Vi gjorde to timer med (veldig) Hot Yoga med Goldie

Innholdsfortegnelse:

Vi gjorde to timer med (veldig) Hot Yoga med Goldie - øVELSER 2023
Vi gjorde to timer med (veldig) Hot Yoga med Goldie - øVELSER 2023
Anonim

Har du vært i yoga, har det alltid vært tilfelle?

Ikke i det hele tatt. Jeg pleide å trene mye på treningsstudioet og fikk en fin henge, men jeg fokuserte ikke på kjerne-, puste- eller sinnstilstanden, alle de tingene som gjør yoga til en utrolig trening til å trene. Hvis anthing, pleide jeg å forlate treningsstudioet følelsen mer aggro og pent opp enn da jeg ankom. Nå, med yoga, er det hele motsatt.

Hvordan brøt den første økten din ut?

Første gang jeg gikk, holdt jeg bare drifter ut av sonen. Jeg kunne ikke hack det. Det var for mye for meg, og jeg gikk selv ut av rommet, som viser hva slags negativt sted jeg var inne på den tiden. Jeg kunne gå på treningsstudioet med vennene mine, og det var mye lettere, men jeg trengte å forklare hvordan jeg ønsket å være og det harde arbeidet det ville ta for å oppnå det. I løpet av de siste årene har jeg bløt ut litt, så gikk til min første økt i en stund, jeg var langt mer åpen og mottakelig for yogaens underliggende prinsipper.

Hvordan har yoga postivt påvirket deg?

Det har vært litt av et gjennombrudd for meg. Selv om den fysiske siden viser seg å være veldig gunstig når det gjelder å holde meg limber og føle seg frisk, er det mer en mental ting. Treningsstudioet kan være et aggressivt miljø, og jeg er ganske aggressiv fyr, så det var fueling som i motsetning til å berolige meg ned. Jeg bryr meg ikke om fortiden heller heller, jeg tror på å tilpasse livsstilen din og akseptere dine demoner. Det har vært alt om å kaste huden og begynne på nytt.

Image
Image

Hvis noen hadde foreslått yoga mens du gikk på treningsstudioet, hva ville du ha sagt?

Jeg ville ha sagt det ikke for meg, men treningen har forandret seg så mye nylig med nye teknikker, rutiner og øvelser at det ikke lenger handler om tunge vekter og jobber med bestemte muskler, det handler også om kjernestyrke og en helhetlig tilnærming til helse. Folk kommer også inn i ulike idretter, for eksempel sykling og svømming, mens det på 90-tallet virket som om de bare løftet vekter og jenter gjorde aerobic, og det handlet om det.

Hvordan hjelper yoga deg med å håndtere den maniske livsstilen til en DJ?

Å leve i musikkmiljøet kan være ganske giftig. Da jeg gjorde narkotika i de tidligere stadiene av karrieren min, visste jeg egentlig ikke hva det var for meg. Yoga gir så mye klarhet. Jeg får så mye arbeid på grunn av det, og jeg trodde aldri jeg sa det, men det har virkelig rewired meg.

Image
Image

Ta en titt på Goldies nye yoga klær - Yogangster

Hvis dette inspirerte deg, så vær sikker på å besøke Bikram Yoga for å prøve din første smak av hot yoga.

Fotografi - http://www.benknightphotography.co.uk

Populært emne