Onsdag Lunsj Club Q + A Med M & Bs Shopping Editor

Innhold

Har du savnet vår Wednesday Lunch Club med M & Bs shoppingredaktør? Ikke bekymre deg, du kan lese alle ekspertrådene hun delte her

Hver uke på mor og baby tar vi deg til onsdagens lunsjklubb - en sjanse til å få strålende råd til foreldrespørsmål fra en toppekspert. Denne uken var M & Bs shoppingredaktør Sarah Lafarge i standby for å svare på dine spørsmål.Med over 17 års erfaring i topppublikasjoner, er Sarah også en mamma på to og kjenner alle nøkkeltallene du trenger for livet som en mamma. Hun er M & B's go-to for alle mote-, shopping- og babyproduktspørsmål - og ryddet hennes tidsplan denne uken for å gi deg alle tipsene og hjelpe deg.Hvis du savnet chatten, er det som skjedde ...

Du bør ha brystene dine målt i noen få uker, da de kan forandres så mye under graviditeten

Noen av mine venner som er mødre, bruker mye på barnas klær, men jeg ser ikke poenget da min pjokk bare blir hennes rotete hele tiden! Kan du foreslå noen holdbare og rimelige merker som fortsatt er stilige?Sarah: Jeg er en fan av supermarked klær områder - ofte utrolig verdi og god kvalitet også. F & F-samlingen på Tesco blander seg på trendbrikker med viktige grunnleggende og jeg elsker TU på Sainsburys utvalg av fancy kjole og rollespill kostymer.

Nytt på stedet er Morrisons Nutmeg-sortiment, som også er tilgjengelig hos Kiddicare. Masse kule funky grunnleggende med størrelser fra baby til førskolealder som ikke vil bryte banken!Jeg er gravid og vil amme babyen min (hvis alt går til plan!). Hvilke ammende bras foreslår du? Trenger jeg å bli utstyrt for en?Sarah: Du må definitivt måles for en ammende bh. Du bør ha brystene dine målt noen uker uansett, da de kan forandre seg så mye under graviditeten. Dette er ikke bare for å hindre den fryktede droop, men hvis du støttes riktig, er du mindre sannsynlig å få ryggsmerter. Det er noen herlige pleiebrasjer på markedet hvis du vil ha noe feminint og fritt jeg liker Amoralia og også Elle MacPhersons Intimates-utvalg, tilgjengelig hos Figleaves. For et mindre masete utseende, er Cantaloop et nytt utvalg av sømfrie ammende bras som er tilgjengelige på Boots. Jeg har en baby i april og trenger fortsatt å kjøpe en buggy. Er det en jeg får kan for £ 250-ish (maks £ 300) som passer fra nyfødte, men vil i fjor?Sarah: Det du trenger er en 2-i-1 barnestol eller barnevogn. Disse er modeller som ligger flate og er overforstående - ideelt for nyfødte. De forvandler seg til en tradisjonell fremovervendt barnestol for småbarnsårene. Petite Star Evolve er stor verdi på bare under £ 300 (dette inkluderer også et bilsete) og har fungert bra i M & Bs lesertester. Min personlige favoritt er Silver Cross 3D - det er litt over budsjettet ditt på £ 325, men vel verdt det. Jeg er seks måneder gravid og finner det veldig vanskelig å finne smarte arbeidsklær. Noen forslag?

Sarah: Har du prøvd Seraphine? De er et spesialisert maternity merke og har mange kjendis fans - inkludert hertuginnen av Cambridge! De har et stort utvalg av fødselspermisjon og etter graviditetsklær, til rimelige priser.Jeg vil kjøpe en baby carrier og lene seg mot Stokke Babycarrier. Er det en god en?Sarah: Vi har nettopp testet dette i vårt februar-nummer (på salg nå!), Og det har noen veldig gode funksjoner og er veldig allsidig. Det avhenger av din livsstil og hvor ofte du vil bruke det som det er en av de dyreste på markedet. Vi har fått gode svar tilbake fra våre testere og det ble funnet å være veldig godt å fordele babyens vekt jevnt. For mer info se vår baby carrier galleri. Hvilke temaer ønsker du å dekke i M & Bs onsdagers lunsjklubb? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar