9 måter å slutte å tiltrekke usunne forhold

Hvis du er lei av dating jerks, og ønsker å finne noen flotte, så er det måter å slutte å tiltrekke usunn og uønsket forhold!

Har du noen gang spurt deg selv om og om igjen, hvorfor fortsetter du å tiltrekke seg douchbags? Vi alle elsker ideen om en dårlig gutt, eller fyren med tatoveringer, eller den hottie som kjeder-røyker, eller den som foreldrene dine ikke godkjenner, eller den fyren som ser ut som din favoritt rockestjerne. Eller kanskje du bare foretrekker gutta som er super arrogant, og behandler deg som dritt. [Les: 9 grunner er du fortsatt med feil fyr]

Uansett hvilken type rykk du har vært dating som har ført til at du alltid har mislykket og usunn forhold, er det på tide at du slutter å gjøre det du har gjort, fordi det åpenbart ikke gjør deg noen favoriserer.

Hvordan slutte å tiltrekke seg forferdelige forhold

Det kommer en tid når du tror at nok er nok, og at du fortjener å være i et godt forhold. Men hvis du ikke har noen ide om hvordan du kan endre datingvaner for å tiltrekke seg sunnere relasjoner, er det et par tips.

# 1 Evaluer ditt utseende. Visst, utseende er ikke alt, men måten du presenterer deg på er viktig. Vi bryr oss alle om hvordan vi ser, enten på intervjuer, på første datoer, eller til og med på en vanlig dag. Måten du kle og presentere deg til andre, er en stor faktor i hvordan andre vil se og behandle deg.

Hvis klæren din alltid ser ut til å tiltrekke seg den samme mengden douchebags at du ender med å danse, endrer du garderoben din for å reflektere en mer moden persona, ville være en god start. I stedet for å ha korte shorts som tiltrekker seg pervise kryper, velger du en stilig kjole. I stedet for å ha på seg en grense Goth-ensemble som tiltrekker seg fetisjer, kan du gå etter noe litt dypere, men gjenspeiler fortsatt din personlige stil. Klær å imponere, og du vil finne dine valg mer imponerende.

# 2 Slutte å være dramatisk. Hvis du er en åpen bok til noen og alle som vil lytte til kjærlighetslivet ditt, er det på tide å stoppe. Slutte å være en altfor dramatisk åpen bok på ditt sosiale nettverk. Dette er super uattraktivt, og gutta du ønsker å faktisk date, kommer ikke til å ønske å date deg av flere grunner.

For en, vil de ikke bare bli en annen statusoppdatering som du bash, og de finner det heller ikke attraktivt at du lufter alt ditt skitne vaskeri. Hvis du trenger å lufte, hold en dagbok, men ikke en på sosiale medier. Ingen liker dramakroner, spesielt en som stolt viser sin siste kjærlighetsvurdering. [Les: Hvorfor sosiale medier dreper forholdet ditt]

# 3 Har klasse. Vi kjenner alle de menneskene som legger halvt nakne bilder på sine sosiale medier kontoer. Sikker på at du legger inn et sultry bilde på instagram- eller Facebook-siden din, kan gi deg tonnevis av liker eller kommentarer, men det vil ikke gi deg den fyren som skal behandle deg riktig.

For det første ville de fleste gutter være ubehagelige med å danse en kvinne hvis varer har blitt sett av nesten alle i vennens liste. Ikke bare det, men selv om du har alt rett til å legge inn det du vil legge inn på nettet, vil du ikke gjerne spare noe for en anstendig fyr som vil behandle deg riktig?

# 4 Vær trygg. Den vanligste årsaken til at jentene fortsetter å tiltrekke seg taperne, er fordi de ikke kjenner seg selv, og de har ikke tillit. Hvordan kan du unne deg å elske deg når du ikke elsker deg selv? Hvis du ikke setter pris på deg selv, kommer ingen andre til å. Og hvis du lar noen behandle deg som smuss, vil de. Du må lære folk å behandle deg.

Når du bestemmer deg for å elske og sette pris på deg selv, da begynner du å kvitte seg med disse usunne forholdene. Når du vet at du fortjener bedre, oppfører du det ved å avvise gutta som ikke behandler deg godt, og faktisk underholde gutta som satte forsøk på å gjøre deg glad.

# 5 Begynn å si ja mer. Hvis du alltid har blitt tiltrukket av en bestemt type fyr, og ignorert noen gutter der ute som ikke passer til din vanlige type, er det på tide å gi de andre gutta en sjanse. Bare fordi du ikke finner en mann umiddelbart sexy, betyr det ikke at du ikke skal gi ham en sjanse.

Så begynn å si ja til gutta du vanligvis skriver ut for å ikke være din type. For eksempel, hvis du går på en første date med en fyr og egentlig ikke vet hvordan du føler om ham, gi ham en ny sjanse. Prøv igjen! Bare fordi du kanskje ikke føler noe med en gang, betyr ikke at du ikke vil. Husk, forelsket og i livet, det er et maraton, ikke en sprint. [Les: 9 grunner din ideelle manns ønskeliste ikke virker for deg]

# 6 Angi standarder. Jeg mener ikke å ha en liste over 100 ting du vil ha i en mann, men det er viktig å ha en generell ide om hva du leter etter når det gjelder kjærlighet. Sett standarder, og tenk på alt du vil ha i et forhold som du tydeligvis ikke har fått.

Hold fast i dine standarder, og ikke la en fyr ha et gratis pass bare fordi han er søt. Vet hva dine forhandlere er, og hold dem alltid i tankene. Så neste gang du går på en date med en varm fyr som er misogynistisk eller rasistisk eller lat eller bare uhøflig, glem så varmt han er og bare dump ham umiddelbart!

# 7 Slutte å kaste medlidende parter. Ingen liker en Debbie-downer. Vi kjenner alle en, men vi vil aldri være en.Hvis du kaster deg selv en synd-fest hver gang en fyr behandler deg som smuss, kommer du aldri til å tiltrekke seg ikke-smussposene.

I stedet for å hoppe på medlidenhetens bandwagon, ta den mer positive ruten ved å skjemme bort deg selv eller ha det bra med vennene dine. Løft deg opp, nyt deg i hvordan du fortjener bedre behandling, og minn deg selv om at en fyr som behandler deg som smuss, fortjener å bite støvet! [Les: 8 måter å stoppe stønn og bli opptatt etter en oppbrytning]

# 8 Fokus på deg. Som jeg nevnte før, når du slutter å lete etter kjærlighet, finner den deg. Hvis du har brukt så mye tid på bortkastet, mislyktes, usunne forhold, er det på tide å slutte å kaste bort tiden din!

Begynn å bruke tiden din klokt, begynn å bruke det på deg selv. Hvis du har funnet deg selv å være den som bryr seg mer i dine mislykkede relasjoner, er det på tide å stoppe. Begynn å fokusere på deg selv og hva du vil. Kanskje bli med på et treningsstudio, eller begynn å ta flere yogakurser. Slutt å være så tilgjengelig, og gjør deg selv og din tid mer verdifull.

Slutt å være jenta de gutta kan alltid stole på for å kunne henge ut eller gjøre noe. Begynn å ha et liv for deg selv! Så mange ganger glemmer vi hva vi vil ha og hvor viktig vår tid egentlig er. Når du begynner å fokusere på deg selv og leve livet slik du vil, vil du begynne å tiltrekke seg de typer gutta som vil være en del av livet ditt, og ikke gutta som vil at du skal forandre livet ditt slik at de passer dem.

# 9 Tro. Når du tror på kjærlighet og tror at gode ting vil skje, vil du begynne å se at de virkelig skjer. Hvis du bare fokuserer på de negative tingene i livet, vil du bare ende opp med å tiltrekke seg mer negativitet og flere mennesker som du kan miste i elendighet med. Sjansen er at folkene som oppmuntrer negativiteten din, bare vil ende opp med å holde deg tilbake.

I stedet tror du virkelig at du finner noen som vil respektere deg og behandle deg slik du fortjener. Tro at selv om oddsen er mot deg, er det fortsatt måter du kan slå oddsen rundt og finne kjærlighet. Tro at med noen få tweaks i datingvaner og litt tro på deg selv, vil du etter hvert tiltrekke deg noen som vil elske deg slik du fortjener å bli elsket. [Les: 8 daglige påminnelser for å holde deg i gang]

Det er ingen perfekt måte eller teknikk for å finne din sjelefrende og å ha et perfekt forhold. Men det er retningslinjer, leksjoner og feil vi gjør langs veien som lærer oss mer om de tingene som gjør og ikke fungerer, og leksjonene vi lærer, bør vi ikke ignorere.

Det viktigste å huske når det gjelder kjærlighet er at du er god nok, alltid! Når du er med noen som egentlig har rett for deg, og som virkelig elsker deg, vil de få deg til å føle deg bra om deg selv. Når det er riktig, vil du ikke finne deg selv gråt hver natt. Du vil ikke finne deg selv å gjette alt.

Når du tar initiativ til å endre måten du tenker på og hvordan du håndterer relasjoner, lærer du snart at det å finne noen som får deg til å føle deg elsket, er bare et spørsmål om å vite hva du fortjener og aldri slå seg ned for mindre!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar