Kjærlighet Alle (Av Pharrell Williams Tennis Collection)

Innhold

Selv om mote fra 1970-tallet har tilbrakt de fleste av de følgende tiårene, blir de ikke alt om flared bukser og hippier - faktisk har de hatt stor innflytelse på de siste årenees trender. Så det virker ganske passende at amerikanske rapper, produsent og mote designer Pharrell Williams har samarbeidet med sportswear gigantene Adidas på en tennissamling inspirert av tiårets livlige stil.

ANBEFALT: Tennis Hu - Vår favoritt nye trener av sommeren

Kombinere moderne Adidas-teknologi med en ånd - og et fargevalg - som reflekterer 70-tallet, inkluderer Tennis-samlingen av Pharrell Williams strikkevarer, polotopp, kabel-strikkede gensere og sporplater som tilbyr en oppdatert versjon av stilene som er berømt av tennisstjernene av tiåret, fra Rod Laver til John McEnroe.

Tilbehøret inkluderer fargede sneakers, retro-kose pannebånd, knelangssokker og visir, slik at du kan hilse på tiåret i stil som fungerer både på og utenfor tennisbanene.

Barricade 2017 Pharrell Williams Sko £ 110, NY Colourblock polo skjorte £ 120, NY Colourblock shorts £ 90, NY spor topp £ 200, NY kabel V-hals genser £ 200, sportshåndkle £ 63. Besøk adidas.co.uk/pharrell

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar