Vi er her for å sortere din morgen

Vi er her for å sortere din morgen - øVELSER 2023
Vi er her for å sortere din morgen - øVELSER 2023
Anonim

Oppdatering: Registreringer for denne hendelsen er nå stengt

Morgen, la oss være ærlige, kan være en kamp. Etter hvert som mørket stenger inn, er det en veldig reell fare for at alle dine planer om meditasjon / chin-ups / fancy omeletter faller bort når de møter luringen av en løgn. Shh, det er ok. Vi vet at snooze alarmen må ha slått seg på.

Hør, skjønt: Det du trenger er en skikkelig grunn til å komme deg ut av sengen, og det er der Trener kommer inn. Vi har gått sammen med valnøtter i California for å tilby deg en sjanse til å våkne opp til velvære den 4. oktober fra kl. 07.00, en morgendoble topp med yoga og en deilig, næringsrik frokost - alt i The Shard i London.

Du starter med en 60 minutters wake-up stretching-sesjon som er designet for å stimulere deg for dagen, og deretter starte din utvinning med et utvalg av frokostretter og en smoothie etter trening. Etter det vil du sette deg ned (eller stå opp, avhengig av hvordan du føler) for næringsråd fra verten og "Flexi Foodie" Julie Montagu, en ekspert på bærekraftig, plantebasert spising og smart snacking.

Til slutt vil du gå bort med en godbagspose med gratis kopier av Menns Fitness, Kvinners fitness og Helse og fitness magasiner - samt et utvalg av helse- og velværeprodukter. Alt i alt er det en morgen verdt å stille inn alarmen din - og den er begrenset til 60 lesere, så meld deg på nå, slå av snooze-funksjonen og få #WellnessCracked.

For mer informasjon om California Walnuts, besøk californiawalnuts.uk eller følg @walnuts_uk på Facebook, Instagram og Twitter

Populært emne