5 måter å stoppe en gammel affære fra å ødelegge ekteskapet ditt

Utroskap trenger ikke å være det siste strået i ekteskapet ditt. Med tid til å helbrede, mye innsats og disse 5 tipsene, kan du sette ting igjen. Av Lianne Choo

Enten det var deg eller din ektefelle som ble fristet og ledet avvei, hopper tilbake fra en affære, vil ar selv de modigste av forholds soldater. Ingenting er verre enn å måtte undergjøre at personen som du brydde deg om mest i verden, var grufull nok til å krenke livet du bygget sammen.

Oftere enn ikke, slutter mennesker som engasjerer seg i affære, ikke med sin affærepartner, men en stabel med ekkel skilsmissepapir i stedet. Hvis du har blitt lurt på og på en eller annen måte funnet styrke til å tilgi din ektefelle for overtredelser og hjertesorg som du måtte gå gjennom, må du sette noen regler på plass for å holde det som skjedde fra å ødelegge ekteskapet ditt.

Å sette en jukseskandal i det siste er ikke på noen måte en enkel oppgave. Men gjennom en skilsmisse, forklarer alt til barna og trudging videre gjennom livet uten en person du elsker, vil det definitivt være mye vanskeligere. Dette er nettopp hvorfor du ikke bør tillate bare en forekomst av utro fra å ødelegge et potensielt vellykket ekteskap.

Hvordan hindre en gammel affære fra å ødelegge ekteskapet ditt

Her er noen doser og ikke å huske på om du eller partneren din hadde en affære tidligere og ønsker å gå videre fra hendelsen som et lag.

# 1 Lær av feilene dine. Med mindre din ektefelle er en seriell snyder som ingen terapi kan kurere, må du ta noe ansvar for hva som skjedde. Ikke misforstå oss. Vi mener ikke at du må klandre deg selv for det som skjedde. I stedet erkjenner at ekteskapet er en to-persons jobb, og det var kanskje noe du gjorde eller ikke gjorde som gjorde at din ektefelle skulle gå på vill.

Kanskje du ikke setter pris på din partner slik du burde ha. Kanskje du smutte ut en for mange ganger, og din signifikante andre behøvde bare å komme vekk fra deg. Kanskje du ble distrahert og fokusert på noe annet enn ditt forhold. Kanskje den lidenskapelige gnisten mellom dere to dukket bort og du gjorde ingenting for å reignere den. Kanskje du ikke vil gi din kjære nok følelsesmessig støtte.

Uansett årsaken, bør du ta litt tid og prøve å finne ut det øyeblikket da du skjønte at ting forandret seg for det verste. Når du er i stand til å finne ut det, vil begge av dere kunne lære av feilene som er gjort, og forhåpentligvis aldri gjenta dem igjen. Å holde ekteskap fra å falle fra hverandre etter at en fuskeskandal tar mye tid og arbeid, så du kan ikke være redd for å få hendene skitne.

[Les: 10 grunner til at menn fortsatt jukser på fantastiske kvinner]

[Les: 25 grunner til at kvinner jukser på sine partnere]

# 2 Ikke miste fortiden hvis du kan hjelpe det. Selv om den skyldige parten med rette burde føle seg fryktelig om hva som skjedde, må du forstå at hengsling på skylden ikke skal bidra til å redde ekteskapet ditt. Det vil sette det på fastsporet til doomsday.

Fortell din ektefelle, â € œJeg kan ikke love deg at jeg aldri vil ta opp dette igjen. Jeg er bare menneskelig. Men jeg kan love deg at jeg skal prøve mitt beste. " Vær oppriktig i ditt løfte og gjør en innsats for å bite tungen hver gang du vil hente hendelsen og lash ut på din ektefelle. Få alt ut av systemet ditt før du bestemmer deg for å fortsette som et lag.

Enten du har det ut mellom dere eller engasjert hjelp av en mekler som en ekteskapsrådgiver eller en venn, snakk om hva som skjedde så mye som du vil i begynnelsen, men få alt ut av systemet og aldri ta med alt opp igjen. Få så mye nedleggelse som du trenger og lukk saken når du gjør det.

# 3 Gjør en innsats. Å få over en hjerteskjærende hendelse som å finne ut din ektefelle hadde en affære er ikke lett. Det er sikkert at det kan være enkelt å gå bort, men mange velger å holde seg av flere grunner som inkluderer barn, økonomiske stammer, eller bare fordi de elsker sin ektefelle og vil gi det et nytt forsøk.

Uansett årsakene til at du bor, må du innse at det kommer til å ta krefter, spesielt fra din side. Du har kanskje ikke gjort det, men du må fortsatt forsøke å gjøre ekteskapet. Enten det bare er å være sivil med din ektefelle på en dårlig dag, eller gjør det bevisste forsøket på å ikke brenne alle klærne sine, må mye innsats komme inn i spill hvis du vil bli gift. [Les: Den enkleste måten å komme over tillitsspørsmål i et forhold]

Du tror sannsynligvis at din snyte ektefelle ikke fortjener respekten du tilbyr dem, men du må være den største personen i dette forferdelige scenariet. Du kan ikke like å høre dette, men de føler seg allerede dårlig nok som det er. Det er ikke nødvendig å fortsette å ta feil på de feilene de har gjort, for før eller senere vil de ikke kunne ta det lenger, og kan bare ende opp med å bli den som går bort. [Les: 17 søteste måter å be om unnskyldning for partneren din]

# 4 Ikke gjør sammenligninger. Dette rådet gjelder alle fasetter i livet ditt. Når du velger å bli i ekteskapet ditt, selv etter en jukseskandal, må du alltid huske aldri å gjøre sammenligninger.

Ikke sammenlign hva livet var som før hendelsen. Ikke sammenlign deg med personen din ektefelle lurte på deg med. Ikke sammenlign dine forventninger med virkeligheten. Ikke sammenlign noe fra ditt idylliske pre-utroskapsliv med måten ting er nå på.

Det er sikkert å sammenligne fortiden til nåtiden, og det er en fin måte å forbedre og lære av feilene som er gjort, men å sammenligne hver eneste liten ting vil utvilsomt få deg til å fokusere for mye på hvor vanskelig det blir å sette ting igjen.

# 5 Lær å tilgi. Dette er kanskje det vanskeligste rådet å ta. Du kan aldri glemme hva som skjedde, men du bør sikkert lære å tilgi. Uten tilgivelse, vil ekteskapet ditt aldri overleve.

Uansett hvor lenge, hard og humpete reisen til tilgivelse kan være, må du gjøre det for din forholds skyld. Hvis du virkelig finner ut at du ikke kan slippe av det som skjedde, kan det være tryggere å si at du skal gå vekk fra ekteskapet ditt.

Ingenting, ikke engang et ekteskap av stål, kan ta trykket og vekten av en jukseskandal hvis tilgivelse ikke er en del av bildet. [Les: Når skal du tilgi en juksepartner?]

Det er ingen eneste måte å slette flekk av utroskap i ethvert ekteskap. Men med en ekte innsats for å sette ting riktig og en stund for å tillate dere å helbrede, kan du redusere blight of cheating til bare en annen bump på vei til et lykkelig livslang ekteskap.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar