Onsdag Lunsj Club Q + A Med En Antenatal Class Instruktør

Innhold

Savnet vår onsdagsklubben med undervisningskurselærer Louisa Van den Bergh? Ikke bekymre deg, du kan lese alle ekspertrådene hun delte her

Hver uke på mor og baby tar vi deg til onsdagens lunsjklubb - en sjanse til å få strålende råd til foreldrespørsmål fra en toppekspert. Denne uken, klassisk instruktør Louisa Van den Bergh i standby for å svare på spørsmål.Grunnleggeren av Lulubaby, en gå til antitaturgruppe i London, håper Louisa å inspirere og gi mødre til å "finne en rytme som vil fungere for dem og deres baby."Louisa ble inspirert til å sette opp Lulubaby etter å ha opplevd traumatiske fødsler med begge barna i løpet av sin karriere i den raske verden på handelsgulvet på Goldman Sachs. Etter at hennes hjerte bokstavelig talt stoppet for et minutt i løpet av fødselen av hennes andre baby ble født bestemte hun seg for å trene som ammende rådgiver og deretter Lulubaby.Hvis du savnet chatten, er det som skjedde ...Jeg har allerede en fødselsdagskurs og tenker på å starte en amming - er det verdt kostnaden?Louisa: Hei det er flott du gjør allerede en klasse. Hvis du er ivrig etter å prøve å amme, er det definitivt verdt å vurdere en klasse fordi å ha litt kunnskap vil hjelpe deg å forstå hva som skjer i de tidlige dager. Amming er selvsagt veldig naturlig, men det er ikke alltid så greit - jeg sier ofte det er litt som dansende - dere må både lære og praktisere din nye ferdighet. Babyen din er født med reflekser for å hjelpe ham / henne med å matche og forstå dette, og hvordan kroppen din arbeider for å produsere melk, kan bidra til å amme seg til en god start. For eksempel fungerer amming på tilbud og etterspørsel, og det er derfor viktig å forstå at du må stimulere brystene regelmessig i de tidlige dager for å sikre en god forsyning.

Amming er åpenbart veldig naturlig, men det er ikke alltid så greit

Hvis du ikke kan delta i en klasse, så prøv å lese litt om emnet og se på noen gode kvalitetsvideoer av babyer som låses på for å se hvordan det gjøres. Sørg også for å spørre jordemor på sykehus for litt støtte hvis du finner det vanskelig. Jeg prøver for min første baby for øyeblikket og har ingen anelse om hva som skjer når jeg egentlig er gravid! Hvor fort registrerer jeg meg for klasser som dette? Er det en venteliste eller kan jeg bli bestilt for et kurs med en gang normalt?Louisa: Når svangerskapet er bekreftet, kan du begynne å gjøre undersøkelsen. Ta en titt og se hva som er tilgjengelig i området, og hva slags oppsett de har, ring dem og finn ut litt mer om hva de gjør. Så når du har fått 12-ukers skanning, kan det være lurt å bestille klassen din da. Vi finner at vi blir bestilt ganske tidlig, og jeg er sikker på at det er det samme med mange andre antatalklasser. Vanligvis er regelen jo raskere du bestiller, desto mer sannsynlig vil du få et sted. Hvis du venter for lenge, må du kanskje settes på venteliste. Lykke til med babyen som gjør!Skal min hubby delta på antenatalundervisning med meg? Han vil egentlig ikke, men jeg tror det ville være en god måte å få ham mer involvert og koble til med babyen vår. Hva tror du?Louisa: Dads oppfordres til å bli involvert, men det er en balanse. Vi har noen med partnere og noen uten. Dette er en god balanse, da det betyr at du har mulighet til å stille noen spørsmål du kanskje ikke spør om andre folks partnere er tilstede (for eksempel lekkende bryster kommer opp ganske ofte uten partnere der!) Og betyr også at partnere er spart noen detaljer. Vi finner ofte noen Dads er motvillige til å komme, men da trives de faktisk godt og føler at de lærer mye og har mulighet til å tenke på hvordan livet skal forandre seg. God snacks hjelper også!Jeg er i nord øst. Er disse klassene tilgjengelige over hele Storbritannia?Louisa: Lulubaby er bare i London for øyeblikket, men NCT er helt sikkert over alt. En venn sverger ved graviditetskurs meditasjon, sier det slapper av henne. Gjør du disse klassene? Er de noe bra? Jeg har ganske høyt blodtrykk og blir stresset så fort, så jeg regner med at de kan være bra for meg.Louisa: Det er veldig viktig å ta vare på deg selv (og derfor din baby også) og holde stressnivået nede er definitivt en del av det.

Lokale magasiner er også et godt sted å se ettersom lokale antenatalkurs kan inneholde dem eller annonsere.

På Lulubaby har vi en økt som trekker på viktige aspekter ved hypnobirthing og meditasjon. Vi oppfordrer alle våre mødre til å delta på dette som det er fantastisk avslappende og du går hjem med en CD som du kan trene med. Ikke bare nyttig under arbeid, men også nyttig for generell meditasjon og stress. Hvordan finner jeg ut hvor som helst i mitt område eller hvor mye det er, jeg er for øyeblikket 25 uker.Louisa: Et godt sted å starte søket lokalt, er ofte internett ved å legge inn postnummeret ditt. Det er også verdt å spørre din lege eller jordmor for deres anbefaling. Lokale magasiner er også et godt sted å se ettersom lokale antenatalkurs kan inneholde dem eller annonsere. NCT-nettsiden har også en funksjon der du kan legge inn postnummeret ditt og se hvilket kurs som er lokalt for deg. Andre ting du bør vurdere når du velger et antenatal kurs er: plassering (det er veldig hyggelig å ha et fellesskap av venner rundt deg med babyer i samme alder), partnerinteressering og hvilken postnatal støtte er tilgjengelig og timings. Kvelder er gode for de som jobber, men skriv ikke av om morgenen - du har lovlig tid til å gå på jobb for å delta på antenatalklasser! Hvilke emner vil du ha ekspertråd om? Del dine ideer nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar