Velkommen til treneren

Alle helsemål, motivasjoner og tidsplaner er like unike som fingeravtrykk. Deretter er det de viktige begjærene som alle menn har til felles, nemlig å våkne, føle seg godt og nyte et langt og sunt liv (uten å bli forpustet i trappene).

Trener er her for å hjelpe: hver uke med vårt gratis magasin, daglig på vår nettside eller opp til millisekund på våre sosiale kanaler - med alle inspirerende og motiverende tips, historier og råd for å hjelpe deg med å nå disse viktige målene. Og forhåpentligvis nyte reisen også.

De Trener mantra er "Gjør noe". Dette er ikke en etterspørsel - mer en representasjon av hva som foregår i hodene våre (og vi er ganske sikre, også din). Det er det kløe for at du skal få mest mulig ut av din tid på jorden: om det endelig gjør en maraton eller bare å få blodet til å pumpe med en inspirerende dokumentar på Netflix.

Uansett målene dine, hva du vil "gjøre", håper du at du finner "noe" å lese, like og dele på Trener.

Coach er det nye hjemmet til MensFitness.co.uk

Menns Fitness er det ledende helse- og treningsbladet for menn som ønsker å forbedre livet gjennom trening, kosthold og eventyr.

Vi er stolte av å kunngjøre at Trener nettsted coachmag.co.uk er det nye online hjemmet for menns treningsinnhold.

Ekspertene på Menns Fitness vil fortsette å gi råd, tips og trening på TrenerS kanaler. Hvis du har et spørsmål, kan du sende det til teamet ved å bruke #AskMF.

Abonnement på magasinet er tilgjengelig på den dedikerte menns treningssted her.

Hvor får du Coach Magazine

Trener er et gratis ukeblad med en distribusjon på 300.000 eksemplarer, hvorav 200.000 fordeles for hånd i London, i de store britiske byene og på de viktigste pendlingsstedene.

Ytterligere 100 000 er tilgjengelig nasjonalt på nøye utvalgte idretts- og fritidsklubber, treningsstudioer, hoteller og bedrifter.

Kan du fortsatt ikke finne en? Klikk her for å finne ut hvor og hvordan du finner den.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar