Velkommen til Multi-Tasking Nursery

Når plassen er kort, kan en ny ankomst truet med å ta over kontoret / spareplassen / lagringsplassen for alltid. Vi viser deg hvordan du kan ha begge deler.

Babyer kan være små, men de kommer med mange ting, så det kan være vanskelig å finne plass i hjemmet ditt. Men å bruke et rom for barnet ditt å sove i betyr ikke nødvendigvis å miste ditt ekstra soverom eller kontor.

Trikset er å tenke på babyen din passer inn i ditt hjem, i stedet for å måtte endre status quo dramatisk. Det har tatt deg år å få ditt boareal hvordan du vil ha det, så hvorfor skal du grøft eller flytte utstyret ditt for en liten ny ankomst? Tross alt, de trenger egentlig ikke et helt rom til seg selv før de er minst to. Inntil da trenger du bare et sted å parkere barneseng.

Hvis budsjettet ditt eller rommet ikke er stort, glem å tilpasse barnehagemøbler. Bortsett fra å kjøpe en Moses kurv, barneseng eller barneseng (disse kan brukes, men kjøpe alltid en madrass av sikkerhetsgrunner), kan du gjenbruke og omarbeide eksisterende gjenstander.

Allsidig reserve seng

Men din nye multi-oppgave plass kan også se bra ut - og jobbe hardt for deg og din baby. Gjør bruk av en enkelt ekstra seng i hjørnet av nurseversatile Spare Bedery ved å dekke det med nydelige kaster, tepper, leker og puter. Det vil skape en koselig dag seng for historier og stille tider med barnet ditt.

Velg en bærbar krybbe

Gi plass til besøkende i ditt (tidligere) ekstrarom med en bærbar eller sammenleggbar krybbe - for en slik dette, prøv Katie Crib, 99,99 €, Babies R Us. Bare flytt det når gjestene kommer, og babyen din kan sove i et annet stille hjørne av hjemmet ditt.

Multi-purpose Shelving

Bruk en hyller eller bokhylle som romdeler. To rom i stedet for ett, pluss ekstra lagringsplass? Ja takk. Fungerer med barn i ulike aldre eller i barnehage / kontor.

Del samme lagringsplass

Fikk en stor hyllenhet? Legg leker nederst i rekkevidde av små barn og papirarbeid for de voksne på toppen. Dekk i nydelig, men slitesterkt stoff og voila! Lagring for hele familien.

To rom i ett

Et multifunksjonelt område kan forvandles fra spisestue til barnehage om noen minutter. Gå for en barneseng (for en slik, prøv Stokke Sleepi Bed, £ 559, mothercare.com), så det kan lett gjøre plass for bord og stoler.

Creative Toy Storage

Ikke føler at du må kjøpe alt nytt - være kreativ og legg til en magisk kant til en gammel bokhylle ved å bruke den til å lagre leker. Vi elsker denne hyllestuen, eller lager en garasje på flere etasjer for biler og lastebiler.

Tilpass gamle møbler

Denne enkle bokhylleen inneholdt en gang kontorsfiler, men organiserer nå barnevakt essensielle. Bruk giftfri maling for å forvandle din egen - ideell for barnas soverom. Inspirasjon meg Barnas rom:

Finn din baby en plass

Hvis du planlegger å opprette et multi-oppgaverom, så er det å vurdere: > Prøv å fjerne elementer som du vet at du trenger fra rommet før sengetid. > Bruk blackout persienner for å holde lyset til et minimum. > Hvis du trenger å flytte møbler regelmessig, må du sørge for at det er på hjul eller bærbare. > Når din toto vokser, må du holde alle farlige eller ødelagte gjenstander utenfor rekkevidde.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar