Hva driver en nybegynner av Saucony Ride 9 Running Shoes?

Hva driver en nybegynner av Saucony Ride 9 Running Shoes? - øVELSER 2023
Hva driver en nybegynner av Saucony Ride 9 Running Shoes? - øVELSER 2023
Anonim

Trener Produksjonsredaktør Marc Gadian (ikke vist ovenfor) ble kastet inn i den dype enden i mai da vi ba ham om å prøve ut Joe Wicks 90-dagers Shift, Shape and Sustain-plan. Den gnisten har brent, og nå er han lagt til å løpe til sin treningsrutine. Hvis du leter etter en ekspertanmeldelse, se andre steder (ingen forseelse, Gadders), men hvis du tar dine første skritt i å løpe og ønsker å investere i de riktige skoene, kan Marcs erfaring med Sauconyys nyeste par løpesko vise seg nyttig.

REKOMMENDERT: The Best Road Running Shoes

Som en relativ nybegynner for alle ting helse og fitness, og har nylig meldt seg på en 10K (i et øyeblikk av galskap), var jeg glad for den slående blå designen til Saucony Ride 9-skoen. Det var en velkommen lettelse fra neon oransje og lysende lime greener som nåde Londons løpebaner - fargevalg som er mer egnet til fotballsko i fotballklubber og nattklubbens dansegulv. (Selv om Ride 9 selvfølgelig også kommer i neon oransje og lysende lime grønn.)

Mitt forrige par løpesko hadde ikke sett dagens lys siden jeg var gift (den beste delen av ti år), så jeg var uforberedt på teknologien som trenere bruker nå. Den ekstra våren i mitt skritt jeg opplevde på min første løp i Ride 9 var nesten et stort sjokk som det faktum at jeg har registrert meg for 10K selv.

Image
Image

ANBEFALT: Den beste løpegiringen

Ride 9 har Saucony's EVERUN-pute, som Saucony sier gir løperne sin glatteste tur, men takket være den energiøkningsforbedrende yttersålekonstruksjonen. En imponerende skryt for å være sikker, og i løpet av morgenen min tre miler fant jeg passformen, følsomheten og hælen, som var veldig støttende. Reisen fortsatte å være jevn og kontinuerlig polstret, selv da jeg dro off-piste og forlot asfalten for de bølgende gresskornene i min lokale park.

En halv time og 550 kalorier senere kom jeg hjem trøtt, men uten den vanlige smerten i bena eller blærene på føttene, noe som betyr at jeg skulle løpe igjen neste dag.

På neste dags regnfulle lunsjtid konstitusjonelle opplevde jeg full nytte av Ride 9s FlexFilm-teknologi, noe som gjør overdelene tynnere og lettere og mente at jeg aldri hadde følt at skoene ble vannet, mens det pustende friluftnet holdt føttene myke.

ANBEFALT: 10K treningsplan

Når det gjelder 10K, kan du finne ut hvordan jeg gikk her, men for å si at jeg overgikk alle forventninger er en underdrivelse. Med 200m forlot jeg sparket til hjemmet, og det var ikke bare brøl av mengden i den olympiske stadion som så meg krysse linjen i en PB-tid - med Saucony's Ride 9 sko på slutten av beina, visste jeg at jeg var inne trygge hender.

Saucony Ride 9 løpesko, £ 115, kjøp på saucony.co.uk

Populært emne