Vi elsker denne nye Bounceroo rocker - møt Gerry the Giraffe!

Innhold

Gerry the Giraffe er et nytt produkt designet for å berolige babyen din, og gi mødre fem minutter med fred. Se videoen for å finne ut hvorfor vi elsker det så mye!

Den nye Bounceroo er en fullt bærbar rocker, designet av pappa av fire Warren Newton, fra Lincoln.

Den morsomme videoen som introduserer Gerry the Giraffe til verden, har allerede blitt sett på mer enn 1 million ganger.

Bounceroo, fra Innovative Baby Products Ltd, er kompatibel med bilseter, rockere og barnesenger. La Gerry Giraffen forsiktig berolige babyen din til å sove, noe som gir deg fem minutter med fred.

Den har flere innebygde funksjoner: 4 hastighetsinnstillinger, en låsfunksjon (for å stoppe små fingre ved å trykke på knapper ved en feil); og en timerfunksjon (med en maksimal innstilling på 30 minutter).

For mer informasjon besøk innbp.co.uk. Bounceroo skal lanseres i august 2015.

Vennligst Del og Liker. For forhåndsbestillinger i Storbritannia og USA Vennligst besøk: - https://www.indiegogo.com/projects/a-world-first-the-bounceroo/x/99183151ste gang du laster opp den mindre filstørrelsen til FB! Nyt en verden først! :-) Vennligst sjekk nettsiden www.innbp.co.uk for oppdatert nyheter om levering og andre produkter i serien. Eventuelle andre spørsmål, vennligst gi meg beskjed.

Skrevet av Innovative Baby Products Ltd mandag 30. mars 2015
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar