Vi ønsker ikke å høre noen dårlige unnskyldninger

Innholdsfortegnelse:

Vi ønsker ikke å høre noen dårlige unnskyldninger - øVELSER 2023
Vi ønsker ikke å høre noen dårlige unnskyldninger - øVELSER 2023
Anonim

«Det er bedre å tilby ingen unnskyldning enn en dårlig,» skrev George Washington engang, men tilsynelatende er råd fra den grunnleggende faren til det moderne Amerika ikke nok for den moderne genten: ifølge en nylig undersøkelse av 2000 briter, nesten alle har en unnskyldning for ikke å være sunnere.

Nok er nok. Ja, det er noen gode grunner til ikke å være i form. Nei, din er sannsynligvis ikke gyldig. Vær så snill å la oss knuse dine ugyldige unnskyldninger til biter - fortell dem, RuPaul.

Logo via GIPHY

Det er for dyrt

På 68% var dette den beste unnskyldningen for å ikke bli med på et treningsstudio - selv om det er verdt å merke seg at et års medlemskap til Oxford Street EasyGym (£ 24,99 per måned) koster mindre enn en enkelt kveld ute i London (£ 330 for et hotell, drosje og to-retters middag, ifølge TripAdvisor). Fortsatt for mye? Tren hjemme eller i parken: gjør fem runder med ti press-ups, ti knep og ti lunges (hvert ben) og du er allerede foran de fleste trenerne.

Jeg er for selvbevisst

OK, dette er rimelig, og 14% av mennene sa det. Men hvis snapback-clad bros gjør deg ubehagelig, er det en enkel løsning: gå inn med en plan. Ved å velge en etablert rutine (plukke fra disse treningsøktene) og holde seg til den, vil du bevege deg med hensikt, eliminere andre gjetninger og overbelaste #gainz mens forfølgerne dine holder seg i benken-press limbo. Fordel: mannen med planen.

Jeg har for mye arbeid å gjøre

Egentlig? Tydeligvis er dette mulig - kanskje du er en junior lege, eller Warren Buffett - men hvis du er en a litt fristet til å klikke på dette gifet av en katt som leker med en gris, det er en god innsats at du kan strukturere tiden din bedre. Last ned LeechBlock, gå av sosiale medier og kom deg til jobb for å diskutere dine overordnede. Hvis du blir spurt om din lunsjestudies vane, fortell dem at du er mer produktiv om ettermiddagen etter litt fysisk aktivitet.

Mine kolleger elsker bare kjeks

Iit er umulig å spise sunt, sier 16% av deg, fordi dine arbeidskamerater er en dårlig innflytelse - det er greit, til du husker at du er voksen og helt ikke i stand til å ha en vaniljefløde når pakken er passert. Hvis det hjelper, fortell folk som deg ikke Spis kjeks, ikke det du kan ikke - Ikke bare vil de være mer sannsynlig å respektere din beslutning, men du vil reframe deg selv i ditt eget sinn som den typen person som er over smålig Jammie Dodger-relaterte bekymringer.

Jeg har ikke tid til å lage sunn mat

En tredjedel av dere sa dette, selv om det er litt i strid med de fire timene og 32 minutter med TV som gjennomsnittlig britisk voksen tilsynelatende ser på en enkelt dag. Selv om du er i den lave enden av det spekteret, bør prepping ikke vare lenge: sett en halv time på søndag for å hogge peppers, brokkoli og grønne bønner mens du steker opp litt kylling og kalkunhakk, re gjort for uken.

ANBEFALT: De nye regler for fitness

Populært emne