Hva gjør du for moro skyld? Livet begynner på slutten av denne spørsmålet

Hva gjør du for moro skyld? Det er et ufarlig spørsmål, ikke sant? Kanskje det er, og kanskje det ikke er det. Så hvorfor føles det så viktig? La oss finne det ut.

Alle er så kule og morsomme og utrolige ... de har nyanser, lilla søte hunder, dype motefølelser, høyt ler, konsernsjefens medstifter under deres LinkedIn-navn. Weeeeee. Åpenbart snakker folk en god samtale og gir en god front. Ser ut som om du har et morsomt liv, er ikke det samme som å ha en. Men hva gjør du for moro skyld?

Så rett utenfor flaggermuset vil jeg understreke det, i min ydmyke mening kan ingen fortelle deg hva er eller er ikke morsomt for deg. Du bestemmer det.

Hvis du ønsker å score noen handlinger med gutta eller gals ved å bli sett på som moro, er det en helt annen historie. Nå er vi i salgs- og markedsførings- og personlig merkevareområdet. Men jeg tror det er fortsatt kort av det sanne merke. Du kan være morsom og fortsatt være ekte om det - du føler meg? På den måten trenger du ikke å forutse eller tenke på ting. Du er bare den personen som har det gjort slik.

Ditt potensial

Mine favoritt ting å gjøre for moro for 10 år siden var: videospill, wanking off, læring, lese fiksjonsbøker, lage musikk, pluss noen andre kreative tiltak. Det var ganske mange ting som foregikk der. Men hvis du spurte meg, følte jeg meg ikke stolt av min livsstil. Det jeg gjorde for moro, virket lammet eller skammelig.

Spørsmålet, hva gjør du for moro skyldte så mye til meg da da. Det føltes som om det ville avsløre en del av hvem jeg var som en person. Det ville få meg til å lure på at jeg faktisk lever et spennende liv? Og selv da ingen spurte spørsmålet, virket det fortsatt viktig. Dette var fordi jeg ikke var sikker på om jeg levde opp til mitt høyeste potensiale. Som et resultat følte jeg ikke PASSIONATE.

Så jeg foreslår at du spørsmålet om du lever opp til ditt fulle potensiale, er trolig den sentrale grunnen til at du leser denne funksjonen akkurat nå. Og det er sannsynligvis hvorfor spørsmålet 'hva gjør du for moro skyld' føles avfronting. Når vi blir borte fra vårt potensial, blir det vanskelig å føle seg begeistret for livet. [Les: Slik slipper du fortiden din og blir begeistret av din fremtid]

I denne funksjonen vil jeg grave dypt inn i hvordan du skruer opp nivåene på forsterkeren. Slik brenner du opp den flamethroweren. Slik flicker du lysbryteren. Hvordan - vel jeg tror du får bildet. La oss gå…

Hvordan svare på spørsmålet: Hva gjør du for moro skyld?

# 1 Komme spurt spørsmålet. Hva skal du si når du blir spurt, hva gjør du for moro skyld? Ganske enkelt ... Jeg begynner bare å snakke uten å prøve. Jeg tar ikke spørsmålet som en slags test. Det er ikke noe å snakke om. Jeg trenger ikke å forklare og forsvare det jeg er i.

I ordene til R & B-sangeren 2lack på sangen hans 'High Rules': 'Regelnummer 1, ingen forklaring.' Hvis du finner svaret ditt fullt av verdipapirer, har du fått tilbakemeldingsgave. Trene ut hva som får deg til ikke å være stolt av din egen daglige dag. [Les: Føler seg fast i livet? Hvordan endre retninger og leve drømmen din]

# 2 Er du i kontakt med din mørke side? Hva er mer moro enn underholdende passioner av ego, stolthet og din mørke side? Og hva er mer fengslende enn å alltid være høflig og behagelig?

Å være en pushover suger og gjør deg naiv. I en konkurransedyktig urettferdig verden, har du litt swagger om deg, noe som gjør deg imponerende og vanskelig å kjempe med. Embodying stasjonen for å klatre, å vinne, og å vise verdien din gjør at du virkelig kan ha det gøy når du spiller spillet av livet. Å være en aktiv deltaker, ikke en bonde.

# 3 Får du deg til å le mye? Dette er i hjertet av å ha det gøy jeg tror. Når jeg har hatt en dårlig uke, eller noen få måneder, er det en sucky momentum om det. I det negative momentet vil jeg sannsynligvis gi meg mindre tillatelse til å bli underholdt, være dum, å le eller lekre provosere, og dette vil holde meg i en seriøs tankegang mot livet.

Men når jeg finner grunner til å le, dumme dumme grunner, blir det en oppadgående fart. Jeg liker å: se på komedier, se oppstart, gå ut med venner et eller annet morsomt, hør på en veldig kul lydbok, etc. Alle disse tingene bygger opp på hverandre. [Les: 13 glade ting du trenger for et helt godt liv]

# 4 Er du hustling? Bare å ha det gøy hele tiden blir hedonisme. Det er som å gå til en fornøyelsespark og aldri forlate. Den "morsomme" blir helt tom. Sliping, når det gjelder å ta vare på forretninger og arbeid, føles som en katastrofe som venter på å skje.

Men å være på spill når det gjelder arbeid kan være dypt moro bare av seg selv. Det er tilfredsstillende å vite at du gjør fremgang mot dine mål. Alle som sier ellers tror jeg er tapt. Prøv å unngå denne, og du vil få store kjedsomhetsproblemer.

# 5 Tar du risiko? Hvem har det mest moro? Helten. Rockstjernen. Opprøret. Kule morsomme mennesker jeg vet gjør ting som setter seg der ute som:

-Organisering av hendelser

-Do offentlige taler

-Møte nye folk

-Skifte personlig arbeid og prosjekter

-Gå ut i det ukjente

Morsomt og skummelt er som nært beslægtede fettere.Så du vil sannsynligvis aldri være gøy når du bor nær kanten din. [Les: Hvordan være mer utgående og gå ut av din komfortsone]

# 6 Hva er ditt sosiale liv som? Jeg har en venn som jeg henger ut med nå og da igjen. Vi har kule samtaler om alt og alt. Jeg har en annen venn som jeg møter noen ganger hver uke og går om byen med.

De fleste mennesker er veldig sosiale skapninger. Så, hvis du ikke har folk du henger med, vil du ha mye mindre moro. Det er folkene som kjenner og liker deg som gir vennskapsspektret til et morsomt liv - ikke fremmede. Dine nære venner lar deg avsløre deler av naturen din som ellers ville gå ubemerket og skrumpe opp.

# 7 Hva er hobbyer / fortidstider? Dette er trolig spørsmålet folk flest tenker på når de blir spurt om hva de gjør for moro skyld. Det trenger ikke å være noe stort, bare noe som passer til din livsstil og det du liker.

For en ekstrovert kan dette være en gruppemøte. For opptatt foreldre til to, kan det være å lese en bok om kvelden når barna sover. Hvis du ikke har noe uttak som du ser frem til i løpet av dagen og uken da ... det er ganske halt.

Sosiale nettsider som Meetup.com tillater deg å møte mennesker som er i sport / spesifikke hobbyer og koble til over et spill eller arrangement. Skru det også hvis folk tror hva du er i, er lame. Hvis du er i landskapsarbeid, eier du det! Lag en YouTube-kanal om hvorfor det er så kult. Gå hele veien. [Les: Hvordan være lykkelig i livet og lev det fullt ut]

# 8 Hva er din personlighet som? Min granduncle nylig døde * Hvile i fred *. Da han levde, var han en raseri utadvendt. Fra en ung alder fant han ikke noe mer energi enn å ha mange samtaler og møte tilfeldige mennesker. Han var vanligvis ikke glad for å holde seg på ett sted. Han hadde en uhyggelig evne til å se personen bak den fremmede på et øyeblikk.

Men jeg er mer innadvendt enn jeg er utadvendt. Jeg foretrekker intens ekstroversjon i kortere utbrudd. Hvis jeg prøvde å være som min farbror, ville jeg bli frustrert. Jeg er lidenskapelig om alene tid, kreativitet, dyp fokus og dyp forbindelse. Jeg bruker denne selvbevisstheten til å inkludere erfaringer i min livsstil som passer meg og får meg til å bli begeistret for livet.

# 9 Har du det gøy hvor som helst, når som helst? Hvis en aktivitet trenger å være episk for å føle at du har det gøy, så lurer jeg på om du setter baren for høy. De mest morsomme menneskene jeg kjenner, kunne få en hvilken som helst situasjon til å føles mer moro ved å være i samme rom som deg.

Noen ganger å ha det gøy er egentlig bare en øvelse. Det har en vane å forsterke deg selv til en morsom tilstandstilstand. For eksempel ser du en kollega på jobb mandag morgen og de sier hei:

Kollega: "Hei god morgen, hadde du en god helg?"

Du: "Ja, jeg var fantastisk. Var du også fantastisk? Vennligst si at du var. '

Kollega: "Hva?"

Du: 'Nei, jeg bare tuller, LOL, ja det var kult.'

Ingen kan få deg til å utløse en uncreative, forutsigbar respons, eller ta deg selv for alvor. Jo mer du lar din følelse av humor og lekfullhet, jo mer begynner du å forstå hva det egentlig er. Og hvordan å artikulere det på en hyggelig måte.

Først kan det føles tvunget. Men så lenge du vedvarende fortsetter å lete etter den sanne resonansen, vil du til slutt finne den. [Les: Livets regler - 22 hemmeligheter å aldri være ulykkelig igjen]

# 10 Er du kreativ? Du har sikkert hørt at folk bruker ordet kreativitet på den måten som inkluderer alle. Problemet er at hvis vi bruker et ord til alle like, så mister disse ordene deres mening. Klinisk psykolog Jordon Peterson beskriver hvordan vitenskapelig sett noen mennesker er svært kreative, mens de fleste ikke er kreative i det hele tatt.

Ord er vant til å skille. Det er noen mennesker som ikke når til og med terskelen til det som kan betraktes som kreativt i forhold til andre som er.

Noen mennesker blir virkelig elendige hvis de ikke klarer å lage: bøker, arkitektonisk design, musikk, kunstverk, tilbehør, etc. Så spør deg selv dette spørsmålet forteller deg mye om hva moro kan bety for deg. Spør deg selv hva du har skapt i det siste året, og om det betyr noe. [Les: Følg dine drømmer - Alle de fantastiske grunnene til at det er helt verdt det]

# 11 Forteller du sannheten når det er ubeleilig? Tenk på en komiker som sjokkerer publikum i latter. Å ha det gøy innebærer ofte risiko og dristig ærlighet. Dette er spesielt tilfellet når den sannheten ikke er praktisk å fortelle.

For eksempel, hvis du alltid føler behov for å komme på den gode siden av en person, vil du etter hvert være uærlig med dem. Du vil gjøre dette for ikke å provosere dem.

Fra min erfaring, når du går ned av løgn av bedrag, blir oppover, og ned blir sidelengs. Fra et slikt sted, selv når du prøver å oppriktig ha det gøy, vil det føles tvunget.

[Les: 25 minneverdige leksjoner for å perfeksjonere livet ditt]

Hvis du ikke føler deg stolt av hvordan du lever, så vil din lidenskap naturlig dø ut. Du vil også miste forbindelsen til dine unike interesser, tvang og følelse av det morsomme egentlig. Ta sjanser, fortell sannheten, ha venner, følg tarmene dine, og sørg for at du tråkker som du skal! Så hva gjør du for moro igjen?

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar