Hva synes det å være forelsket i? Liker å se i fargen

Hva føles det å være forelsket? Det er en fantastisk følelse. En blanding av frykt, overveldet, forvirret og fantastisk. Det kan være en humpete tur.

Jeg trodde at dette kan være et vanskelig tema for dekning. Jeg mener at du noen gang har hatt noen spør deg hva fargen blå er? Det er snill å spørre hvordan føles det å være forelsket. Opplevelsen for alle er så annerledes, og det avhenger av hvilken type kjærlighet du snakker om.

Dessverre er kjærlighet bortkastet på den unge. Hvorfor sier jeg det? Vel, for da vet du hva du følte, det er over. Intensiteten til din første kjærlighet er noe du aldri kan føle igjen. I stedet for å nyte din første kjærlighet, er hodet ditt så umodent og fast i noe annet, synes opplevelsen å være alt for ikke.

Hva føles det å være forelsket?

Men hvis du er forbi "puppy love" av ungdomsårene og lurer på hvordan det føles når du er forelsket, vil jeg prøve å beskrive det. Men, akkurat som å ikke være i stand til å forklare en farge, er kjærlighet noe så mirakuløst at det er vanskelig å sette inn ord.

Så, hva jeg skal gjøre er å fortelle deg hva jeg vil fortelle min femåring, hvis hun spurte. Sannsynlig vil det slå en nerve i deg og være noe som svarer på spørsmålet ditt.

# 1 Du føler dem der når de ikke er rundt. Som en mor, når mine barn ikke er hjemme, eller de er ute på egen hånd, har armene mine vondt. Det er den merkeligste følelsen. Det er som om du har en lengsel i din sjel for den personen du elsker.

Selv om de ikke er fysisk ved siden av deg, når du er forelsket, føler du deres nærvær i de gode tider og i de dårlige. Derfor er de vanligvis den første personen du vil kontakte når noe større skjer. Nesten som en voksenengel på skulderen, når du er forelsket, bor de i ditt hjerte, noe som gjør dem alltid med deg. [Les: Hvilken type attraksjon er mest viktig for sann kjærlighet?]

# 2 Når de gjør vondt, gjør du vondt, like mye hvis ikke mer. Når du elsker noen, og de gjør vondt, gjør du vondt for og med dem. Et skritt over empati, det er nesten som om de er en forlengelse av deg.

Noen ganger når de blir skadet, føles det som det gjør vondt mer fordi du ikke kan redde dem eller gjøre noe for å ta vondt bort. Når du er forelsket, føler du denne absolutte forpliktelsen til å forsvare dem både følelsesmessig og fysisk. Så, hvis de blir såret, føler du det også. [Les: Grunner til at empati er viktig i et forhold]

# 3 Du ville forsvare dem med ditt eget liv. Siden du hellere vil dø enn å være uten den personen du elsker, hvis en kulde kom seg, ville du gjerne gå foran den for dem. Å være igjen her på jorden for å fortsette i deres fravær, ville være som noen som tok oksygen fra lungene.

Visst, det høres super sappy og over toppen, og du kan ikke virkelig gjenkjenne det, men når du elsker noen, og de er ikke lenger her, er det vanskelig å fortsette. Jeg fant det ut på den harde måten. Kjærlighet er for alltid, og du vil være sammen for alltid. Du kan ikke føle alt på en gang, men i deres fravær, mangler noe evig.

# 4 Din fremtid sprer seg ut før du liker fortiden din, etter at du døde. Når du innser at du elsker noen, er det som om verden åpner seg og du ser alle tingene i fremtiden du vil ha. Nesten som det manglende stykket i puslespillet ditt, når du elsker noen, får det alt til å falle på plass.

Å være forelsket er som å finne ut hemmeligheten som du ventet på å finne formål i din verdslige verden. Ikke lenger går fra dag til dag uten ekte kompass, å være forelsket hender deg kompasset som peker deg i riktig retning for å gå videre. [Les: 19 sikre tegn på forelskelse å se etter]

# 5 Deres behov og ønsker har forrang over ditt. Når du er forelsket, har du det bra med å ofre dine behov og ønsker til noen andre. Til slutt, så mye som du tror du vil ha eller trenger noe, ser du glede av plutselig plutselig trompet alle de tingene som gjør deg glad.

Ikke lenger lyst til deg selv, deres lykke og behov oppfylt gjør din oppfyllelse. Ikke om deg som gjør deg glad; Det handler om å gjøre hverandre lykkelige på en ikke-egoistisk måte.

# 6 Du vil bare se dem lykkelige og glade med deg. Å være forelsket bringer ut dette behovet for å behage og å bli elsket tilbake. Det er derfor hvis noen du elsker er opprørt med deg eller finner ut noe om deg som kan forandre sin oppfatning av deg, er det ødeleggende.

Du vil ha personen du er forelsket i å elske og respektere deg helhjertet. Du bryr deg veldig mye om hva de tenker og vil ha for dem å se deg som en god person og verdig deres ubetingede kjærlighet i retur for deg. [Les: 15 beste ting i livet, bare kjærlighet kan gi deg]

# 7 Du føler deg helt for første gang i livet ditt. Kjærlighet føles som om du er ferdig for første gang. Du tilbringer hele ditt unge liv og søker etter det som gjør deg glad. Noen ganger tror du det er bilen, huset, bankkontoen, men når du finner den personen du elsker, virkelig elsker, virker alle disse tingene ubetydelige i sammenligning.

Når du finner kjærlighet, vil du plutselig ha det til å gjøre den du elsker glad i stedet for deg selv.

# 8 Du går ikke lenger alene. Når du er forelsket, er det som om noen fyller din følelsesmessige tank. Plutselig er all ensomhet du føler er borte. Det er ikke bare deg mot verden lenger. Det er deg og din partner som bekjemper kriminalitet og tar navn.

Den mest frigjørende og styrkende forstanden i verden, det er ikke bare deg der ute som prøver å finne ut det. Det er sikkerhet i antall og noen å falle tilbake når tider blir tøffe. Å ha noen til å gå gjennom livet med er en fantastisk følelse og en som tar en stor byrde av din ensomme plate. [Les: 20 tegn på at du har møtt den virkelige sjelevennen i livet ditt]

# 9 Det er som om noen ga deg oksygen for første gang. Å være forelsket er som å ta ditt første virkelige oksygeninnhold eller se farge for første gang. Å puste nytt liv i dine følelser, du føler alt på en gang. Visst, det kan være overveldende, men det er også det mest fantastiske og livsbekreftende følelsen livet har å tilby.

Du glemmer aldri dagen når du innser at du er forelsket. Det er alltid fortrykt i ditt hjerte og sinn. Du husker hvor personen du elsker var, måten de så på deg, og alt som gikk gjennom hodet ditt da kjærlampen endelig gikk. [Les: Har du blitt rammet av pilens pil?]

# 10 Det kan være skummelt. Med alt godt må det bli litt dårlig. Å være forelsket kan også være en tid for frykt. Hvis du ikke har noe, har du ingenting å tape. Når du finner den du elsker, så er det potensialet du kan miste dem. Dette er en veldig skummelt ting.

Noen som tar bort noe så mirakuløs, holder deg for tett, sjalu eller klamrer seg på kjære liv. Den gode nyheten om kjærlighet, hvis den returneres, er det ikke nødvendig med frykt. Kjærlighet er ubegrenset, uendelig, snill og tilgivende, alltid.

Å være forelsket er som å se farge for første gang. Alt du ser, endrer seg og kommer til liv. Selvfølgelig vil ingenting bli det samme når du opplever kjærlighet. Men det er en god ting.

Hvis du elsker noen, hold dem nær hjertet, tilgi deres indiskretjoner og slipp aldri av følelsen øyeblikket du oppdaget at du elsket dem, og det er ingen grunn til at du ikke kan være at paret hobbling nedover veien ved 90 å holde på hverandre.

[Les: 15 måter du opplever, hva ekte kjærlighet virkelig føles som]

Det som føles å være forelsket er en skummel, fantastisk, spennende, overveldende, opportunistisk, fantastisk og spektakulær ting. Stopp analysere det, vær ikke redd for det, og bare hopp på turen og se hvor det tar deg. Men husk også å nyte det så lenge det varer.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar