Hva er Daddy Issues? 15 måter å identifisere deres fortellende tilstedeværelse

Hva er pappa problemer? Daddy-problemer er nevnt i nesten alle filmer med kvinner, og menn som vil ha de kvinnene, men det er mer enn det.

Hva er pappa problemer? Vel, de er fryktet av mange kvinner, og ettertraktet av mange menn * Det er brutto, jeg vet *. Ikke sikker på hva begrepet betyr? Vel, la oss pakke ut det et øyeblikk, skal vi?

pappa- klart den "viktigste" mannlige figuren i ethvert barns liv. Vanligvis er mannen som er biologisk barnets far. Men noen ganger er dette ikke sant. Problemer- Et problem. Egentlig flere problemer.

La oss nå kombinere de to sammen: Problemer med barnets far. Det høres så enkelt ut, men jeg lover at det går mye dypere enn dette. Hva er pappa problemer? I utgangspunktet er de problemer som en kvinne har utviklet og motstår romantiske forhold i sitt voksne liv, basert på det dårlige forholdet hun hadde med sin far.

Lyder som deg? Fordi det samme. [Les: Hvordan visse farlærdynamikk kan føre til pappaproblemer]

Hva er pappa problemer?

Daddy-problemene varierer seriøst fra person til person, og det er ingen "en måte" å ha dem. Det er heller ikke en beslutning om å få disse problemene, og mange kvinner innser ikke engang at de eksisterer innenfor dem. Det er viktig å huske at disse pappaspørsmålene er utrolig dype innenfor deres underbevissthet og ikke kan virkelig bli avdekket, med mindre en sertifisert psykolog eller lignende.

Noen mulige problemer inkluderer:

- Dating eldre menn * Ubevisst vil kvinnen ha en farertype *

- Mangel på tillitsspørsmål * Faren var upålitelig *

- Promiscuity * Opprør mot far som "brydde seg ikke" *

- Interesse i samme kjønn * ønsker ingenting å gjøre med menn, på grunn av far *

Vær oppmerksom på at disse mulig pappa problemer er nettopp det: mulig.Disse symptomene kan bare være en del av en persons sminke, og har ingenting å gjøre med deres forhold til far. Igjen er alt forholdsmessig og varierer drastisk fra person til person.

Personlig lider jeg av manglende tillitsspørsmål. Faren min var alvorlig en tvangsløgt, så jeg vokste opp å vite ikke å stole på folk og alltid være forberedt på en skuffelse. For det meste har jeg helbredet.

Imidlertid har jeg problemer med forhold til menn som er veldig hyggelige og hyggelige, fordi jeg alltid venter på at bomben faller, så å si. Jeg forteller meg selv, det er ingen måte en mann virkelig kan være så ærlig og søt. Han må gjemme seg noe. Selv om det ikke nødvendigvis er sant.

En annen interessant ting å merke seg er at pappa problemer ikke bare er reservert for kvinner med fraværende fedre. Mange kvinner, hvis far var veldig mye til stede i sine liv, lider også av farens problemer. [Les: Virkningen av en god eller dårlig far på en jente]

Tegn på at du kan ha pappa problemer

Nå som vi har en bedre forståelse av hva pappautfordringer er, kan vi begynne å bestemme muligheten for at du har dem eller ikke.

# 1 Du har problemer med å implementere grenser.Kanskje du tillater menn og kvinner å gå over deg. Du er jo vant til det. Folk kan presse ting på deg som du definitivt ikke er i orden med, men du tillater det å skje fordi du aldri har blitt lært å si nei. Noe om det bare gjør deg veldig ubehagelig. [Les: De avgjørende skrittene du må ta i livet ditt for å gjøre grenser]

# 2 Du har lav selvtillit.Om din far var i bildet eller ikke, ga han deg ikke kjærligheten og respekten du fortjente. Som et resultat er selvtilliten din ekstremt lav. Dette kan føre til at du har problemer med å skape grenser.

# 3 Du kan ikke stole på dine partnere.Som jeg sa før, er dette noe jeg lider av alvorlig. Din far har aldri gitt deg grunn til å stole på ham, så du lærte i ung alder at du ikke kan stole på mennene i livet ditt. De la deg hele tiden ned. [Les: Forstå frykten du føler i å stole på noen]

# 4 Du har en tendens til å danse eldre menn.Siden faren din ikke var den beste mannlige figuren i livet ditt, fyller du tomrummet her. Jeg vet, det er litt grovt å tenke på partneren din som din farsfigur, men ubevisst kan dette skje.

Dette betyr ikke at du er dating menn som er 20 år din senior * selv om det kan bety dette *! Du kan ganske enkelt være dating en fyr et par år eldre enn deg.

# 5 Du er følelsesmessig utilgjengelig.Din far har skadet deg, og nå er du redd for å elske noen andre. Det er helt sanselig, ærlig. Hvis du elsker noen, har de muligheten til å skade deg, og ingen ønsker det.

# 6 Du foretrekker seksuelle forhold til følelsesmessige.Hvis du har strengt sexbaserte forhold, trenger du ikke å utvikle følelser og risikere å bli skadet. Det er bare mindre rotete på denne måten.

# 7 Du er redd for forlatelse.Hver gang partneren din går, sier den lille stemmen i baksiden av hodet: "Han kommer ikke tilbake," selv om han aldri har gitt deg noen grunn til å tro på dette. Din far forlot deg, og nå er du alltid redd for at det vil skje igjen.

# 8 Du trenger stadig trygghet.Du finner deg selv ber om forsikring fra partneren din ofte.Elsker de meg fortsatt? Vil de fortsatt være med meg? Skal jeg være for clingy? Jeg er super skyldig i dette, og jeg har aldri engang innsett det til nå. [Les: 20 måter du overanalyserer, saboterer ditt forhold]

# 9 Du pleier å være sjalu.Hvis du ser din partner snakke med andre kvinner, har du en tendens til å bli bekymret, selv om de bare er venner. Han kunne lett forlate deg for denne kvinnen. Han kunne jukse på deg med denne kvinnen. Den lille stemmen på baksiden av hodet ditt forteller deg at du ikke er god nok og forårsaker flere problemer.

Jeg er også skyldig i denne, selv om partneren min har gitt meg absolutt ingen grunn til å tro at dette noen gang kan skje.

# 10 Du søker følelsesmessig utilgjengelige menn.Akkurat som om du kan være følelsesmessig utilgjengelig, så kan dine partnere. Hvis partneren din er følelsesmessig utilgjengelig, kan han minne deg om din far. Vi ser etter hva vi er komfortable med, vet du. Hvis faren din aldri ga deg tid på dagen, er dette det du ble komfortabel med, så du kan søke dette ut i dine partnere. [Les: Far-datter relasjoner og 10 pappa problemer det kan føre til]

# 11 Du skyver menn bort.Hvis noen er interessert i deg, kan du skyve dem bort. Du ønsker ikke å håndtere romantiske følelser fordi de fører til skuffelse, du vet det.

# 12 Du blir enkelt festet.I stedet for å skyve menn bort, kan du gjøre det motsatte: bli enkelt festet. Når du finner noen som du virkelig er interessert i, kan det være vanskelig å la dem gå og fortsette hvis de ikke føler seg på samme måte, eller hvis det bare ikke trengs for å planlegge. Dette går tilbake til oppgivelsesproblemene.

# 13 Du søker etter eventyr.Dette er noe jeg anerkjente innen meg ganske tidlig i mitt liv. Siden jeg aldri fikk "farens lille jente" eventyr, har jeg alltid ettertraktet eventyr i mine relasjoner. Det er oppsiktsvekkende å forestille seg eventyr som opptrer i det virkelige liv og stadig blir undervurdert av den virkelige opplevelsen. [Les: Faren kompleks og 13 effekter av en god eller dårlig far]

# 14 Du er en folkevennlighet.Din far var aldri fornøyd med deg, uansett hva du gjorde. Så nå ønsker du å tilfredsstille alle. Du vil bare gjøre alle glade og stolte av deg. [Les: Du kan ikke skjule disse tegn på usikkerhet]

# 15 Du elsker oppmerksomhet fra menn, selv om de ikke er din partner.Noe innsiden av deg krever følelsen av menn interessert i deg. Selv om du er i et forhold, håper du alltid at noen vil sjekke deg ut på treningsstudioet eller slå deg i baren.

[Les: 15 må-vite fakta om dating en jente med pappa problemer]

Nå da vi svarte på hva pappa problemer, håper jeg at du bedre kan forstå problemet. Mens de varierer, er det en ting som er sikkert, disse kvinnene ble feilt av sin far.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar