Onsdag Lunsj Club Q + A Med Spedbarns Dental Helse Ekspert Dominique Tillen

Innhold

Misset vår onsdagsklubbsklubb med tannhelsekompetanse Dominique Tillen? Ikke bekymre deg, du kan lese alle ekspertrådene hun delte her

Hver uke på mor og baby tar vi deg til onsdagens lunsjklubb - en sjanse til å få strålende råd til foreldrespørsmål fra en toppekspert. Denne uken var Dominique på standby for å svare på spørsmål om å ta vare på babyens tenner. Dominique er grunnlegger og administrerende direktør for Brush-Baby Ltd, som lager tannpleieprodukter til barn i nyfødt til seks år. Frustrert av å ikke kunne finne en passende tannbørste for hennes barnedatter, produserte Dominique sin egen tannbørste som virker med en babyes naturlige trang til å tygge. Hvis du savnet chatten, er det som skjedde ..."Hvor vanskelig skal jeg pusse babyens tenner? Jeg ønsker ikke å såre henne, selvfølgelig, men jeg vil sørge for at jeg rengjør dem ordentlig. Er det en måte å vite hvordan du får det riktig? Takk skal du ha.' Anonym. Børste-Baby: Vær forsiktig, det er ikke nødvendig å skrubbe! Din babys første erfaring med tannpleie må være hyggelig, så lenge babyen din er komfortabel og villig til å la deg børste tennene, får du det riktig.'Min baby er tann og jeg har pusset tennene hennes, men nå kommer de andre gjennom ved siden av dem, det er veldig ubehagelig for henne, og jeg har ikke vært i stand til å pusse dem en stund. Hvilke produkter eller ting kan du anbefale som ikke vil irritere eller forstyrre henne for mye, men vil holde tennene sunne? Takk!' Anonym. Pensel-baby: Å holde tennene og tannkjøttene rene er virkelig viktig akkurat nå, men du må være forsiktig. Prøv vår tannbørste med tynn silikon, det vil bidra til å holde begge tennene og tannkjøttene rene.Brush-Baby: Her er Brush-Baby Early Years Tannpleie tips ...1. Ingen tenner? Rengjør baby gums2. Teething? Pensle fra første tann og hold tennkjøttet rent3. Full sett med baby tenner? Pensle tennene to ganger om dagen og floss når to tenner begynner å berøre.4. Prøv å bruke en xylitol og fluor tannkrem'Jeg har brukt pensel babyservietter og mine de er flotte, min sønn synes det er et morsomt spill.' Alison Barber. "Jeg skulle ønske jeg kunne få børsten i babyens munn lettere, men hun er veldig motstandsdyktig og sparker opp. Hva er en god måte å prøve å gjøre uten å forårsake for mye stress? Hayley Kadrou.Pensel-baby: Her er noen ting du kan prøve ... En annen smak tannkrem, velg en veldig mild smak og bruk bare et smør eller kombinere enheter. Brush-Baby har en ny BabySonic elektrisk tannbørste du kan bruke og en tannbørste for å bruke henne selv. Hvis hun virkelig ikke vil la deg pensle, bare sørg for at et smet av tannkrem kommer inn i munnen slik at det kan starte jobben med å beskytte hennes baby tenner."Hvorfor trenger jeg å bruke en annen tannkrem til babyen min, kan han ikke bare bruke min?" Nicola Smith. Brush-Baby: Vi anbefaler ikke at babyen din bruker tannkrem. For det første er det sannsynligvis å være for sterk og minty og for det andre, det vil ha for mye fluor og kunne skade å utvikle voksne tenner. Bruk tannkrem utviklet for babyens alder - smaken og fluornivået vil være mer egnet.

Vi anbefaler ikke at babyen bruker tannkrem

«Jeg kan ikke få min pjokk til å pusse tennene sine; Faktisk kan jeg ikke engang få munnen åpen for å pusse dem! Hva kan jeg gjøre? Hjelp!' Marian Greally.Børste-baby: Dette er et vanlig problem, og bare vår Chewable Tannbørste ble designet for å håndtere. Gi dette til ham med sin favoritt tannkrem og la ham tygge bort."Lyder perfekt, og jeg gir alt en tur! Hvorfor er en tygbar børste bedre enn en vanlig børste? Jeg vil virkelig gi ham en god start. Nå har du gitt meg svaret ... hvor kan jeg kjøpe en av disse børstene fra? Marian Greally.Børste-baby: Den tannbørste tannbørsten vil bidra til å rense både tenner og tannkjøtt, det kommer også til de vanskelig å nå tenner og småbarn kan gjøre alt selv. Alt de trenger å gjøre er å tygge. Gode ​​nyheter! Du kan finne disse i baby-toalettseksjonen ved de fleste store supermarkeder, ved teething gels i Boots eller direkte fra Brush-Babys hjemmeside.'Kjære børste-baby, når skal jeg begynne å pusse babyens tenner og hvordan?' Sally Ann Sadler.Brush-Baby: Rengjøring av babyens tannkjøtt før de får sin første tann bidrar til å redusere bakterier i munnen og skaper et sunnere miljø for de nye baby tennene. Når den første tann er gjennom, må den rengjøres to ganger om dagen, slik at bakterier ikke kan få fotfeste. For å rense tannkjøttet, prøv vår DentalWipes og å rense nye tenner, bruk en myk baby tannbørste og tannkrem.‘Wow! Ikke klar over at du skal rengjøre tannkjøttet også, takk for råd! " Sally Ann Sadler.Pensel-baby: Holder tannkjøttet rent, viktig, men ofte glemt!'Min 18 måneder gamle har små brune flekker på en av sine fremre tenner. Tannlegen min sa at det ikke var hulrom, hun sa ikke å bekymre seg for det, men jeg er. ' Anonym. Pensel-baby: Hvis tannlegen har undersøkt tannen og bekrefter at det ikke er forfall, fortsett å holde tannen ren.De brune flekkene kan bare være en utviklingsmessig anomali i babyen tann som ikke er uvanlig. Husk dette betyr ikke at andre tenner, inkludert voksne tenner, nødvendigvis vil bli påvirket, men du må vente og se.«Min baby er foreløpig (hun er sju måneder), skal jeg begynne å børste straks?" Anonym.Pensel-Baby: Absolutt, hvis hennes første tenner kommer gjennom. Hvis de er svært små, prøv våre DentalWipes de er myke og milde i små munner. Du kan også bruke dem til å holde tannkjøttet rent for å unngå alvorlig tannpine forårsaket av tannkjøttinfeksjon og betennelse.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar