Hva liker gutter i en jente utseende?

Så hva liker gutta i en jente utseende? Lovepanky går under dekslene i menneskenes verden, og forteller deg mer om hva som virkelig slår på menn når de ser en kvinne. Finn ut hva menn finner attraktive hos kvinner, sannferdig!

Så hva tror dere om i en jente mer enn noe annet?

På en meningsmåling som vi gjennomførte her på Lovepanky.com, fant vi noen få åpenbare svar og noen få merkelige svar om hva menn synes attraktive hos kvinner. Sjekk det ut!

Vi har oppsummert dem alle sammen bare for å lese.

Hva merker gutter og jenter på en dato?

Nå kan disse preferansene gjenspeile hva gutta legger merke til i jenter hele tiden. Men hva med en dato? Hva merker folk mest på? Og hva merker jentene på og overser i en fyr? Disse fakta av våre eksperter skal hjelpe deg der.

[Les: Hva gutta merker alltid på en date]

[Les: Hva gutta merker aldri på en dato]

[Les: Hvilke jenter ser alltid på en date]

[Les: Hvilke jenter ser aldri på en date]

Så hva liker gutta i en jente, egentlig?

Tror du de reflekterer din preferanse, eller tror du at noen gutter er bare feil i hodet? Men alt sagt og gjort, viser avstemningen de fleste manners preferanser, og vi må bare leve med det. [Les: Tips for å slå en fyr på kort tid]

Men ører og nese også, karer, seriøst? Vi er forvirret fordi vi bare har lagt dem til moro! Kanskje, noen mennesker elsker ørene, eller noen andre enn oss har også en sans for humor når det gjelder å finne ut hva menn finner attraktive hos kvinner!

Avrunding alt opp skjønt, hva liker gutta fysisk i en jente? Undersøkelsen ser ut til å ha avslørt det åpenbare.

Menn elsker bryster, rump og ben.

Og alle tre er bare for nær å nevne en klar vinner skjønt! [Les: 20 ting om en jente som gjør en fyr seksuelt]

Så klart, hva liker gutta i en jente utseende? Kanskje er det til hver sin egen. Eller kanskje, ingen vet virkelig hva menn finner attraktive hos kvinner. Eller bare kanskje, jenter er bare så søte som en knapp som folk liker omtrent alt i en jente!

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar