighet? Vel, kjærlighet er:

# 1 Som du ikke kan slutte å smile. Når du først føler deg som om du blir forelsket, hvis følelsen er gjensidig, er en ting sikkert - du kommer ikke til å kunne tørke at Cheshire-katten smiler av ansiktet ditt!

Kjærlighet slipper ut alle slags endorfiner som gjør at du føler deg sur og opptatt. Så, et stort smil på ansiktet ditt, spesielt når du er med personen eller bare tenker på dem, er alt sammen for kurset. [Les: Vitenskapen om tiltrekning: 17 aspekter som går langt utover opptredener]

# 2 Som du er uovervinnelig. Å være forelsket får deg til å føle seg sterkere. Det får deg til å føle deg som om med den personen du kan ta på noe. Det er det 'oss mot verdens' følelse. Så lenge du er sammen, kan du møte alt som kommer deg. [Les: 15 beste ting i livet, bare kjærlighet kan gi deg]

# 3 Som du er sårbar. Selvfølgelig er ikke alle følelsene som kommer med å være forelsket positive. Noen ganger kjærlighet får du deg til å føle deg veldig sårbar. Du stoler på en annen person. Du stoler på dem for å ta vare på deg, for å støtte deg, for å være med deg. Det kan føles veldig nervøs når du skjønner at potensialet for å få vondt er så bra.

# 4 Som du kan stole på noen. Kjærlighet handler også om tillit og følgesvenn også. Hvis du føler deg som om du virkelig stole på den andre personen for å være der for deg gjennom tykk og tynn, er dette et godt tegn på kjærlighet.

# 5 Som du har en hemmelighet. Kjærlighet føles som om du og personen du elsker har en spesiell hemmelighet som ingen andre vet. Når du er i den tykke kjærligheten, kan du ikke helt tro at noen andre kjenner følelsen av å være forelsket, så vel som du to gjør.

# 6 Som du kan helt stole på noen. Stol på er en stor del av kjærlighet og å elske noen som er ordentlig involverer å stole på dem helt. Hvis tilliten er ødelagt, kan det være vanskelig å føle på samme måte.

# 7 Som du er tilkoblet. Kjærlighet danner et bånd og en forbindelse med noen. Hva virker kjærlighet? Virkelig, hvis du er forelsket, føler du deg som om det er en spesiell binding mellom de to som er uforlignelig for noen annen bånd.

# 8 Som du ikke kan slutte å røre noen. Kjærlighet er selvfølgelig også fysisk. Ikke bare føles sexet intimt og spesielt, men i det daglige livet du vil være i nærheten av noen - holder hendene, krammer og fysisk kontakt føles fantastisk. [Les: Hvordan vet du når du elsker noen? 18 surefire måter]

# 9 Som du vil se den personen hele tiden. Når du føler deg forelsket, spesielt i første omgang, føler du at du kunne se den personen hvert minutt hver dag. Som kjærlighet vokser og endrer denne følelsen kan falme og bli noe mer stabil. Men de første øyeblikkene av kjærlighet betyr at du ganske enkelt ikke kan få nok av hverandre!

# 10 Som du vil aldri kjede deg. Når du først blir forelsket, har du de beste samtalene, ler du, deler historier og hemmeligheter, og finn masse til felles. Du er fascinert av hverandre og føler deg som om du aldri kjeder seg.

# 11 Som et eventyr. Kjærlighet er en reise, og det er spennende. Kjærlighet føles som om du starter med et fantastisk eventyr, og du vet ikke hvor det kan lede.

# 12 Som sommerfugler. Kjærlighet gjør ofte deg nervøs. Sommerfugler i magen når du ser eller tenker på personen du elsker er et tidlig tegn.

# 13 Som det spiller ingen rolle om du faller ut. Når du har vært forelsket i en stund, innser du hvor solid du er. Det spiller ingen rolle om du kjemper eller blir irritert med hverandre. Du vet at din kjærlighet vil se deg igjennom, og alt kommer til å bli bra i slutten.

# 14 Som du kan begynne igjen. Kjærlighet er som en ny start, hvor alt er tilgitt og alle feil kan glemmes. Kjærlighet gir deg andre sjanser.

# 15 Som alle andre forhold var ikke helt den virkelige avtalen. Når du blir forelsket i en ny person, føles det annerledes enn andre forhold. Det betyr ikke at du ikke var forelsket før, men måten du elsker og vil bli elsket, har endret seg. [Les: 16 tegn til å vite om du har funnet din tvilling sjel]

# 16 Som du er hjemme. Kjærlighet føles som om hvor du er, du fant ditt hjem, fordi hjemme er hvor hjertet er tross alt!

# 17 Liker å føle seg trygg. Kjærlighet får deg til å føle seg beskyttet. Det får deg til å føle deg som om du er varm og trygg og tilfreds med mye!

# 18 Som deg, gjør du noe for den personen. Kjærlighet handler også om ofre. Når vi elsker, gjør vi ofte ting vi ikke spesielt ønsker å gjøre, eller gjør ofre for en annen person for å holde dem lykkelige. Gi og ta er viktig. Det er hva kjærlighet handler om!

# 19 Som du kan se sine feil, men du bryr deg ikke. Kjærlighet er ikke om perfeksjon. Vær det som finner noen perfekt eller prøver å være perfekt selv. Når du har funnet sann kjærlighet, tenker du ikke på at en annen person har feil. Du elsker dem alle sammen! [Les: 10 måter å elske mer og skade mindre forelsket]

# 20 Som du virkelig kjenner noen andre, og de kjenner deg. Kjærlighet er et intimt og unikt forhold til en annen. Du kan virkelig kjenne noen, med mindre du kjenner dem godt. Åndeliggjøring og liming bringer deg nærmere sammen.

Så hvordan virker kjærlighet? Disse 20 tegnene er bare noen av tingene du kan føle når du er forelsket. Det er skremmende og utrolig, trygt og skummelt, spennende, men rutinemessig. Det kan være enormt motstridende, og får deg til å føle en rekke følelser. Noen av dem gjør at du føler deg som om du er på toppen av verden, hvorav noen vil forstyrre og skremme deg også!

[Les: 20 tegn på å være forelsket: Har du blitt rammet av Cupidens pil?]

Å bli forelsket kan når som helst, og kan være både de beste og verste opplevelsene i våre liv. Ganske ofte er det begge. Så alt du virkelig kan gjøre er å lene seg tilbake, nyt turen, og lær av det når du kommer ut på den andre siden!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar