Måter å avvise noen og hva som kan forventes etterpå

Er din venn eller kollega alltid be om en date? Her er noen måter å slå dem på, sammen med scenarier for hva som kan skje etterpå.

Når noen du knuser på, jakter deg rundt i håp om å vinne dine følelser, er det magi. Når noen du bare ikke er i, gjør det det samme? Det er tortur! Du kan håpe at deres ubarmhjertige forfølgelse vil bare stoppe på egenhånd, men dypt ned du vet at du bør være å bygge en avslagsplan.

Avvisning suger, enten du har kjent personen i 2 år eller 2 uker, noe som gjør det enda viktigere å nærme deg avslaget ditt med forsiktighet.

Dessverre, selv om beundreren din tar avslaget ditt, vil de fortsatt forlate samtalen med noen onde følelser. Enda verre? Så vil du. Avvisning av noen virker ikke akkurat bra. Det er vanskelig, det ødelegger potensielt et ellers flott vennskap, og det gjør dine fremtidige samhandlinger med den personen ubehagelig. Når det blir sagt: Avslag gjør ikke deg en dårlig eller slem person. Det gjør deg ærlig.

Hva ikke å gjøre når du avviser noen

Selv veteraner i avslagsspillet forplikter seg fortsatt noen av disse gaffes. Vær hensynsfull, og hold disse tipsene i bakhodet.

#1 DONâ € ™ t gi falsk håp. Det er rett og slett lett å sette av med å avvise noen ved å late som å være forvirret om hva du vil, men det er viktig å aldri gi din beundrer falsk håp heller. Å fungere som om du kanskje har en fremtid med denne personen, er ikke bare middel, men vil sannsynligvis resultere i endeløse nudger fra den personen som spør om du har gjort tankene dine enda. Det forhindrer også beundreren fra å flytte videre til noen andre som kan returnere sine følelser.

# 2 DONâ € ™ t avvise noen gjennom en venn. Bare fordi du deler en gjensidig venn, betyr det ikke at du kan bruke den personen som et mellomrom for å avvise din hemmelige beundrer. Det er uhøflig og rett og slett juvenilt for å få vennene dine involvert i ditt skitne arbeid. Sett på storpikebuksene dine og ha rett til å gjøre det selv.

# 3 DONâ € ™ t avvise noen i offentligheten. Å gi beskjed om avvisning via sosiale medier kan virke praktisk, men det er også svært uhøflig. Bare fordi du kunne avvise noen via Facebook, fortsatt i din PJ mens du nipper til morgenkaffen din, betyr det ikke deg bør gjør det. For ikke å nevne, å avvise noen foran andre er ydmykende og nedverdigende. Vis denne personen nok respekt for å si din "Nei takk" i privat.

[Les: Topp 9 grunner menn blir avvist av kvinnene de vil ha]

Hvordan avvise noen du ikke er i

Så hvordan avviser du noen med klasse, sjarm og takt? Her er noen metoder, fra feig til rettferdig ærlig, for å avvise den vedvarende noen.

# 1 For feigen: Avvisning via tekst. Teknologi er veien for fremtiden, ikke sant? Hvis det er sant, så vil din hemmelige beundrer sikkert ikke bli avvist ved hjelp av tekstmelding. En enkel â € œNo, takk â € œâ € eller â € œSorry, jeg ser deg ikke den veien â €  er mye lettere skrevet enn sagt. Et klart must hvis du går på cowards rute!

Fordeler: Ingen er rundt for å oppleve det klossete. Tross alt, de kommer ikke til å videresende din avvisningstekst til alle sine venner! Du vil heller ikke være der for å se den skadede blikket på ansiktet deres.

Hva du kan forvente etterpå: Ikke bare viser du denne personen respekten for å snakke med dem ansikt til ansikt, du kan bare gjøre ting verre. Hvorfor? Tonen i en tekstmelding er helt opp til tolkning av leseren. Hva du kanskje tror du skriver som omsorgsfull og medfølende, kan mottakeren ta like uhøflig og nedtonende.

# 2 For procrastinator: unngå dem. Når beundreren spør deg ut, fortell dem bare at du ikke er sikker på hvordan du føler om dem enda, og du trenger mer tid til å tenke. Eller fortell dem at du har en travel uke fremover, og du vil gi dem beskjed når tidsplanen rydder opp. Unngå oppfølging.

Fordeler: Odds er, du kan komme opp med en million unnskyldninger og fortsette å gå en stund før de endelig får hinten.

Hva du kan forvente etterpå: Hvis falskt håp ble gitt og senere fant ut til å være en ruse, vær klar for at de skal kunngjøre til vennene deres hva en drille du er. Vær oppmerksom på dette: En klar avvisning er alltid bedre enn et falskt løfte.

# 3 For den gjennomsnittlige jenta: blatant løgn. Ah, den blatante løgnen. Dette er en av de enkleste måtene av en klebrig avvisning. Av en eller annen grunn blir kjærligheten av avvisning ofte bremset, når det ser ut til å være en forsiktig unnskyldning bak den.

Noen ideer: Du liker for øyeblikket noen andre, du ser ikke til dato ennå, du har nettopp kommet ut av et forhold, du reiser mye for arbeid, eller du flytter deg lett til Kina for å bli celibat monkâ € | og listen fortsetter.

Fordeler: Det er den enkleste veien ut, uten å skade deres følelser for dårlig. [Les: 14 no-fail måter å skru ned noen type fyr]

Hva du kan forvente etterpå: Ligger fungerer vanligvis bare bra mens du er i øyeblikket, men undervurder aldri besluttsomheten bak noen med en forelskelse. De som står under din briljans stavelse er ubarmhjertige når du snu sannheten.

Hvis du sier at du liker noen, vil de spørre vennene dine om det er sant. Hvis du sier at du jobber for mye, vil de komme inn på arbeidsplassen din med en overraskelseslunsj! Bunnlinjen er, de vil sikkert finne ut at du er en stor fett løgner, og du vil bli sittende fast og prøver å forklare dine løgner.

# 4 For profesjonelle: visittkort. Har noen profesjonelle visittkort trykt. Disse kjøres super billige, hvis de gjøres på nettet. Har kortet ditt rett og slett lest: "Nei, takk." Neste gang noen spør deg og du ikke er interessert, må du bare fortelle dem at du vil gi dem kortet ditt.

Fordeler: Rett og til poenget. Gjør deg tilberedt for noe.

Hva du kan forvente etterpå: Reaksjonen på denne metoden kommer enten til å være en godmoralert latter, eller mottakeren kanskje tror du er Satans gud. Uansett er dette avslaget reservert for fremmede, jerks på nattklubber og rundt folk som du ikke vet - så hvem bryr seg hva de tenker på deg?

# 5 For de modige: ærlighet. Det er vanskelig å være ærlig, dessverre. Imidlertid foreslår det sterkt at neste gang noen spør deg ut, nipper du det i knoppen umiddelbart og ærlig. Hvis du ikke vil gå ut med dem, fortell dem det. Du trenger ikke å være slem om det, men du må være direkte.

Fordeler: Du løg ikke din beundrer, eller leketøy med hans eller hennes følelser. Du var åpen og ærlig.

Hva du kan forvente etterpå: Når du er avvist, kan personen som pleide å være så slitt av deg, plutselig forsvinne fra livet ditt. Dette kan skje av flere grunner: forlegenhet, tristhet, ikke å være i stand til å være venner, et forsøk på å få deg til å se hva du mangler, etc. Hvis dette skjer med deg, viser det at personen du avviste har ingen Intensjon om å holde deg rundt med mindre de kan date deg.

På den annen side kan den du avviste, reagere positivt ved å beundre din ærlighet og velge å forbli på gode vilkår.

Det tar mot til å si nei

Det tar ekte mot å komme ut og si â € œno, â € når noen spør deg ut. Fristelse er florerer for å unngå den personen, eller i det minste unngå å skade sine følelser. Den vanskeligste formen for avvisning? Sannheten. Itâ € ™ s vanskelig å være ærlig, og det er vanskelig å la folk ned. Så neste gang du biter på kulen og bruker ærlighetskortet, gi deg selv et klapp på ryggen. [Les: Ting å huske på når du avviser en fyr]

Når noen spør deg ut, kan det få deg til å være vakter, eller du kan til og med fornye den vanskelige posisjonen du har blitt satt inn. Før du er klar til å løsne på dem, husk det bare mens det tar mot til si nei, det tar også mye mot til å sette dine følelser der ute, så prøv å ikke være for sjel-knusende med avslaget ditt.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar