Vi gjorde meg Pao Carrier Review

Hva de sier:

"Pao Carrier er en briljant allsidig, 3-i-1 myk strukturert babyholder laget for å gi det ultimate innen design, komfort og støtte til både foreldre og barn. Denne multi-directional bæreren kan brukes til frontbære i både ord-vendt og foreldre-vendt og bakbære. Ikke bare allsidig, denne transportøren har blitt nøye designet for å støtte den mest avanserte og ergonomisk korrekte sitteplassen i verden. Utmerket stilig og funksjonell, har Pao Carrier en flatterende timeglassformet design som ikke bare skaper den perfekte silhuetten, men er også svært behagelig å ha på seg. "

Testet av mamma Rebecca Carroll for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Baby føler seg veldig nær og sikker i Pao Carrier. Jeg føler ikke at jeg trenger en hånd for å støtte henne. Jeg liker det faktum at babyen i foreldreposisjon står høyt oppe på deg og følgelig føles veldig nær og snuggled inn. Pao Carrier var ganske enkelt å sette på en gang, tilpasset innstillingene dine. Pao Carrier er veldig kompakt så lett å bære rundt.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Du kan lett komme videre med andre gjøremål mens babyen er i Pao Carrier rundt huset, når du har en veldig klamrende baby, gjør dette livet så mye lettere. Det faktum at denne transportøren vil kunne brukes til babyen er ganske gammel gjør det mye mer valuta for pengene, selv om å måtte vente til babyen er fire måneder gammel for å kunne bruke transportøren ikke er ideell, er det bærere som kan bli brukt tidligere da jeg følte stropper gjør mest mulig forskjell i livet ditt.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg føler at Pao Carrier har funksjonene til noen av de dyrere transportørene, uten prislappen. Hvis du er ute etter et kvalitetsprodukt til en god pris, føler jeg at dette er produktet, det er ikke så mye dyrere enn noen av de mindre strukturerte produktene på markedet, men jeg føler meg mye mer brukervennlig og sikker for babyen.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg føler meg ikke 100 prosent sikker med at det er så mange fester på produktet, jeg bekymrer meg for at bakstroppene kan komme til å bli forkastet. Vektfordelingen er god, men ikke det beste jeg har følt i en bærer, jeg føler ikke at jeg kunne bære baby i transportøren i mer enn en time, selv om dette nok er fortsatt en av de beste på markedet.

Testet av mamma Alexis Hogarth for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil definitivt anbefale Pao Carrier til en annen forelder. Bæreren er allsidig med evnen til å bære babyen min komfortabelt foran bære (forelder og verden vendt) så vel som på ryggen min. Både meg og min mann er i stand til å bruke det like enkelt. Jeg er også glad i at den pakker seg ned i en så kompakt og sikker pakke når jeg ikke bruker den.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Pao Carrier hjelper meg å komme videre og gjøre oppgaver i byen raskt og effektivt uten å måtte bekymre deg for å manøvrere en ubøyelig barnevogn gjennom butikkskjermene, opp og ned heiser for å unngå trapper eller på spesielt opptatt steder, bare andre kunder. Det er kompatibelt med min babyskjorte som også er en god bonus.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Pao Carrier har en rimelig pris samtidig som den opprettholder en høy bygg og design kvalitet. Instruksjonene er grundige og enkle å følge, slik at det er klart på hvilket stadium babyer kan overføre mellom de forskjellige venteposisjonene. Bruken av forskjellige "dyreforeldre" for de forskjellige bæreformene legger til og med til klarhet i instruksjonene.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det er rikelig med justerbarhet for å bety at denne transportøren vil være komfortabel på alle og kan brukes hvor som helst, men nivået av justerbarhet betyr også at det kan ta litt tid å få hodet rundt å få alle stroppene til den rette balansen. Derfor føler jeg at for de første "slites" at jeg trengte partneren min til å hjelpe til med å sette opp ting som de har en bedre oversikt over alle spenne. Forenkling av spenne er den eneste måten å forbedre produktet på.

Testet av mamma Carly Cox for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale Pao Carrier av mange grunner. Hvis du er ute etter en lett, kompakt, ergonomisk bærer, så er dette den for deg. Det er super lett å bruke (når du blir vant til det som går der) og i motsetning til andre transportører, trenger det ikke å "bryte inn". Stoffet er super mykt fra det øyeblikket du trekker det ut av rørpakningen. Jeg testet denne transportøren med min 20lb, 9 måneder gammel og vektfordelingen var fantastisk. Jeg sliter med en dårlig tilbake, men jeg elsket å bære min lille jente i dette.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Når vi testet denne transportøren, var vår lille jente grouchy fordi hun hadde savnet hennes morgennap. Jeg poppet henne inn og hun elsket nærhet med en gang. Jeg burde ha tatt muligheten til å vaske opp, gå til butikkene eller noe like bra, men i stedet gikk jeg rundt huset mitt og spiste kvelder som jeg aldri får fra min voldsomt uavhengige 9 måneder gamle!

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Dette var vår favoritt carrier. Enkel å bruke, lett, kompakt og super mykt materiale. Jeg elsker måten det brettes ned i en liten pakke som gjør det enkelt å transportere rundt. Hvis du liker å gjøre en kombinasjon av å bære og skyve dette, er det en flott bærer å holde i bunnen av barnevognen din.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det negative jeg har om dette produktet var at jeg fant det vanskelig å justere når det var på. Materialet syntes å slå i spenne, noe som gjør det umulig å trekke seg tettere. Jeg måtte få babyen til å stramme den og sette henne inn igjen. Jeg kunne heller ikke nå spenne å løsne når babyen var i bærebjelken.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar