Vi liker utseendet på den nye innkallingen Steel HR Fitness Tracker

Innhold

Det er ikke lett å skille seg ut i den jamfylte verden av treningssporing, men det er et triks Withings har alltid klart å trekke seg av ved å gjøre de smarteste sporene på markedet.

Deres Activité-linje er stolt av å se ut som en analog klokke og gjør treningssporing enkelt. Batterilevetiden måles i måneder ikke minutter, og sport og søvn registreres automatisk, med alle resultatene strålet til en brukervennlig app.

ANBEFALT: De beste treningssporene

Alt dette er bra, men som følge av dette var det noen begrensninger for Activité-trackers for mer alvorlige treningsfans. Ingen skjerm for å vise statistikk som trinn betydde mindre info tilgjengelig ved et øyeblikk, og fokus på batterilevetid førte til at juice-sugende funksjoner som hjertefrekvenssporing ble ignorert.

Disse begrensningene har blitt tatt i bruk med den nye Steel HR, som er tilgjengelig i løpet av de neste ukene.

Stål HR har samme slanke design som Activité klokker, men legger til i en liten, uoppdaget skjerm til klokkeflaten som viser treningsmetrikker. Det, som du kanskje har gjettet fra navnet, sporer din hjertefrekvens.

Hjertesporingssporingen vil ta en lesning hvert par minutter, men blir kontinuerlig når Stålet oppdager at du deltar i en aktivitet, når du sannsynligvis vil være mest opptatt av din hjertefrekvens. Imponerende hevder Withings at han har klart å trekke seg av med å lage en hjertefrekvenssporing som ikke avgir batteriet innen en uke, noe som er en uhensigtsmessig prestasjon.

Stålhovedet bør vare i 25 dager mellom belastningene, og hvis det er igjen å kjøre ned, vil det gå inn i en lavspenningsmodus. Dette deaktiverer hjertefrekvenssporing og varsler, men sporer fortsatt aktivitet og sover i ytterligere 20 dager.

Selv med tillegg av hjertefrekvenssporing, er Steel HR vanntett og logger svømmes automatisk. Faktisk spores over ti idretter automatisk inkludert standardpris som løp, men også mer eksotiske tidsfordriv som ping pong og dans. I tillegg kan mer enn 30 forskjellige aktiviteter logges manuelt.

ANBEFALT: De beste treningssporene for svømmere

Withings har også benyttet seg av den nye skjermen for å legge til i noen smartwatch-muligheter. Stål HR vil varsle deg for samtaler, meldinger og kalenderavtaler.

Sjekk tilbake for full gjennomgang når vi tar hendene på det.

£ 169.95 - £ 179.95, forhåndsbestilling på withings.com/uk, skip i 2-4 uker ved skrivingstidspunktet (5. januar)

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar